Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Upptäck kraften i AI

Långlivad underhållning

Bli underhållen hela dagen

Fördjupa dig i dina favoritserier och filmer under längre tid med två dagars batteritid med AI-stöd1. Och väck fantastiska historier till liv med den stora 6,2-tums HD+ 19:9-skärmen.

Läs mer

Allt viktigt i en modern design

Designad med dig i åtanke

Nokia 2.3 ser bra ut och känns stabil. Och med biometrisk ansiktsupplåsning får du ett lösenord som är lika unikt som du är – allt som krävs är ett ögonblick.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Programvara

Nerladdning av Android™ 10 tillgänglig nu

Det är enklare att göra integritetsinställningar, det går snabbare att skriva svar och det känns mer naturligt att använda din telefon tack vare övergripande förbättringar – Android 10 har en mängd nya funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din Nokia-smartphone.

  • Mörkt tema
  • Smart svar

Google Assistant

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Google Assistant Button2 är redo att hänga med i alla svängar i din vardag. Ställ en fråga, se dagens schema eller kolla trafikläget. Din assistent lär sig och blir bättre varje gång du använder den, så att du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Funktioner

Nokia 2.3

Upptäck kraften i AI med Nokia 2.3. Den räcker upp till två dygn1 med hjälp av adaptiv batteriteknik, tar episka foton även i svagt ljus tack vare AI-bildbehandling och det behövs bara en blick för att låsa upp den. Väck fantastiska historier till liv med den imponerande 6,2-tums HD+ 19:9-skärmen. Plus att den är redo för Android 10 – och det som kommer därefter – så du kan se fram emot två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Skärm

Skärm

6,2" HD+ in-cell-display med selfie-flärp och bildförhållande på 19:9.

batteri

batteri

Adaptivt batteri med AI-stöd för batteritid upp till två dygn1 på en enda laddning.

Kameror

Kameror

Bakre kamera med dubbla sensorer på 13 MP och 2 MP, exklusiva bokeh-effekter och fokusjustering.

Ansiktsupplåsning

Ansiktsupplåsning

Biometrisk ansiktsigenkänning för en snabb och säker upplåsning av telefonen.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

3 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

(