Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

PureDisplay alltid I HDR

Android™ som bara blir bättre över tid
Köp nu

PureDisplay

Dramatiska, klara färger

Fängslas av dina videor med PureDisplay – exklusivt för Nokia smartphones. Alla bilder omvandlas, i realtid, till stort dynamiskt omfång (eller HDR), vilket innebär klarare färger och tydligare film. Plus att du kan njuta av det hela på en imponerande 6,3" skärm i Full HD+.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Programvara

Nerladdning av Android™ 10 tillgänglig nu

Det är enklare att göra integritetsinställningar, det går snabbare att skriva svar och det känns mer naturligt att använda din telefon tack vare övergripande förbättringar – Android 10 har en mängd nya funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din Nokia-smartphone.

  • Mörkt tema
  • Smart svar

batteri

Batteri som räcker i flera dagar

Trött på att batteriet tar slut varje dag? Det är ingen risk med Nokia 6.2. Använd telefonen i två hela dagar1 tack vare den kraftfulla Qualcomm® Snapdragon™ 636-processorn med batteri på 3 500 mAh2. Dessutom styr AI-tekniken det adaptiva batteriet så att de appar du använder mest prioriteras.

Design

Skapad med omsorg

Med inspiration från finsk design förenar Nokia 6.2 hantverksmässighet och kvalitetsmaterial i en perfekt balans. Varje detalj har omsorgsfullt formgivits för att skapa en tidlös design som är lika vacker som hållbar.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Counterpoint-undersökning

Nokia-telefoner rankades som etta inom mjukvaruuppgraderingar och säkerhet

Smartphones från Nokia får två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. Genom att vi uppfyller detta åtagande har vi rankats högst för mjukvaruuppdateringar och säkerhet, högre än andra smartphonetillverkare. Se undersökningen från Counterpoint för mer information.

Google Assistant

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Häng med i livets alla svängar med hjälp av Google Assistant Button3. Ställ en fråga, se dagens schema eller dämpa belysningen. Din assistent lär sig och blir bättre varje gång du använder den, så att du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Omgiven av Google Assistant

Få mer gjort, hands-free

Med Ambient-läget i Google Assistant kan du kolla vädret, stryka saker på din att-göra-lista och styra musik och smarta enheter i hemmet. Förvandla din telefon till en digital fotoram under tiden den laddas.

Google One

Få ut mer av Google med Google One

Det ingår tre månaders kostnadsfritt provmedlemskap för 100 GB Google One (värt 19 SEK/månad) när du köper en Nokia 6.24. Som Google One-medlem får du: totalt 100 GB molnlagring på Google Drive, Gmail och Google Foto, automatisk säkerhetskopiering av telefonen samt tillgång till Google-experter – allt i ett enda abonnemang som du kan dela med din familj.

Funktioner

Nokia 6.2

Uppgradera din utsikt med Nokia 6.2. Se videor i HDR med PureDisplay. Trippelkamera och avancerad AI-bildbehandling gör att du kan bli kreativ med din fotografering. Allt körs smidigt och enkelt på Android 9 Pie – så det blir bättre hela tiden.

Skärm

Skärm

6,3" Full HD+-skärm med PureDisplay. HDR-omvandling i realtid.

Kameror

Kameror

Trippelkamera med AI-bildbehandling. Redigera dina foton med bokeh-effekter.

batteri

batteri

Energisnål Qualcomm® Snapdragon™ 636-processor. Upp till två dygns batteritid¹.

Design

Design

Kombinationen av solid metall och Corning® Gorilla®-glas ger en lätt men stark konstruktion.

Fullständiga specifikationer

Nokia 6.2

Finns att köpa nu

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Google, Android och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1Testet för två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet 5 timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade t.ex. spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (så som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

4Villkor gäller.

5 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

6 Om den levereras med Android Oreo / Android 9 Pie kan den uppgraderas till Android 10. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata.

(