Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Longevity Heart Arrow right

Buy Nokia feature phones

Hoppa till huvudinnehållet

Nokia mobiltelefonerAlla nödvändigheter. Alla fantastiska mobiler.

Ibland är enkelhet det smartaste valet

Det finns smartphones och så finns det mindre smarta enheter ... Men Nokias mobiler tillverkas för att hålla och har alla vardagens nödvändigheter. Alltså är de riktigt smarta.

Robust nog för alla vardagens äventyr

Dagens Nokia-mobiler består av material såsom färgat polykarbonat som står emot stötar och repor lika väl som originalen.

Alltid lika spännande

Nokia-mobiler har det klassiska Snake-spelet, radio och MP3-spelare för att underhålla dig. Behöver du få upp en annan enhet på nätet? Välj en mobil med WiFi-hotspot-funktion.

Klassiskt möter modernt

Precis som sina föregångare är de enkla att använda och bekväma att hålla. Kombinera det med moderna funktioner som mobilt internet så får du en perfekt, komplett lösning.

Utforska utbudet

Visa alla

    Nokia 2660 Flip

    Välkommen till knäppa sidan

För alla och alla åldrar

Vi gör det enkelt att hålla kontakten med dina nära och kära. Därför har vi ett komplett utbud av funktionstelefoner som är pålitliga och designade för att hålla i många år framöver. Från större knappar och skärmar till kompatibilitet med hörapparater, tydligare ljudinställningar och enkel åtkomst till kontakterna: det finns en anledning till att Nokia-mobiler är kända för sina användarvänliga funktioner världen över.

Ta en paus från livet; inte familjen

Ta en paus från videor och bläddring för att lägga fokus på det viktigaste: att prata med varandra. Det är ju anledningen till att vi har telefoner. Med längre batteritid kan du prata hela dagen på en Nokia-funktionstelefon. Och mobilen kan vara i standby-läge i flera dagar, veckor eller till och med en månad mellan laddningarna. Har du familjemedlemmar som hörs via WhatsApp? Inga problem. Vissa Nokia-funktionstelefoner har förenklade versioner av populära sociala medier så att du får det bästa av två världar.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.