Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Heart Longevity Plant Arrow right Play

Sätt stopp för hackare med säker Android Enterprise

För företag

Allt du behöver för företagets rörlighet

Världens bredaste utbud av Android Enterprise Recommended. Mer än professionella mobilenheter: vi erbjuder även möjligheter att skydda, hantera och ansluta enheterna. Plus den legendariska pålitligheten från Europas ledande smartphonemärke.

Hör av dig för att få bäst lösning för ditt företag, eller upptäck hela utbudet av smartphones för alla typer av verksamheter, såsom små och medelstora företag.

aer full

Kontakta ossUtforska utbudet

Techradar Pro #1-rankning

Nokia XR20 utsedd till bästa professionella smartphone

Robusta Nokia XR20 har certifierad IP65-vattentäthet, skal i militär standard och branschens mest tåliga skärmglas. Mobilen har designats för att klara av även det mest krävande arbetet och har fyra år av säkerhetsuppdateringar.

Nu har Android Enterprise Recommended Nokia XR20 utsetts till dagens bästa professionella smartphone.

Läs mer

Det bredaste utbudet

Säkra i alla prislägen

Fatta rätt beslut för ditt företag, oavsett dess storlek.

Vilken Android Enterprise Recommended Nokia-smartphone du än väljer får du minst två års Android-uppdateringar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar1. Med utvalda enheter får du även en fjärde säkerhets-patch som bonustjänst.

Med världens bredaste utbud av Android Enterprise Recommended-smartphones och -surfplattor kan du välja den enhet som passar bäst för varje enskild användare och bransch.

Visste du att företag kan köpa upp till 10 enheter åt gången och få momskvitto för köpet?

Visa telefonerna

Nokia XR20:

Vardagssäker och långsiktig

Kontakta oss

love it

Vi skapar innovativa upplevelser som levererar mer på alla enheter, till ett fantastiskt pris. Vi bryr oss om varje mobils design; vacker, tidlös finsk stil med en skandinavisk färgskala.

trust it

Regelbundna säkerhetsuppdateringar i flera år, för alla Nokia-mobiler oberoende av segment. Nokia-enheter har det bästa Android erbjuder, utan bloatware eller röra som tar bort från den smidiga Android-upplevelsen.

keep it

Överlägsen hållbarhet så att du kan ha mobilen i händerna och borta från återvinningscentralen längre. Nokia-mobiler tillverkas för att hålla och testas grundligare än branschens genomsnitt. Längre skydd för ökad säkerhet; 3 års säkerhetsuppdateringar

Kontakta oss

Uppgradera din produktivitet

Nokia T20, en surfplatta som är designad för att hålla

En skarp 10,4 tums 2K-skärm, längre batteritid och den senaste säkerheten är bara ett par av sakerna som gör att Nokia T20 uppgraderar din produktivitet på kontoret eller på fältet.

Baserat på vårt legendariska Pure Android-operativsystem. Nokia T20 är den första Android Enterprise Recommended- surfplattan som ger två års Android OS-uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Läs mer
Close-up of the camera on the Nokia T20

En surfplatta som är designad för att hålla

Hantera företagets enheter på ditt sätt

Med HMD Enable Pro, HMD:s EMM-lösning, kan företagets IT-avdelning driftsätta Nokia-smartphones och -surfplattor med alla nödvändiga appar och inställningar för användningen. HMD Enable Pro är effektivt, användarvänligt och flexibelt. Lösningen är byggd på Android Management-API, vilket gör den framtidssäkrad och ser till att du får alla fördelar med de senaste Android Enterprise-funktionerna. Lösningen fungerar på alla Android 9 GMS och nyare enheter.

Läs mer

Din globala IoT-lösning för dataroaming-tjänster

Med HMD Connect Pro får ditt företag global och pålitlig täckning med åtkomst från fler än 200 platser i världen. Alla dina data skickas säkert och du kan kontrollera SIM-korten från en kontrollpanel, oberoende av var i världen de anslutna enheterna befinner sig. Vår lösning byggs på Nokia WING, en beprövad produkt med miljontals anslutna SIM-kort globalt.

Läs mer

Nokia telefonförsäkringar och garantier

Nokia telefonförsäkring ger global täckning mot oavsiktliga skador som vätskeskador, medan Nokia telefonförsäkring plus även täcker stöld. Välj mellan ett- eller tvååriga försäkringsperioder. Även förlängd garanti för Nokia-telefoner finns tillgängligt, vilket utökar tillverkarens garanti och täcker mekaniska fel under ytterligare ett år.

Hör av dig för att få ett personligt erbjudande som passar företagets uppsättning av Nokia-enheter.

Om försäkringar
Nokia T20 stays secure with regular updates

Mobil säkerhet

Ligg steget före hackarna

Smartphones har blivit en viktig del av livet och arbetet. Alltså är det viktigt att mobila enheter är säkra och att de skyddar alla data som lagras på dem. När det kommer till våra professionella smartphones är säkerheten vår främsta prioritet.

Alla Nokia-smartphones och -surfplattor med Android Enterprise Recommended-märkningen skyddar dina data med omfattande säkerhet i flera lager. Med tre års månatliga uppdateringar1 skyddas ditt företag från de senaste cyberhoten just nu och långt in i framtiden.
Se de senaste säkerhetsuppdateringarna

Kundens röst

Fallstudier

Lörrach-fallstudie

Kommunstyrelsen i Lörrach får fördelar med trygg mobil kommunikation med Nokia 7.2 och Nokia 8.3 5G

Läs mer

LumiraDx-fallstudie

Påskynda covid-19-diagnostik med effektiv anslutningshantering i IoT

Läs mer

Fallstudie In-tech GmbH

Wifi-samtal på Nokia 4.2 och Nokia 5.1 Plus ger bättre anslutning på in-tech

Läs mer

Studie från CCS Insight

Nokia-smartphones med Android: nya utmanare på marknaden för mobila enheter för företag

Läs mer

Fallstudie från Isle of Wight Council

The Isle of Wight Council säkrar 650 Nokia 5.3 smartphones

Läs mer

Fallstudie Vessel

Vessel använder HMD Connect Pro för att revolutionera hanteringen av patientdata

Läs mer

Nokia

Nokia-smartphones överträffar Nokias egna höga krav

Läs mer

SAP

SAP använder Nokia-smartphones

Läs mer

Mukava

Säkerhet som skyddar den mest känsliga informationen.

Läs mer

Accon avm

Accon avm använder Nokia-smartphones för säker FMI-kommunikation

Läs mer

YBS

YBS omvandlas med Nokia-smartphones

Läs mer

EnBW

Hur Nokia-telefoner blev de smartphones som EnBW föredrar

Läs mer

Hållbarhet

Byggd för att skydda morgondagen

Vi har arbetat hårt på vår strategi för hållbarhet sedan 2017, och våra ansträngningar lönar sig. EcoVadis är en organisation som utvärderar hållbarhet. De har tilldelat oss en guldmedalj 2021, vilket är en utmärkelse som endast fås av branschens topp 6 %, för engagemang för hållbara arbetssätt. Men vi är inte klara än.

Planeten och människan

Inbytestjänst för företag

Vi tror att en mindre belastning på miljön gör något bra för såväl ditt företag som för planeten. Därför ger vi dig avdrag på kostnaden på företagets nya mobiler när du byter in dina gamla för säker återvinning.

Kontakta oss

Kontakta oss

Lämna ett meddelande så hör vi av oss

För support för Nokias konsumenttelefoner, besök nokia.com/phones/support

Välj Nokia-smartphones som är Android Enterprise Recommended till ert företag och era anställda, och få bättre säkerhet, enklare administration och ökad pålitlighet från ett europeiskt varumärke ni kan lita på. Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med HMD Globals integritetspolicy.

Tack för ditt intresse för Nokias företagstelefoner. En medarbetare i vårt team kommer snart att kontakta dig.

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1Två års mjukvaruuppdateringar av Android och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar räknat från den globala försäljningspremiären.