Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Durability 4G 4G Battery Keypad Play

Nokia 800 Tough

Skip to main content

Ta med dig din Nokia 800 Tough i snöslask och regnrusk – dåligt väder är inga problem.

Spara 200,00 kr
1 190,00 kr1 390,00 kr
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Front and Back
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Front
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Front and Back
FärgSvart
Modell
Dual SIM
I lager, redo att skickas
Meddela mig

Meddela mig när Nokia 800 Tough kan köpas

Fyll i din e-postadress nedan så meddelar vi dig när denna produkt blir tillgänglig.

Gratis tvådagarsleverans och 14 dagars returrätt*

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

Plantera 1 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Nokia 800 Tough

Den rejäla Nokia 800 Tough är byggd för att tåla det mesta¹. Telefonen har ett batteri med hög kapacitet och internetanslutning via 4G LTE, liksom allt det grundläggande: en kamera, en ficklampa och stöd för appar som Google Maps och WhatsApp.

Fullständiga specifikationer

Hållbarhet

IP68 vatten- och dammtät, stöttålig och uppfyller MIL-STD-810G¹.

4G

Facebook och WhatsApp är förinstallerade. Wifi-hotspotfunktionalitet.

batteri

Upp till 43 dygns standby-tid på en enda laddning.

Knappar

Rejäla gummiknappar för enkel användning även med handskar.

En telefon för tuffa tag

Hållbarhet

Vattentät, dammsäker, stöttålig

Nokia 800 Tough är IP68-klassificerad och designad för att tåla oavsiktliga fall, damm, sand, vatten och till och med extrema temperaturer1. Destination: var som helst.

Vattentät

Mer än bara stänkskyddad

Nokia 800 Tough är byggd för att tåla extremt våta förhållanden och klarar att vara nedsänkt i så mycket som 1,5 meter djupt vatten i upp till 30 minuter – det är den ultimata allväderstelefonen.

Dammsäker

Inte rädd för lite smuts

Damm? Sand? Inga problem. Nokia 800 Tough är skyddad mot allt, vilket gör att du vågar ha med dig din telefon överallt som ditt arbete eller äventyr tar dig.

Stöttålig

Tål att tappas på betong

Nokia 800 Tough är skyddad om man råkar tappa den på hårda ytor, som betong, från upp till 1,8 meters höjd1.

Klimatsäker

Gjord för att utmana elementen

Nokia 800 Tough uppfyller standarden MIL-STD-810G, så den är byggd och testad för att uppfylla militärens krav – vilket innebär att den kan klara de tuffaste miljöer och även temperaturer från -20 °C till +55 °C1.

Viktiga verktyg

Få jobbet gjort med 4G

Med större knappar, halkfritt grepp, förinstallerade appar och 4G LTE kan Nokia 800 Tough hänga med på allt – den perfekta enheten att använda när du arbetar hårt.

Stora knappar

Större knappar. Bättre känsla.

Rejäla, gummerade knappar ger Nokia 800 Tough en starkare och mer taktil känsla – enkel att använda även med handskar på.

WhatsApp, Facebook med mera

Håll kontakten

Nokia 800 Tough levereras med WhatsApp och Facebook förinstallerade – så du alltid kan ha koll på både familj och kollegor. Vill du ha fler appar? Hämta enkelt från den konstant växande app-butiken.

4G LTE

Enkel anslutning

Med 4G LTE får du den snabba internetuppkoppling du behöver. Plus att det är enkelt att konfigurera och dela en Wi-Fi-hotspot med andra enheter i närheten så att även din dator eller surfplatta är uppkopplad.

Halkfritt fodral

Tappa aldrig taget

Ytan är halkskyddad och kanterna gummiförsedda, så Nokia 800 Tough sitter säkert i handen – vilket innebär att det är mindre risk för att du tappar din telefon.

Batteri och verktyg

Enastående batteri. De bästa nödvändigheterna.

En ficklampa, kamera, högtalare med mera – allt drivs av det dryga batteriet. Nokia 800 Tough är proppfull med alla de verktyg du behöver, oavsett vad som händer under dagen – eller natten.

Nokia 800 Tough är alltid redo. Med upp till 43 dygns standby-tid på en enda laddning har denna telefon ett av våra drygaste batterier.

Säkerhetsögla

Alltid med dig

Den specialbyggda säkerhetsöglan är designad för att fästa en handledsrem eller en nyckelrem i – men du kan fästa din Nokia 800 Tough i nästan vad som helst.

Kamera

Fånga varje äventyr

Med en inbyggd bakre 2 megapixel-kamera och en LED-blixt som hjälper till i mörka stunder kommer Nokia 800 Tough att fånga det du söker, när du vill ha det.

Ficklampa

Ett ljus i mörkret

Lys upp alla äventyr med ficklampan på Nokia 800 Tough.

Nokia 800 Tough

Vinnare iF DESIGN AWARD 2020

iF International Forum Design GmbH i Hannover har nyligen utsett Nokia 800 Tough till vinnare av det världsberömda designpriset iF DESIGN AWARD.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Google, Google Maps och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Test utfört i laboratoriemiljö. 3Den faktiska tillgängligheten av VoLTE HD-samtal beror på tjänsteutbudet hos lokala operatörer och nätägare. 4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten. 5För att kunna använda FM-radion krävs ett kompatibelt headset som kan säljas separat. 6Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.