Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Förvänta dig mer

Överlägsen displayvisning

Den adaptiva displayen – 6,18’’ Full-HD PureDisplay – har korrekt färgåtergivning och är synlig även i starkt solljus. Tack vare stöd för HDR10, 96 % färgomfång och ett kontrastförhållande på 1:1500 så kan du njuta av videor med skarpare detaljer och fylligare färger. Plus att den nya funktionen i Android 9 Pie med adaptiv ljusstyrka lär sig hur starkt ljus du vill ha på din skärm och automatiskt justerar inställningarna.

  • 6,18’’ Full HD+ display
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Design

Förfinad design

Hårdvara

Kraft i dagar

Den högpresterande och AI-stödda processorn Qualcomm™ Snapdragon® 710 levererar den hastighet du behöver, samtidigt som den nya funktionen för adaptivt batteri på Android 9 Pie hjälper batteriet att räcka i två dagar1.

  • Android 9 Pie Adaptivt batteri
  • 18 W snabbladdning

Programvara

Nerladdning av Android™ 10 tillgänglig nu

Det är enklare att göra integritetsinställningar, det går snabbare att skriva svar och det känns mer naturligt att använda din telefon tack vare övergripande förbättringar – Android 10 har en mängd nya funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din Nokia-smartphone.

  • Mörkt tema
  • Smart svar

Android One

Det bästa av Android

Android One är en uppsättning telefoner som uppfyller skärpta mjukvarukrav ställda av Google. Eftersom Nokia 8.1 har Android One får du allt det du vill ha och ingenting onödigt: ett smidigt och användarvänligt gränssnitt, ett omsorgsfullt urval av förinstallerade appar samt gratis, obegränsad lagring av högupplösta bilder med Google Photos2. Regelbundna säkerhetsuppdateringar och två års mjukvaruuppgraderingar betyder att nya Nokia 8.1 med Android One håller sig skyddad, plus att du får de allra senaste innovationerna från Google, som optimering för Google Assistant.

Counterpoint-undersökning

Nokia-telefoner rankades som etta inom mjukvaruuppgraderingar och säkerhet

Smartphones från Nokia får två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. Genom att vi uppfyller detta åtagande har vi rankats högst för mjukvaruuppdateringar och säkerhet, högre än andra smartphonetillverkare. Se undersökningen från Counterpoint för mer information.

Funktioner

Nokia 8.1

Förvänta dig mer av din telefon. Ta fantastiska foton med de dubbla 12 MP och 13 MP kamerorna, eller med 20 MP selfiekameran – alla med ZEISS Optics. Och med en batteritid på två dygn1 följer din prisbelönta Nokia 8.1 med dig hela vägen.

Kameror

Kameror

Dubbla bakre kameror med ZEISS Optics och en 20 MP selfiekamera.

Skärm

Skärm

6,18" Full HD+-skärm med PureDisplay och stöd för HDR10.

batteri

batteri

Energisnål Qualcomm® Snapdragon™ 710-processor. Upp till två dygns batteritid¹.

Kreativa kontroller

Kreativa kontroller

Porträtt med belysning i studiokänsla. Lägg till oskärpeeffekter med Live Bokeh-funktionen.

Fullständiga specifikationer

Nokia 8.1

Finns att köpa nu

Ta fantastiska foton även i utmanande ljusförhållanden med de AI-understödda kamerorna optimerade för exakt ljusdetektering. Displayen – 6,18’’ Full-HD PureDisplay – ger dig en uppslukande visuell upplevelse såväl i mörka omgivningar som i solsken, samtidigt som stödet för HDR10 ger skarpare detaljer och rikare färger i dina videor. Ren, säker och uppdaterad Android 9 Pie.

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Google, Android och andra varumärken är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. USB Type-C™ är ett varumärke som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Gratis lagring av högupplösta bilder, kräver Google-konto och internetanslutning.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

4 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

5 Om den levereras med Android Oreo / Android 9 Pie kan den uppgraderas till Android 10. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata.