Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock

Nokia G10

Zabeležite i delite porodične trenutke pomoću velikog ekrana i velike baterije.

Boja
Model
3 GB RAM, 32 GB Interna memorija, Dual SIM
  • CT Shop
  • Gigatron
  • Tehnomanija
  • Tehnomedia
  • MTS

Uvek u pokretu uz dobro poznato ime

Nokia G10

Da biste bili u toku sa porodičnim životom, potrebna vam je energija. Mnogo energije. Srećom, Nokia G10 ima ono što vam treba, sa baterijom koja traje danima – ne satima – između dva punjenja. Veliki ekran će očarati vašu decu tokom celog putovanja, a trostruka glavna kamera sa unapređenim funkcijama snimanja znači da ste uvek spremni da uhvatite te posebne trenutke, kad god da se dese. Kombinujte to sa najnovijim operativnim sistemom Android™ 11, dve godine nadogradnje softvera i tri godine bezbednosnih ažuriranja, i dobili ste telefon koji će zaista izdržati test vremena.

Kompletne specifikacije

Baterija potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije

Dovoljno snage uz pomoć baterije koja će vam trajati tokom celog vikenda.

Unapređen ekran dijagonale 6,5 inča

Uživajte u velikom ekranu, dovoljno svetlom da vam zadrži pažnju.

Trostruka kamera sa AI režimima

Zabeležite te posebne porodične trenutke iz svakog ugla.

Bezbedan pristup

Momentalno otključavanje – dovoljan je samo jedan dodir ili pogled.

Baterija od 5050 mAh potpomognuta veštačkom inteligencijom²

Računajte na njega danonoćno

Tajna sreće je... trajanje baterije. Kad se istroši baterija u vašem mobilnom telefonu, onda dolazi do propuštenih poziva, počinje durenje i nervoza. Zato Nokia G10 dolazi sa baterijom koja može da traje do 3 dana između dva punjenja¹.

Redovna bezbednosna ažuriranja

Bezbednost koja postaje sve pouzdanija

Uz redovna mesečna bezbednosna ažuriranja tokom 3 godine, vaše datoteke, video snimci, fotografije i podaci uvek su u sigurnim rukama.

Android™ 11

Softver koji postaje sve bolji

Želite da budete u toku sa tim ko je šta rekao i kada? Sa operativnim sistemom Android 11 vi vidite, odgovarate na konverzacije i kontrolišite ih u više aplikacija za razmenu poruka, sve na istom mestu. A sa dve godine ažuriranja softvera uvek ćete dobijati najnovije funkcije. To je kao da danas dobijete telefon sutrašnjice.

Unapređen ekran dijagonale 6,5 inča

Veliki ekran, dovoljan za zabavu cele porodice

Telefon Nokia G10 i njegov veliki ekran dolaze sa unapređenim osvetljenjem, tako da svi i dalje mogu da uživaju u svojim omiljenim filmovima, TV programima i aplikacijama, čak i pri jakom dnevnom svetlu.

Trostruka kamera sa AI režimima

Snimite porodični život u hodu

Vreme provedeno s porodicom je uzbudljivo, zabavno i može brzo da prođe. Ali telefon Nokia G10 i njegova trostruka kamera znače da ste uvek spremni da zabeležite te posebne trenutke, od školskih predstava do porodičnih proslava i svega ostalog što se dešava u međuvremenu.

Dizajn

Dizajniran da traje

Nordijski dizajn je čuven po svojoj minimalističkoj, elegantnoj estetici. Upravo to dobijate uz najsavremeniju tehnologiju upakovanu u lagano, tanko i izdržljivo kućište – kućište koje dolazi u bojama Night i Dusk, dve jedinstvene nordijski nadahnute boje.

Otključavanje putem prepoznavanja lica

Otključavanje jednim pogledom. Da porodica bude bezbedna.

Pomoću bočnog senzora za otisak prsta i funkcije prepoznavanja lica možete odmah da otključate telefon – jednom zasvagda dokazujući da roditelji zaista poseduju supermoći.

love it, trust it, keep it

U Finskoj, naš pristup životu i sreći je jednostavan – držite se stvari koje volite i kojima verujete. Kada primenimo ovu filozofiju na dizajniranje telefona, rezultat je jasan: svakodnevni pratilac na koga možete da se oslonite, onaj koji će odoleti izazovima vremena. Nokia telefoni iz najnovije ponude nisu izuzetak. Sa inovativnim funkcijama, izdržljive izrade i stalnim softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, oni će biti uz vas još mnogo, mnogo dana.

Unapredite svoju bezbednost uz ExpressVPN

Bez obzira na to da li koristite WiFi ili prenos podataka putem mobilne mreže, ExpressVPN pruža dodatni nivo zaštite vašoj internet vezi, štiteći vaše podatke od znatiželjnih očiju. Dobijte 30-dnevno besplatno probno korišćenje usluge ExpressVPN, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Nemate nikakvu obavezu i nije potrebno da navedete način plaćanja — bićete spremni za manje od minuta.

Saznajte više
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 3 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. 2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.