Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Longevity Battery Display 2K 2K Security Play

Nokia T20

Surfplattor
Nokia T20

Arbete, studier och fritid – gör allt med en surfplatta designad för att hålla.

2 390,00 kr
Färg
Modell
Inställningar
3 GB RAM , 32 GB Intern lagring
I lager, redo att skickas

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Plantera dubbelt så många träd med Ecologi under Black Friday. Mer information

Close-up of the camera on the Nokia T20

En surfplatta som är designad för att hålla

Se vad vi menar

Kvalitet du kan lita på

En surfplatta som står emot vardagens alla smällar

Gör det du älskar längre

En surfplatta med ett batteri som räcker hela dagen¹

En fröjd ur alla perspektiv

Se alla detaljer med en 2K-skärm²

Håll dig uppdaterad, håll dig säker.

Två års OS-uppgraderingar och tre års säkerhetsuppdateringar ingår³

Design

Kvalitet du kan lita på

Nokia T20 är designad, byggd och testad enligt samma hårda krav vi har för alla Nokia-produkter. Så även om din vardag är tuff kan du räkna med att Nokia T20 inte viker ned sig.

The rear camera on the Nokia T20 tablet
The rear camera on the Nokia T20 tablet

Batteritid

Gör det du älskar längre

Idag är lång batteritid inte en bonus utan ett måste. Nokia T20 har tillräckligt mycket kraft för att klara upp till 7 timmar av onlinemöten, 10 timmar filmtittande eller 15 timmars intensivt webbsurfande¹! När det väl är dags att fylla på reserverna ser snabbladdningen till att du kvickt kan återvända till dina favoritaktiviteter.

A fully charged battery on the Nokia T20 tablet
A fully charged battery on the Nokia T20 tablet

Skärm

En fröjd ur alla perspektiv

Nokia T20 eliminerar det jobbiga med att titta på mobilen hela dagen (och kvällen) med hjälp av en fängslande 2K-skärm. Så oavsett om du ska titta på en jobbpresentation medan du reser eller bara slappna av med en film hemma kommer alla detaljer att se fantastiska ut. Skärmen är även blått ljus-certifierad vilket gör den snällare mot ögonen.

An image of dolphins displayed on the Nokia T20 tablet
An image of dolphins displayed on the Nokia T20 tablet

Uppdateringar

Håll dig uppdaterad, håll dig säker.

Håll dig uppdaterad med två års kostnadsfria OS-uppgraderingar och håll samtidigt hela familjen säker med hjälpt av snabba säkerhetsuppdateringar² under tre år. Dessutom hålls obehöriga händer och tassar borta med hjälp av den lättanvända ansiktsupplåsningen.

Nokia T20 stays secure with regular updates
Nokia T20 stays secure with regular updates

Prestanda

Erövra alla slagfält 

Oavsett om du spelar spel eller multitaskar mellan olika appar så behöver du en enhet som orkar hänga med i svängarna. Lyckligtvis har Nokia T20 kraft så det räcker och blir över. Ett chip med hela åtta kärnor ger en snabbare och mer pålitlig användarupplevelse, oavsett hur tungt du jobbar. Det finns, kort sagt, rejält med råstyrka under huven.

Nokia T20 with an octa-core chip for performance
Nokia T20 with an octa-core chip for performance

Stereohögtalare

Omgiven av ljud

Bra ljud är viktigt! Oavsett om du sitter i ett möte med flera deltagare eller ser din favoritserie på kvällskvisten så vill du ha ett ljud som troget förmedlar upplevelsen i minsta detalj. Stereohögtalare med OZO-teknik ger en uppslukande lyssningsupplevelse, var du än befinner dig.

Nokia T20 tablet with stereo speakers
Nokia T20 tablet with stereo speakers

Stimulera deras nyfikenhet

Nu introduceras Google Kids Space

Google Kids Space är designat för att främja ditt barns nyfikenhet och kreativitet; att inspirera till att utforska sina intressen genom rekommenderade appar, böcker och videor. Google Kids Space är designat för barn och fungerar med ditt barns Google-konto, som föräldrar kan hjälpa till att hantera med föräldrakontrollerna i Family Link.

Google Kids Space on the Nokia T20 tablet
Google Kids Space on the Nokia T20 tablet

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

1 Nokia T20 ger 10 timmar videostreaming, 15 timmar webbsurf eller 7 timmar videosamtal enligt våra verklighetsbaserade tester. Verkliga resultat kan variera på grund av förändringar i uppkoppling, miljöförhållanden och andra orsaker.

2 Nokia T20 har stöd för upplösning upp till 1200 x 2000. Den faktiska upplösningen vid uppspelning beror även på andra variabler som anslutningens kvalitet vid streaming och eventuella krav på hantering av digitala rättigheter.

3 Från det globala lanseringsdatumet för Nokia T20.

Google och andra relaterade varumärken tillhör Google LLC.