‌‌

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Istražite svaki detalj

Kupite sada

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Dizajn i performanse

Izvrsnost

Umetnost je proces prečišćavanja, gde se uklanja sve neželjeno dok vam ne ostane nešto čisto, a ipak moćno. Istražite slojeve modela Nokia 9 PureView ovde.

Ekran i zvuk

Zadovoljstvo za čula

Ekran i zvuk
Zadovoljstvo za čula

Iskustvo gledanjа kakvo vaše fotografije zaslužuju: Nokia 9 PureView poseduje pOLED QHD ekran od 5,99" od ivice do ivice sa 2K rezolucijom. Sa PureDisplay tehnologijom, dobićete precizne boje i poboljšanu čitljivost na suncu.

  • HDR10 podrška omogućava vam da uživate u najnovijem sadržaju u većim detaljima, kontrastu i boji
  • Snimajte 4K HDR video zapise sa prostornim snimanjem zvuka za taj dodatni sloj prepuštanja
  • Predstavljamo Qualcomm® aptX™ za odličan kvalitet reprodukcije zvuka preko Bluetooth® zvučnika i slušalica

Softver: OS

Android™ 9 Pie

Sa instaliranim Android 9 Pie sistemom, uređaj Nokia 9 PureView je jednako efikasan i moćan. Koristeći veštačku inteligenciju da razume vaše željene postavke, Android 9 Pie oblikuje korisničko iskustvo koje vremenom postaje sve bolje.

  • Prilagodljiva baterija vam pruža mogućnost dužeg korišćenja između dva punjenja.
  • Akcije aplikacija vam pomažu da obavljate stvari sa prečicama na osnovu vaše rutine.
  • Uz opciju "Slices" bićete na jedan dodir od preporučenih aplikacija kada su vam najpotrebnije.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Istražite svaki detalj

69999 RSD

Izaberite maloprodavca

Cena može da se razlikuje kada kupujete od trgovaca i može da varira u zavisnosti od memorije, boje i drugih karakteristika.

Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Android, Google i drugi povezani zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom® je ili registrovani zaštitni znak ili zaštitni znak kompanije Adobe u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili drugim zemljama. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ su zaštitni znaci organizacije USB Implementers Forum.

1Sistem kamere se sastoji od dva senzora boja koji rade paralelno sa tri ultra osetljiva jednobojna senzora. Svaki jednobojni senzor je sposoban da prikupi oko 2,9 puta veću količinu svetlosti od tipičnog senzora boje pametnog telefona. Senzor kamere pametnog telefona odnosi se na senzor jedne boje (12MP, 1,25um, F/1,8).

2Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

5 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.