Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Prata mer. Spela mer.

Musik

Soundtrack för alla stunder

Ha tusentals låtar i fickan med den inbyggda MP3-spelaren och en MicroSD-kortplats för upp till 32 GB utbyggbart lagringsutrymme1. Plus att det dryga batteriet gör att du kan lyssna från soluppgång till solnedgång.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Spel

Slå ditt poängrekord

Unna dig lite egentid med Snake. Och om du kan slita dig från spelklassikern så kan du välja mellan fyra lika fängslande spel att testa och köpa, däribland Doodle Jump och Football Cup.

Kamera

Fånga din omvärld

Ser du något du älskar? Spela in det. Förvandla ögonblick till varaktiga minnen genom ett foto eller en video med den bakre kameran.

Design

En rejäl telefon. En rejäl stil.

Nokia 110 är utformad för att motstå vardagsslitage och är tillverkad av tålig polykarbonat i en mjuk form som passar din handflata perfekt. Med tre färger att välja mellan kan du se till att den även passar din stil perfekt.

batteri

Prata hur mycket du vill

Håll igång samtalet längre. Prata i upp till 14 timmar på en enda uppladdning – och när du har sagt det du vill är det enkelt att ladda igen med en standard Micro-USB-laddare.

Funktioner

Nokia 110

Bli underhållen hela dagen med hjälp av MP3-spelare, FM-radio2 samt Snake och andra roliga spel. Det dryga batteriet gör att underhållning och samtal kan fortsätta länge. Plus att du kan fånga din omvärld med den bakre kameran. En telefon som verkligen passar din livsstil.

Musik

Musik

Lyssna på din egen musik eller på lokala radiostationer2.

Spel

Spel

Ett komplett Snake-spel finns förinstallerat, utöver flera testversioner av spel som går att köpa.

Hållbarhet

Hållbarhet

Tillverkad av tålig polykarbonat, formad för att ligga bekvämt i handen.

batteri

batteri

Upp till 14 timmars samtalstid på en enda laddning.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1Minneskort måste köpas separat.

2För att kunna använda FM-radion behövs ett kompatibelt headset, som säljs separat.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

4 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.