Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Play

Nokia 5.4

Smartphones
Nokia 5.4

Låt kreativiteten flöda med quad-kameran och filmiska effekter.

2 390,00 kr
Färg
Inställningar
4 GB RAM , 64 GB Intern lagring , Dual SIM
I lager, redo att skickas

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

Nokia 5.4

Gör ett bestående intryck med Nokia 5.4. Quad-kameran med 48 MP ger dig total kreativ kontroll: avancerad videoinspelning och filmiska effekter gör att du kan fånga världen med fantastiska detaljer. Gör mer av det du älskar tack vare två dygns batteritid1 och den smidiga Qualcomm® Snapdragon™ 662 – prestanda du kan lita på. Håll koll på allt med en telefon som är redo för Android 11 och senare, så att du kan arbeta och spela precis som du vill.

Fullständiga specifikationer

Kameror

Fånga din värld med en 48 MP quad-kamera och en 16 MP frontkamera.

Skärm

Se hela bilden med en 6,39"-display i HD+ med punch hole.

batteri

Stanna ute med två dygns batteritid1 och adaptiv batteriteknik med AI-stöd.

Mobilplattform

Gör ett smart val med mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Fånga din värld

Se nu

Kameror

Fota som proffsen

Fånga varje vacker detalj hos det du älskar helt utan slutarfördröjning på den kraftfulla 48 MP quad-kameran och 16 MP selfiekameran med punch hole. Du kan dessutom fånga din värld i rörelse med filmisk videoinspelning och lägga till lite extra känsla med verktyg som färgövergångar.

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Förlita dig på AI

Välj en enhet som är utformad för att hålla jämna steg med dig. Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 662 är optimerad med den senaste AI-tekniken så att du kan vara produktiv, vad du än gör.

6,39" HD+-skärm med punch hole

Sikta på något större

Få mer utrymme för ditt streamande, spelande och surfande på den imponerande 6,39"-skärmen i HD+ med punch hole. Njut dessutom av en telefon som är lika stark som den är vacker, tack vare iögonfallande nordisk design och ett hållbart bakre hölje i levande färger.

Batteritid på två dygn

Ta dig igenom allt, vad du än gör

Gör vad du vill, när du vill med en generös batteritid på två dygn1. Den adaptiva batteritekniken med AI-stöd prioriterar strömmen till det du använder mest, så du styr över din egen dag.

Android One

Håll dig säker och uppdaterad

Gör dig redo för det som kommer härnäst. Håll dig säker och uppdaterad längre med de senaste Android™-funktionerna, tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och två års programvaruuppgraderingar. Med ett system som är förberett för Android 11 och senare ligger du dessutom redan i framkant.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

*Om du beställer under helg, helgdag eller efter kl 13 på sista vardagen i veckan, kommer ordern att skickas på nästkommande vardag. Beställ för minst 140 euro för gratis frakt. Observera att vi upplever vissa förseningar pga situationen med Covid-19, men majoriteten av beställningar skickas i tid.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant

3 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

5Counterpoint Research White Paper: “Förtroendet för Nokia-telefoner rankades högst baserat på programvara, säkerhetsuppdateringar och kvalitet”, 2020