‌‌
Korisnički vodiči i uputstva

Nokia 3.1 Plus

Briga o uređaju

Pažljivo rukujte uređajem, baterijom, punjačem i drugim priborom. Sledeći saveti će vam pomoći da uređaj održite u radnom stanju.

– Vodite računa da uređaj ostane suv. Atmosferske padavine i vlaga, kao i sve druge vrste tečnosti ili vlage mogu da sadrže minerale koji prouzrokuju koroziju elektronskih kola. – Nemojte da upotrebljavate ili držite uređaj na prašnjavim ili prljavim mestima. – Nemojte da držite uređaj na mestima sa visokom temperaturom. Visoke temperature mogu da oštete uređaj ili bateriju. – Nemojte da držite uređaj na mestima sa niskom temperaturom. Kada se uređaj zagreje do svoje normalne temperature, u unutrašnjosti može da se formira vlaga koja može da ošteti uređaj. – Nemojte da otvarate uređaj, osim na način koji je opisan u ovom uputstvu za korisnika. – Neodobrene modifikacije mogu da oštete uređaj i da predstavljaju kršenje propisa kojima se regulišu radio-uređaji. – Nemojte da ispuštate, udarate ili tresete uređaj ili bateriju uređaja. Grubim rukovanjem možete da oštetite uređaj. – Koristite samo meku, čistu i suvu tkaninu za čišćenje površine uređaja. – Nemojte da bojite uređaj. Boja može da spreči pravilan rad uređaja. – Držite uređaj dalje od magneta ili magnetnih polja. – Da bi bezbedni podaci bili na sigurnom, sačuvajte ih na najmanje dva odvojena mesta, recimo, na uređaju, memorijskoj kartici ili računaru, ili iz zapišite na papiru.

U toku dužeg rada uređaja može doći do njegovog zagrevanja. To je uglavnom normalno. Da bi se zaštitio od preteranog zagrevanja, uređaj se automatski usporava, zatvara aplikacije, isključuje punjenje i, ako je potrebno, sam se isključuje. Ako uređaj ne radi kako treba, odnesite ga u najbliži ovlašćeni servis.

Da li vam je ovo bilo korisno?

Obratite se službi za podršku

Video uputstva

(