‌‌

Nokia 5.1

En tidlös klassiker har förfinats

Köp nu

Design

Förstklassigt hantverk

Android™ 9 Pie

Spara tid och batteri med Android 9 Pie

Android 9 Pie släpper lös kraften i artificiell intelligens för att ge dig mer från din Nokia 5.1. Det anpassar sig till dig och hur du använder din telefon, lär sig vad du föredrar och blir allt bättre med tiden så att saker flyter bättre under längre tid.

  • Adaptivt batteri
  • Intuitivt gränssnitt baserat på gester

Skärm

Större skärm, högre upplösning

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Skärm

Större skärm, högre upplösning

Större skärm, högre upplösning

Nokia 5.1 har en stor Full HD+ 5,5’’ IPS-skärm med 18:9-format som är perfekt för att kolla film, surfa och spela. Den högre upplösningen ser till att innehåll ser både skarpare och större ut.

  • 5,5’’ Full HD+ IPS-skärm
  • 18:9 format

Kameror

Enklare att ta gruppselfies

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Kameror

Enklare att ta gruppselfies

Enklare att ta gruppselfies

Nokia 5.1 har en primär kamera med 16 MP och autofokus med fasdetektering; en snabbare och mer pålitlig autofokus som låter dig fånga varje detalj. Frontkameran med 8 MP är utrustad med 84,6° vidvinkel, så att hela festen får plats i samma bild.

  • 16 MP bakre kamera
  • 8 MP frontkamera

Hårdvara

Anpassad prestanda

2.0 GHz Octa-Core-processorn i Nokia 5.1 arbetar smidigt oavsett om du skickar meddelanden, surfar, spelar eller växlar mellan alla tre. Du kan också välja den storlek på RAM, lagring och MicroSD-kort som passar dig bäst.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB lagring¹

Mjukvara

Det bästa av Android

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Mjukvara

Det bästa av Android

Det bästa av Android

Android One ger Nokia 5.1 en Google-designad mjukvaruupplevelse. Få allt du vill och ingenting mer med ett smidigt och användarvänligt gränssnitt, noga utvalda förinstallerade appar samt gratis obegränsad lagring av högupplösta bilder2 i Google Foto. Regelbundna säkerhetsuppdateringar och två års uppgraderingar av operativsystemet betyder att Nokia 5.1 med Android One är säker och innehåller de allra senaste innovationerna från Google, så som optimering för Google Assistant.

Nokia 5.1

SEK 1350

Välj återförsäljare

Det här är priset när du köper enheten online från Nokias telefonbutik. Priset kan vara ett annat när du köper från andra återförsäljare, och det kan variera beroende på minne, färg och andra variabler.

Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Android, Android One och Google är varumärken som tillhör Google LLC. Oreo är ett varumärke tillhörande Mondelez International, Inc. Variationer i erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna är enbart i illustrationssyfte.

1 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten. 2 Google Foto erbjuder gratis, obegränsad lagring av högupplösta bilder; kräver Googlekonto samt internetanslutning. 3 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut. 4Om den levereras med Android Oreo kan den uppgraderas till Android 9 Pie. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata