‌‌

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Utforska varje detalj

Köp nu

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Design och prestanda

Excellens

Konst är en process av förfining. Genom att ta bort allt oönskat får du kvar något som är rent och kraftfullt. Utforska alla lager i Nokia 9 PureView här.

Skärm och ljud

En sinnlig njutning

Skärm och ljud
En sinnlig njutning

Den synupplevelse dina foton förtjänar: Nokia 9 PureView har en 5,99” kant-till-kant pOLED QHD-skärm med 2K-upplösning. Med PureDisplay-tekniken får du korrekt färgåtergivning och förbättrad synlighet i solljus.

  • Stöd för HDR10 låter dig njuta av det senaste innehållet med fler detaljer, kontraster och färger
  • Spela in video i 4K HDR med rumslig ljudinspelning för den där extra upplevelsen av djup
  • Qualcomm® aptX™ för högkvalitativ ljuduppspelning på Bluetooth®-högtalare och hörlurar

Programvara: OS

Android™ 9 Pie

Nokia 9 PureView har laddats med Android 9 Pie och är lika effektiv som kraftfull. Genom att använda AI för att förstå dina preferenser kan Android 9 Pie erbjuda en skräddarsydd användarupplevelse som bara blir bättre med tiden.

  • Räck längre mellan laddningarna med hjälp av det adaptiva batteriet.
  • App-åtgärder hjälper dig få saker gjorda med genvägar baserade på dina vanor.
  • Med Slices är du ett tryck bort från dina rekommenderade appar när du har störst behov av dem.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Utforska varje detalj

SEK 6490

Det här är priset när du köper enheten online från Nokias telefonbutik. Priset kan vara ett annat när du köper från andra återförsäljare, och det kan variera beroende på minne, färg och andra variabler.

Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom® är antingen ett registrerat varumärke eller ett varumärke som tillhör Adobe i USA och/eller andra länder. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum.

1Kamerasystemet består av två färgsensorer som arbetar parallellt med tre ultrakänsliga monokromatiska sensorer. Varje monokromatisk bildsensor kan samla in omkring 2,9 gånger mer ljus än en typisk färgbildsensor på en smartphone. Med smartphone-färgbildsensor avses en färgsensor (12 MP, 1,25 um, f/1,8).

2 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

3Gratis lagring av högupplösta bilder, kräver Google-konto och internetanslutning. Gäller inte filer i RAW/DNG-format.

4Google Assistant finns tillgängligt på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

5Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

6Erbjudandet är giltigt för alla kunder som har köpt Nokia 9 PureView från Nokias onlinebutik mellan 24.02.2019 - 30.04.2019 och är bosatta i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Irland, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Tyskland eller Österrike. Erbjudandet om skärmbyte gäller endast under nittio (90) dagar efter telefonens leveransdatum. För att delta måste kunden vara minst 18 år gammal och godkänna tävlingsreglerna. Nyttjande av tjänsten kan kräva giltigt köpbevis så som en orderbekräftelse från Nokias onlinebutik, eller kvitto eller faktura från en auktoriserad Nokia-återförsäljare som visar inköpsdatum för den berättigade Nokiatelefonen. Instruktioner för hur du löser in ditt kostnadsfria skärmutbyte och de fullständiga villkoren finns här. Dina personuppgifter kommer hanteras i enlighet med HMD Globals integritetspolicy. HMD har rätt att när som helst upphöra med detta erbjudande.