Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21 pametni telefon

Skip to main content

Baterija koja traje 3 dana¹, dvostruko više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju² i 2 godine softverskih nadogradnji³.

Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front and Back
BojaNordic Blue
Interna memorija

Model

4 GB RAM, 128 GB Interna memorija, Dual SIM

Obavesti me

Obavesti me kad Nokia G21 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

  • CT Shop
  • Tehnomedia
  • MTS
  • Gigatron
  • A1
  • Shoppster
Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Višegodišnja podrška i baterija koja traje danima

Baterija koja traje 3 dana¹

Brza, efikasna snaga procesora i baterija koja će trajati i tokom vikenda.

Bezbednosna ažuriranja

Sa 2 puta više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju², vaši podaci su bezbedni.

Nadogradnje operativnog sistema

Sve najnovije funkcije uz 2 godine nadogradnje operativnog sistema³. Spreman za Android 12.⁴

Nokia G21

Uživajte duže u onome što volite, na većem, svetlijem ekranu. Nokia G21 kombinuje neverovatno trajanje baterije tokom 3 dana sa besprekornim performansama – plus sjajnu kameru od 50 MP sa naprednom obradom slika podržanom tehnologijom veštačke inteligencije. Takođe je izvanredno izdržljiv, kako iznutra tako i spolja, sa elegantnim polikarbonatnim kućištem, 2 puta više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju², 2 godine ažuriranja operativnog sistema i probne verzije servisa ExpressVPN u trajanju do 30 dana.

Kompletne specifikacije

Baterija koja traje 3 dana

Baterija koja traje i do 3 dana i koja će vam trajati tokom vikenda.

Nadogradnje operativnog sistema i bezbednosna ažuriranja

2 godine nadogradnje operativnog sistema³. 2 puta više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju².

Trostruka kamera sa obradom slika podržanom tehnologijom veštačke inteligencije

Trostruka kamera od 50 MP sa naprednim režimom obrade slika podržanim tehnologijom veštačke inteligencije.

Brzina osvežavanja 90 Hz

Lakša pretraga po ekranu. Dinamičnije iskustvo.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

Baterija

3 dana je dug period. Naročito za bateriju

Život je pun avantura, i ko zna gde će vas odvesti za tri dana. Srećom, Nokia G21 ima neverovatnu bateriju koja traje do 3 dana – pa ako se nađete daleko od punjača za telefon jer živite život do maksimuma – imate sreće. Takođe dolazi sa mogućnošću brzog punjenja od 18 W za brže punjenje baterije kada je to potrebno⁵.

Nokia G21 installing an update

Ažuriranja

Budite u toku i bezbedni

Budite u toku uz 2 godine nadogradnje operativnog sistema³ i ostanite bezbedni sa 2 puta više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

Trostruka kamera od 50 MP sa obradom slika podržanom tehnologijom veštačke inteligencije

Snimanje dobrih fotografija nije jednostavan posao. Makar je tako bilo nekada. Uz telefon Nokia G21 stiže i trostruka kamera od 50MP, sa glavnim sočivom, sočivom dubine, kao i makro sočivom i čini pravljenje kvalitetnih fotografija izuzetno lakim. Takođe, dolazi opremljen naprednim funkcijama slikanja pri slabom osvetljenju, tako da ćete moći da oživite sve svoje neverovatne ideje.

The 6.5” screen on Nokia G21

Ekran

Veća brzina osvežavanja, na velikom ekranu

Telefon Nokia G21 dolazi sa velikim ekranom dijagonale 6,5 inča. Dakle, možete ga iskoristiti da se pohvalite svojim najnovijim kratkim filmom ili da se sklupčate ispod ćebeta i gledate drugo filmsko ostvarenje. Takođe, dolazi sa brzinom osvežavanja od 90 Hz, pa je pregledanje društvenih mreža i fotografija sada još jednostavnije.

Unapredite svoju bezbednost uz ExpressVPN

Bez obzira na to da li koristite WiFi ili prenos podataka putem mobilne mreže, ExpressVPN pruža dodatni nivo zaštite vašoj internet vezi, štiteći vaše podatke od znatiželjnih očiju. Dobijte 30-dnevno besplatno probno korišćenje usluge ExpressVPN, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Nemate nikakvu obavezu i nije potrebno da navedete način plaćanja — bićete spremni za manje od minuta.

Saznajte više

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više

Povežite se i otkrijte mnogobrojne mogućnosti

Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran LinkedIn – najveću profesionalnu mrežu na svetu. U samo nekoliko klikova možete da se povežete sa različitim profesionalcima, da otkrijete nove mogućnosti, što može da vam pomogne da napredujete u karijeri.

Saznajte više

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost.

1 Baterija koja traje 3 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. 2 Nokia G21 dobija ukupno 36 bezbednosnih ažuriranja od globalnog lansiranja uređaja. Ostali pametni telefoni u istom cenovnom rangu dobijaju u proseku do 16 bezbednosnih ažuriranja tokom svog životnog ciklusa. 3 Od globalnog datuma predstavljanja modela Nokia G21. 4 Android je zaštitni znak kompanije Google LLC. 5 Podržano je kompatibilno 18 W USB Power Delivery 3.0 brzo punjenje. Brzi zidni adapter je potrebno kupiti zasebno. Prodajni paket sadrži punjač od 10 W.