Nokia 2.4

Nokia 2.4

Större, smartare, skräddarsydd

Nattläge

Detaljer i skymningen

Det är inte alla ögonblick som är värda att fånga som inträffar dagtid. Med nattlägets avancerade bildfusion och exponeringsstaplar kan du fånga levande detaljer även i svagt ljus.

Porträttläge

Bli fotogenisk

Designa din värld med porträttlägets anpassade former och suddiga bakgrunder. Plus, med den nya porträttredigeraren kan du ändra fokus och redigera bilder långt efter att du tagit dem.

Batteritid på två dygn¹

Fortsätter och fortsätter och fortsätter …

Få upp till två dygn med Nokia 2.4 på en enda laddning1. Det 4 500 mAh2 adaptiva batteriet med AI-stöd prioriterar strömmen till de appar du använder mest – så du kan fortsätta göra det du älskar.

6,5" HD+ helskärm

Större än stort

Titta, lär och skapa på den 6,5" stora fullskärmen i HD+ med en selfie-flärp som ger dig en maximal skärmupplevelse.

Se mer
Se mer
Se mer

fingeravtrycksläsare

Enkel åtkomst

Lås upp din enhet snabbt och enkelt med en bekväm fingeravtrycksläsare, eller använd den AI-stödda ansiktsupplåsningen – din telefon förblir din.

Design

Starka finska rötter

Skalet, med 3D-nanostruktur, sitter säkert i handen och har en vacker, nordisk finish. Plus att det formgjutna metallchassit med polymerskal ger din telefon en bekväm och rejäl känsla.

Android One

Redo för vad som kommer härnäst

Njut av en äkta och naturlig mjukvaruupplevelse med ett smidigt gränssnitt och utan förinstallerad bloatware. Håll dig även uppdaterad med de senaste Android™-funktionerna med tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och två års mjukvaruuppgraderingar.

Google Assistant Button³

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Google Assistant på mobilen finns alltid med dig – så att du kan få saker gjorda snabbare bara genom att använda rösten. Hantera uppgifter, skapa listor och få vägbeskrivningar efter ett enda knapptryck.

Varför en Nokia-telefon?

Den är helt enkelt pålitlig, säker och byggd för att hålla.

Förtroendet för Nokia-telefoner rankades högst baserat på programvara, säkerhetsuppdateringar och kvalitet5. Vi erbjuder två års garanti som standard eftersom vi är trygga i att våra smartphones är byggda för att hålla. Tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och upp till två omgångar OS-uppgraderingar och ett långt batteriliv gör att du kan lita på att din telefon räcker hela vägen.

Funktioner

Nokia 2.4

Nokia 2.4 är redo för dig. Håll energin uppe med två dygns adaptiv batteriteknik, ta detaljrika kvällsfoton med AI-bildbehandling och lås enkelt upp telefonen med ditt fingeravtryck eller en blick. Den imponerande 6,5" HD+-skärmen i 20:9-format väcker dina historier till liv. Dessutom är Nokia 2.4 redo för Android 11 – och det som kommer därefter – så du kan se fram emot två års Android-uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Kamera

Kamera

Fota efter mörkrets inbrott med nattläge och ta fantastiska selfies i porträttläge

Skärm

Skärm

Vad du än gör så blir det större på en 6,5" HD+-skärm.

Android One

Android One

Få de allra senaste säkerhets- och Android-funktionerna under flera år framöver.

batteri

batteri

Ett smartare batteri innebär färre laddningar med upp till två dygns batteritid.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Letar du fortfarande?

Hitta den perfekta telefonen för dig

Visa alla telefoner

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Google, Android och andra relaterade varumärken tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande.

1Testet för två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten. Batteritiden varierar beroende på bland annat inställningar och användning.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

Images are for illustrative purposes only