Facebook Instagram YouTube Twitter 4G

Nokia 800 Tough

Skip to main content

Po kiši ili suncu, susnežici ili snegu, ponesite vaš Nokia 800 Tough sa sobom kroz najteže uslove.

Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Front
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Front
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Crna Nokia 800 Tough from Front and Back
BojaCrna
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 800 Tough postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

  • Gigatron
  • Tehnomanija
  • Tehnomedia
  • ComTrade Shop

Jedan izdržljiv telefon

Nokia 800 Tough

Namenjen za korišćenje u zahtevnim uslovima, Nokia 800 Tough podnosi teške uslove rada¹. Isporučuje se sa baterijom koja dugo traje, mogućnošću 4G LTE internet povezivanja, kao i sa svim ostalim bitnim dodacima: kamerom, baterijskom lampom i podrškom za aplikacije poput Google Maps i WhatsApp.

Kompletne specifikacije

Izdržljivost

Otporan na vodu i prašinu (IP68), sa zaštitom od padova i u skladu sa standardom MIL-STD-810G¹.

4G

Unapred instalirane aplikacije Facebook i WhatsApp. Funkcija Wi-Fi pristupne tačke.

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 43 dana nakon samo jednog punjenja.

Tasteri

Gumirani tasteri radi lakše upotrebe u zahtevnim uslovima rada dok nosite rukavice na rukama.

Izdržljivost

Otporan na vodu, prašinu, zaštićen od padova

Sa oznakom IP68, Nokia 800 Tough dizajniran je da se izbori sa slučajnim padovima, prašinom, peskom, vodom, pa čak i sa ekstremnim temperaturama1. Destinacija: Bilo koja.

Vodootporan

Podnosi više od malo kvašenja

Napravljen da podnese uslove visoke vlažnosti, uređaj Nokia 800 Tough može da izdrži čak do 30 minuta pod vodom, do dubine od 1,5 metara – ovo je vrhunski telefon koji možete nositi svuda.

Otporan na prašinu

Ne sputava ga malo prljavštine

Prašina? Pesak? Nikakav problem. Nokia 800 Tough je zaštićen od svega toga – zbog čega možete da ga nosite na posao i u provod.

Zaštita od pada

Bezbedan od pada na beton

Uređaj Nokia 800 Tough zaštićen je od slučajnih padova na najtvrđe površine, poput betona, sa visine od čak 1,8 metara1.

Otporan na različite klimatske uslove

Napravljen da opstane u svakakvim vremenskim uslovima

Nokia 800 Tough je usaglašen sa standardom MIL-STD-810G, tako da je napravljen i testiran da zadovolji vojne standarde – što znači da može da opstane u najsurovijim uslovima, čak i na temperaturama koje se kreću u rasponu od -20 °C do +55 °C1.

Neophodni alati

Završite posao pomoću 4G

Sa većim tasterima, neklizajućom oblogom, već instaliranim aplikacijama i 4G LTE, Nokia 800 Tough ima sve što vam je potrebno – savršen za upotrebu dok vredno radite.

Veliki tasteri

Veća dugmad. Bolji osećaj.

Nokia 800 Tough ima tastere od gume koji u teškim uslovima rada pružaju bolji taktilni osećaj – tako da ga je lako koristiti čak i kada nosite rukavice.

WhatsApp, Facebook i još mnogo toga

Ostanite u kontaktu

Nokia 800 Tough dobijate sa već instaliranim aplikacijama WhatsApp i Facebook – što znači da ćete uvek biti u toku sa svim dešavanjima u porodici i na poslu. Želite više aplikacija? Jednostavno ih preuzmite iz prodavnice aplikacija koja se neprekidno uvećava.

4G LTE

Povezivanje bez napora

Sa 4G LTE, dobijate brzu internet vezu koja vam je neophodna. Pored toga, Wi-Fi hotspot se lako podešava i deli sa okolnim uređajima kako bi vaš laptop ili tablet ostali povezani.

Neklizajuće kućište

Nikada vam neće iskliznuti iz ruke

Neklizajuća obloga i gumirane ivice pomažu da Nokia 800 Tough sigurno leži u vašoj ruci – što znači da je manja verovatnoća da ćete ispustiti svoj telefon.

Baterija i uslužni alati

Izvanredna baterija. Najbolji neophodni dodaci.

Baterijska lampa, kamera, zvučnik i još mnogo toga – sve to napaja dugotrajna baterija. Nokia 800 Tough je opremljen svim uslužnim alatima koji su vam potrebni, bez obzira na to šta vam dan – ili noć – namene.

Uređaj Nokia 800 Tough je uvek tu za vas. Zahvaljujući trajanju baterije čak do 43 dana na samo jednom punjenju – ovo je jedna od naših baterija sa najdužim trajanjem.

Sigurnosna traka

Uvek sa vama

Namenska sigurnosna traka dizajnirana je za vezivanje, tako da vaš Nokia 800 Tough telefon možete pričvrstiti za šta god želite.

Kamera

Zabeležite svaku avanturu

Sa ugrađenom glavnom kamerom od 2 MP i LED blicem za snimanje pri slabom osvetljenju, uređaj Nokia 800 Tough je stvoren da snimi sve što želite, kada to poželite.

Baterijska lampa

Neka bude svetlost

Osvetlite svaku novu avanturu uz Nokia 800 Tough i njegovu namensku baterijsku lampu.

Nokia 800 Tough

Pobednik: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 800 Tough telefon nedavno je osvojio prestižnu nagradu za dizajn pod nazivom iF DESIGN AWARD. Nagradu dodeljuje organizacija iF International Forum Design GmbH iz Hanovera.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence marke Nokia za telefone i tablete. Nokia je registrovani zaštitni znak kompanije Nokia Corporation. Google, Google maps i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm je zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated, registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Testiranje sprovedeno u laboratorijskim uslovima. 3Stvarna dostupnost VoLTE HD poziva zavisi od usluga lokalnih operatera. 4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 5Korišćenje FM radija zahteva kompatibilne slušalice koje se mogu prodavati zasebno. 6 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se smanjuje kako vreme odmiče. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.