Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

The only gadget you’ll ever need

Mer telefon, mer kraft

Registrera dig

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Kraft i dina händer

Ta nästa kliv med den senaste Qualcomm® Snapdragon™ 460 mobilplattformen och njut av upp till 70 % bättre prestanda jämfört med tidigare generationer.

6,39" HD+-skärm

Sträcktitta större

Maximera streaming, sträcktittande och arbete på en HD+-skärm på 6,39". ”Punch hole”-displayen ger dig ännu mer bildyta för fängslande underhållning.

Batteritid på två dygn¹

Fullt med laddning

Få snabbare prestanda och mer tid för arbete och nöje med två dagars batteritid1. Den adaptiva batteritekniken prioriterar strömmen till de appar du använder mest – så du kan fortsätta göra det du älskar.

Kamera

Bilder med superkrafter

Fota som ett proffs med bakgrundseffekter och redigering i porträttläge – även för dina selfies. Fånga bilden i svagt ljus med nattläget, plus att du får in allt i bild tack vare vidvinkelkameran på 5 MP.

Design

Starka finska rötter

Ser bra ut. Känns stabil. Det bakre höljet med 3D nano-textur sitter säkert i handen, med bra grepp och en fantastisk, nordisk finish i levande färger. Lägg dessutom till styrkan hos den stabila strukturen och det inre metallchassit.

Familjelänk

Familjelänk

Hjälp dina barn när de lär sig, leker och utforskar. Sätt begränsningar för innehåll och skärmtid och visa appaktivitet med Familjelänk.

Funktioner

Nokia 3.4

Uppgradera till mer telefon och mer kraft med Nokia 3.4. Maximera streaming, sträcktittande och arbete på en HD+-skärm på 6,39" – med en ”punch hole”-display som ger ännu mer bildyta. Oroa dig inte över att få slut på kraft med två dagars batteritid. 1Ta den perfekta bilden med kraftfull trippelkamera med AI-stöd, porträttläge, nattläge och en ultravidvinkellins. Med Nokia 3.4 får du en kombination av stil och hållbarhet, plus enkel åtkomst med fingeravtrycksupplåsning. För att inte tala om Nokias Android One-löfte – att hålla dig i utvecklingens framkant med år av säkerhetsuppdateringar och mjukvaruuppgraderingar. Vilket innebär att du får ut mer av din telefon under längre tid.

Ström

Ström

Få ut mer av din enhet med den senaste mobilplattformen.

Skärm

Skärm

Sträcktitta större med en fängslande 6,39" HD+-skärm med ”punch hole” för maximal effektiv skärmyta.

batteri

batteri

Gör mer, ladda mindre med två dagars batteritid1.

Kamera

Kamera

Ta den perfekta bilden med trippelkamera med AI-stöd och flexibla fotograferingslägen.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Google, Android och andra relaterade varumärken tillhör Google LLC. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., registrerat i USA och andra länder. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande.

1Testet för två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten. Batteritiden varierar beroende på bland annat inställningar och användning.

2Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant

3 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(