‌‌
Korisnički vodiči i uputstva

Nokia 3.1 Plus

Mrežne usluge i cene

Korišćenje nekih funkcija i usluga ili preuzimanje sadržaja, uključujući besplatne stavke, zahteva vezu sa mrežom. To može uzrokovati prenos velike količine podataka, što može uvećati troškove za prenos podataka. Možda ćete morati i da se pretplatite na neke funkcije.

error_outline

Važno: Vaš dobavljač mrežnih usluga ili dobavljač usluga čije usluge koristite kada putujete možda ne podržava uslugu 4G/LTE. U tom slučaju, možda nećete moći da upućujete ili primate pozive, šaljete ili primate poruke ili koristite veze za prenos podataka preko mobilnog operatera. Da biste se uverili da uređaj besprekorno radi kada kompletna 4G/LTE usluga nije dostupna, preporučuje se da promenite najveću brzinu povezivanja sa 4G na 3G. Da biste to uradili, na početnom ekranu dodirnite Podešavanja > Mreža i internet > Mobilna mreža i prebacite Željeni tip mreže na 3G.

error_outline

Napomena: Korišćenje Wi-Fi mreže može da bude ograničeno u nekim zemljama. Na primer, u EU, možete da koristite samo Wi-Fi mrežu čija je frekvencija opsega od 5150 do 5350 MHz u zatvorenom prostoru, a u SAD i Kanadi, možete da koristite samo Wi-Fi mrežu čija je frekvencija opsega od 5,15 do 5,25 GHz u zatvorenom prostoru. Više informacija potražite od lokalnih nadležnih organa.

Više informacija potražite od dobavljača mrežnih usluga.

Da li vam je ovo bilo korisno?

Obratite se službi za podršku

Video uputstva

(