Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Nå framåt med ett innovativt AI

Android™

Det blir bara bättre med tiden

Nokia 2.2 är en Android One-certifierad telefon och har den senaste mjukvaruupplevelsen Android 9 Pie inbyggd. Det inkluderar två års OS-uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar för att säkerställa att din telefon håller sig i framkant.

Inga onödiga extrafunktioner eller någon programvara från tredje part som bromsar och en AI som lär sig hur du använder din telefon ger en Android-upplevelse som är både äkta och personlig.

Läs mer

Counterpoint-undersökning

Nokia-telefoner rankades som etta inom mjukvaruuppgraderingar och säkerhet

Smartphones från Nokia får två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. Genom att vi uppfyller detta åtagande har vi rankats högst för mjukvaruuppdateringar och säkerhet, högre än andra smartphonetillverkare. Se undersökningen från Counterpoint för mer information.

Google Assistant

Få hjälp när du är iväg eller hemma, med bara ett tryck

Lev livet i högt tempo med Google Assistant Button1. Ställ en fråga, se dagens schema eller dämpa belysningen. Din assistent blir till och med bättre på sitt jobb ju mer du använder den. Så du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Läs mer

Kamera

Se bättre i mörkret

Natten är din nya vän. En 13 MP bakre kamera med avancerad bildbehandling för svagt ljus. Vart än kvällen tar dig så kan du ta bättre foton längs vägen.

Upptäck fler funktioner

Xpress-on-skal

Xpress yourself

Hitta din egen stil med utbytbara Nokia Xpress-on-skal. Skalen är enkla att byta och har samma precision och detaljkänsla som telefonens originalskal vilket gör att du kan välja skal som passar ditt humör.

Design

Hög kvalitet. Fantastisk design.

Din telefon är designad i Europa och är byggd för att uppfylla de högsta kvalitetskraven. Den består av ett solitt polykarbonatchassi med högglansfinish, en perfekt kombination av skönhet och styrka.

Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

Google, Android, Google Lens och andra varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC.

1 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

2 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

3 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

*Xpress-on covers sold separately.

4 Erbjudandet är giltigt för alla kunder som har köpt Nokia 2.2 från Nokias onlinebutik mellan 19.09.2019 - 31.12.2019 och är bosatta i Sverige. HMD har rätt att när som helst upphöra med detta erbjudande.

5 Kampanjen för förlängd garanti ger ett (1) års förlängning av tillverkarens begränsade garanti till alla konsumenter som har köpt en Nokia 3.2 eller Nokia 4.2 från Nokias onlinebutik för mobiltelefoner mellan 2019-09-19 och 2019-12-31 och är bosatta i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Irland, Nederländerna, Portugal, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland eller Österrike. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Kampanjen för förlängd garanti förlänger tillverkarens begränsade garanti på två år med ytterligare ett (1) år räknat från telefonens leveransdatum. Kunden måste vara 18 år eller äldre och godkänna kampanjvillkoren för att delta. För att kunna lösa in tjänsten kan det krävas ett giltigt inköpsbevis som en beställningsbekräftelse från Nokias onlinebutik som visar inköpsdatumet för berättigad Nokia smartphone. Fullständiga villkor finns här. Din personliga information kommer att användas i enlighet med HMD Globals integritetspolicy. HMD har rätt att återkalla erbjudandet när som helst.