Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right Heart Longevity Plant
Hoppa till huvudinnehållet

Nokia mobiltelefonerAlla nödvändigheter. Alla fantastiska mobiler.

Ibland är enkelhet det smartaste valet

Det finns smartphones och så finns det mindre smarta enheter ... Men Nokias mobiler tillverkas för att hålla och har alla vardagens nödvändigheter. Alltså är de riktigt smarta.

A Nokia 6310 feature phone

Klassiskt möter modernt

Precis som sina föregångare är de enkla att använda och bekväma att hålla. Kombinera det med moderna funktioner som mobilt internet så får du en perfekt, komplett lösning.

Robust nog för alla vardagens äventyr

Dagens Nokia-mobiler består av material såsom färgat polykarbonat som står emot stötar och repor lika väl som originalen.

Alltid lika spännande

Nokia-mobiler har det klassiska Snake-spelet, radio och MP3-spelare för att underhålla dig. Behöver du få upp en annan enhet på nätet? Välj en mobil med WiFi-hotspot-funktion.

Utforska utbudet

Visa alla

love it

I grunden handlar telefoner om att hålla kontakten. SMS:a och ring så mycket du bara orkar och surfa med mobilt internet. Eller bara slappna av för dig själv med lite musik eller en omgång med spelet Snake.

trust it

Kommer du ihåg när du kunde ladda din telefon och inte behövde oroa dig för batteriet på flera dagar, och till och med veckor? Få samma sinnesro igen med en modern USB-laddare.

keep it

Nokia-telefoner har ett rykte för att vara hållbara – ett rykte som startades av några av de första enheterna. Det är stora skor att fylla, men dagens telefoner klarar av den uppgiften.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.