Nokia 9 PureView

‌‌

Nokia 9 PureView

Istražite svaki detalj

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Dizajn i performanse

Izvrsnost

Umetnost je proces prečišćavanja, gde se uklanja sve neželjeno dok vam ne ostane nešto čisto, a ipak moćno. Istražite slojeve modela Nokia 9 PureView ovde.

Ekran i zvuk

Zadovoljstvo za čula

Pogledajte više
Pogledajte više
Pogledajte više
Ekran i zvuk
Zadovoljstvo za čula

Iskustvo gledanjа kakvo vaše fotografije zaslužuju: Nokia 9 PureView poseduje pOLED QHD ekran od 5,99" od ivice do ivice sa 2K rezolucijom. Sa PureDisplay tehnologijom, dobićete precizne boje i poboljšanu čitljivost na suncu.

  • HDR10 podrška omogućava vam da uživate u najnovijem sadržaju u većim detaljima, kontrastu i boji
  • Snimajte 4K HDR video zapise sa prostornim snimanjem zvuka za taj dodatni sloj prepuštanja
  • Predstavljamo Qualcomm® aptX™ za odličan kvalitet reprodukcije zvuka preko Bluetooth® zvučnika i slušalica

Softver: OS

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Pobednik: Good Design® Award 2019

Muzej arhitekture i dizajna Chicago Athenaeum dodelio je telefonu Nokia 9 PureView nagradu Good Design Award za 2019. godinu u kategoriji elektronike za njegov napredni dizajn, pouzdanost, inovativne funkcije i bezbedan Android doživljaj.

Pogledajte Good Design profil

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Nokia 9 PureView

Sada dostupno za kupovinu

Registracija
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Android, Google i drugi povezani zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom® je ili registrovani zaštitni znak ili zaštitni znak kompanije Adobe u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili drugim zemljama. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ su zaštitni znaci organizacije USB Implementers Forum.

1Sistem kamere se sastoji od dva senzora boja koji rade paralelno sa tri ultra osetljiva jednobojna senzora. Svaki jednobojni senzor je sposoban da prikupi oko 2,9 puta veću količinu svetlosti od tipičnog senzora boje pametnog telefona. Senzor kamere pametnog telefona odnosi se na senzor jedne boje (12MP, 1,25um, F/1,8).

2Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

5 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

6Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže.

(