Nokia 1.3

‌‌

Nokia 1.3

Så mycket mer.

Skärm

Större. Ljusstarkare. Djärvare.

Se allt lika klart som på dagen på den stora 5,17" HD+-skärmen – även utomhus – tack vare förbättrad ljusstyrka.

Android™️ 10 (Go edition)

Klara. Färdiga. Go.

Förvänta dig snabbare och säkrare sätt att göra saker med den senaste Android 10 (Go edition). Den är dessutom redo för Android 11 (Go edition), så din telefon håller sig uppdaterad.

Läs mer

Google Go

Peka. Skanna. Vet.

Sök efter det du ser med Google Lens Go. Skanna bara texten du inte förstår så kommer den att läsas upp högt eller översättas från ett främmande språk till dig.

AI-bildbehandling

Lys upp natten

Tar du bilder efter skymningen? Inga problem. Ta ljusa, detaljerade foton även i mörkret med kraftfull AI-förstärkning vid svagt ljus.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Gallery Go

Hitta dina foton snabbare

Det har aldrig varit enklare att navigera i ditt galleri tack vare den automatiska organiseringen med Gallery Go. Du kan dessutom redigera dina bilder med ett snabbt tryck.

batteri

Laddad hela dagen. Alla dagar.

Låt inte batteriet hindra dig från att göra mer under en dag med Nokia 1.3. Ett batteri med 3 000 mAh1 håller dig laddad från gryning till skymning.2

Google Assistant Button³

Snabbaste vägen till Google Assistant

Få väderprognoser, ring vänner, uppdatera dig om nyheterna bland mycket annat genom att bara använda rösten, tack vare knappen för Google Assistant.

Processor

Med kraft att prestera

Nokia 1.3 har den hastighet du behöver, tack vare den optimerade processorn Qualcomm® 215 Mobile Platform.

Design

Solid konstruktion. Vacker finish.

Telefonen är inspirerad av nordisk design: den eleganta glasfronten och baksidan med tålig 3D-nanotextur ger den en vacker men rejäl finish. Välj bland tre vackra färger: cyan, sand och träkol.

Funktioner

Nokia 1.3

Med Nokia 1.3 får du så mycket mer. En stor 5,71" HD+-skärm som visar allt, bildbehandling i svagt ljus som gör att du kan ta bilder efter solnedgången och ett batteri som räcker hela dagen och håller dig laddad längre. Du kan dessutom förvänta dig ett snabbare och säkrare sätt att göra saker med Android 10 (Go edition).

Skärm

Skärm

Se varje detalj på 5,71" HD+-skärmen.

batteri

batteri

Håll dig laddad hela dagen med ett batteri på 3 000 mAh1.

Kamera

Kamera

Fantastiska foton i svagt ljus med AI-bildbehandling.

Android™️ 10 (Go edition)

Android™️ 10 (Go edition)

Hastighet och säkerhet som hela tiden blir bättre.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies Inc. och/eller dess dotterbolag.

Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

2Testet för heldags batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö.

3Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

(