Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark HD+ HD+ Camera

Nokia C21

Izuzetna izdržljivost i bezbednost

Boja
Model
2 GB RAM, 32 GB Interna memorija, Dual SIM
  • Gigatron
  • CT shop

Živite život punim plućima

Približava vas cilju. Vodi vas dalje.

Nokia C21 kombinuje naša prepoznatljiva obećanja koja se odnose na bezbednost i kvalitet izrade sa nizom uzbudljivih novih funkcija.

Evolucija u bezbednosti

Strimujte, surfujte, kupujte ili koristite usluge onlajn bankarstva potpuno sigurno uz bezbednosna ažuriranja tokom 2 godine i otključavanje pomoću otiska prsta i putem prepoznavanja lica podržanog tehnologijom veštačke inteligencije.

Dobro izgleda. Duže traje.

Sadrži izuzetno jaku unutrašnju metalnu šasiju i ojačano zaštitno staklo. Svaki Nokia C21 je rigorozno testiran kako bi se osiguralo da zadovoljava naše stroge standarde izdržljivosti.

Nokia C21

Telefon Nokia C21 je napravljen da vas približi cilju i odvede dalje. Kao standard, kombinuje bezbednosna ažuriranja na svaka tri meseca tokom 2 godine sa našom prepoznatljivom izdržljivošću – što ga čini savršenim izborom za prihvatanje performansi pametnog telefona. Legendarno celodnevno trajanje baterije – sa samo jednim punjenjem – znači da možete više da uživate radeći ono što volite. A veliki svetao HD+ ekran dijagonale 6,5 inča je savršen za strimovanje, prevlačenje, skrolovanje i deljenje, gde god i kad god poželite.

Kompletne specifikacije

Baterija koja traje ceo dan¹

Ostanite povezani duže, bez brige da ćete morati da dopunite bateriju.

Bezbednost koja evoluira

Bezbednosna ažuriranja na svaka tri meseca tokom 2 godine² štite vaš uređaj od najnovijih pretnji.

Veliki i svetao HD+ ekran

Doživljaj ispred ekrana koji oduzima dah i zadivljujuća zabava, a sve to na ekranu visoke rezolucije dijagonale 6,5 inča.

Više od kamere

Kamera od 8 MP sa autofokusom besprekorno očitava QR kodove – a prednja kamera sa blicem je savršena za selfije.

Baterija koje traje ceo dan

Izaberite telefon koji vas neće izneveriti i koji ima bateriju koja traje ceo dan – pružajući vam slobodu da nastavite dalje sa samo jednim punjenjem.

Pametna bezbednost koja evoluira

Bezbednosna ažuriranja na svaka tri meseca tokom 2 godine zaštitiće vaš uređaj od najnovijih bezbednosnih pretnji. Uz to, otključavanje pomoću otiska prsta i putem prepoznavanja lica podržanog tehnologijom veštačke inteligencije osigurava da samo vi možete da pristupite svom Nokia C21 telefonu.

Fenomenalan HD+ ekran

Sa velikim i svetlim HD+ ekranom dijagonale 6,5 inča, možete da gledate filmove tačno onako kako su zamišljeni – a baterija koja traje ceo dan omogućiće vam da ih odgledate do kraja.

Radite sve što želite, još brže

Sa svojim 4G mogućnostima, Nokia C21 vam omogućava da strimujete, delite i preuzimate velikom brzinom. A sa osmojezgarnim procesorom, uz modernizovani operativni sistem, moći ćete brzo da se krećete između omiljenih funkcija.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

1 Nokia C21 obezbeđuje trajanje baterije tokom celog dana na osnovu našeg testa korišćenja sprovedenog u realnim uslovima. Više informacija na [https://www.nokia.com/phones/nokia-c21](https://www.nokia.com/phones/nokia-c21). Rezultati se mogu razlikovati usled drugačijeg načina povezivanja, uslova okoline i drugih promenljivih. 2 Od globalnog predstavljanja proizvoda

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logoi su zaštićene marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost.