Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right Chevron down

Sätt stopp för hackare med säker Android Enterprise

För företag

Smartphones för företag, med säkerhet från Finland

Världens bredaste utbud av Android Enterprise Recommended-telefoner. Säkerhet som sätter stopp för hackarna. Den senaste användarupplevelsen från Android™. Och den legendariska pålitligheten hos Europas ledande smartphonemärke.

Kontakta oss

Det bredaste utbudet

Säkra i alla prislägen

Varför kompromissa?

Vilken Android Enterprise Recommended Nokia-smartphone du än väljer så får du två års Android-uppdateringar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar1.

Och med världens bredaste utbud av Android Enterprise Recommended-smartphones kan ni välja den enhet som passar era behov bäst.

Utforska utbudet

Nokia telefonförsäkringar och garantier

Nokia telefonförsäkring ger global täckning mot oavsiktliga skador som vätskeskador, medan Nokia telefonförsäkring plus även täcker stöld. Välj mellan ett- eller tvååriga försäkringsperioder. Även förlängd garanti för Nokia-telefoner finns tillgängligt, vilket utökar tillverkarens garanti och täcker mekaniska fel under ytterligare ett år.

Ta kontakt med hjälp av kontaktformuläret nedan för ett anpassat erbjudande som täcker uppsättningen Nokia-enheter på ditt företag.

Kontakta oss

Inbytestjänst för företag

Vi ger dig avdrag på kostnaden för dina nya telefoner när du byter in dina gamla, för säker återvinning. Anledningen är att vi tror att genom att minska vår miljöbelastning gör vi något bra både för vårt företag och för planeten.

Kontakta oss via formuläret nedan för mer information.

Kontakta oss

Mobil säkerhet

Ligg steget före hackarna

Smartphones från Nokia som är Android Enterprise Recommended skyddar din data med heltäckande säkerhet i flera lager. Och tre års månadsuppdateringar1 håller ditt företag skyddat mot de senaste hoten. Vad än hackarna försöker sig på.

Säkerhet är en oerhört viktig fråga för alla företag, så vi har gjort det till vår första prioritet. Det är därför varje Nokia-smartphone som är Android Enterprise Recommended har månatliga säkerhetsuppdateringar i tre år1. Beklagar, hackare. Dags att ta farväl.

Se de senaste säkerhetsuppdateringarna

Varför säkerhet?

Om ni inte oroar er för att bli hackade, är det för att ni ännu inte har blivit hackade. Det genomsnittliga dataintrånget kostar företag 3,8 miljoner USD och enligt IDC har det drabbat 40 % av företagen de senaste 18 månaderna2. Säkerheten för de mobila enheterna kan vara ett stort problem. Nokia-smartphones skyddar ert företag med heltäckande säkerhet i flera lager.

Läs IDC-rapporten

Varför Android?

Androids säkerhetsstruktur i flera lager är designad för att stänga ute hackare. Faktum är att Gartner Research menar att Android är det mobila operativsystem som får högst poäng: toppbetyg i 26 av 30 viktiga säkerhetskriterier3.

Läs undersökningen

Varför smartphones från Nokia?

Ren, säker och alltid uppdaterad – våra Android Enterprise Recommended-smartphones har tre års säkerhetsuppdateringar och två års Android-uppdateringar. De är dessutom fria från onödiga appar och bloatware som bromsar dig.

Counterpoint-undersökning

Etta på förtroendelistan för andra året i rad*

”Förtroendet för Nokia rankades högst baserat på programvara, säkerhetsuppdateringar och kvalitet”

Med månatliga säkerhetsuppdateringar i tre år och programvaruuppgraderingar i två år rankas Nokia smartphones än en gång högst i förtroendeundersökningen från Counterpoint Research 2020. Vi erbjuder också det bredaste urvalet av Android® Enterprise Recommended smartphones jämfört med andra smartphonetillverkare. Läs mer i undersökningen.

logo-Counterpoint-black-180px

Läs undersökningen

Studie från CCS Insight

Nokia-smartphones med Android: nya utmanare på marknaden för mobila enheter för företag

HMD Global, företaget bakom Nokia-telefonerna, är på väg att bli en nyckelaktör inom företagsmobilitet och arbetsplatsomvandling

Läs undersökningen

Lörrach Case Study

Lörrach Council in Germany benefiting from secure mobile communications with Nokia 7.2 and Nokia 8.3 5G

Läs mer

LumiraDx case study

Accelerating COVID-19 diagnostics with effective IoT connectivity management

Läs mer

Fallstudie In-tech GmbH

Wifi-samtal på Nokia 4.2 och Nokia 5.1 Plus ger bättre anslutning på in-tech

Läs mer

Studie från CCS Insight

Nokia-smartphones med Android: nya utmanare på marknaden för mobila enheter för företag

Läs mer

Fallstudie från Isle of Wight Council

The Isle of Wight Council säkrar 650 Nokia 5.3 smartphones

Läs mer

Fallstudie Vessel

Vessel använder HMD Connect Pro för att revolutionera hanteringen av patientdata

Läs mer

Nokia

Nokia-smartphones överträffar Nokias egna höga krav

Läs mer

SAP

SAP använder Nokia-smartphones

Läs mer

Mukava

Säkerhet som skyddar den mest känsliga informationen.

Läs mer

Accon avm

Accon avm använder Nokia-smartphones för säker FMI-kommunikation

Läs mer

YBS

YBS omvandlas med Nokia-smartphones

Läs mer

EnBW

Hur Nokia-telefoner blev de smartphones som EnBW föredrar

Läs mer

HMD Connect Pro

Allt anslutet, allt under kontroll

Skapa säkra uppkopplingar för IoT-enheter och smartphones för privat bruk och håll medarbetarna online och hantera samtidigt anslutningar och kostnader från en samlad, central kontrollpanel.

Läs mer

Kontakta oss

Lämna ett meddelande så hör vi av oss

För support för Nokias konsumenttelefoner, besök nokia.com/phones/support

Välj Nokia-smartphones som är Android Enterprise Recommended till ert företag och era anställda, och få bättre säkerhet, enklare administration och ökad pålitlighet från ett europeiskt varumärke ni kan lita på. Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med HMD Globals integritetspolicy.

Tack för ditt intresse för Nokias företagstelefoner. En medarbetare i vårt team kommer snart att kontakta dig.

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1Två års mjukvaruuppdateringar av Android och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar räknat från den globala försäljningspremiären.

2IDC WhitePaper Pillar 1, 2019

3Gartner-studie:, When Android Is Secure Enough for the Enterprise, 2018

* Enligt en undersökning från 2020 av Counterpoint Research.