Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Restore Bothie Quad camera Front camera

Nokia X20

Fota ur flera vinklar med flerkameraläget Dual Sight och dela resultatet med 5G.

Plantera 20 träd med denna enhet
Spara 891,00 kr
3 099,00 kr3 990,00 kr
Färg
Modell
8 GB RAM, 128 GB Intern lagring, Dual SIM
Slutsåld

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Byt perspektiv

Nokia X20

Med Nokia X20 har vi ansträngt oss lite extra för att ta fram en telefon som är hållbar, i ordets rätta bemärkelse. Därför levereras den inte bara med tre års garanti utan också ett fodral som både skyddar enheten och är 100% biologiskt nedbrytbart. Men hållbarhet handlar också om att erbjuda användbarhet som lockar till längre bruk och mindre resursslöseri. Vårt mål är att du ska vara lika nöjd med din telefon idag så väl som imorgon. Därför har vi laddat Nokia X20 med innovativa funktioner som exempelvis vårt innovativa kameraläge Dual Sight, som låter dig filma ur olika vinklar samtidigt för kreativa resultat - som du delar blixtsnabbt med framtidssäker 5G-teknik¹. Sist men inte minst så ingår hela tre års program- och säkerhetsuppdateringar för att din telefon ska kännas lika modern om några år som den gör nu.

Fullständiga specifikationer

Triss i hållbarhet

Med 3 års garanti, 3 års säkerhetsuppdateringar och 3 års OS-uppgraderingar kan du behålla din telefon längre.

Flerkameraläget Dual Sight

Fotografera som du aldrig gjort tidigare med vårt innovativa multikameraläge.

64 MP quad-kamera

Vässa kvaliteten på dina videor och fotografier med optik från ZEISS.

32 MP frontkamera

Njut av en kamera som alltid är redo, dygnet runt.

Flerkameraläget Dual Sight

Få fler perspektiv på livet

Nokia X20 ger dig ett nytt perspektiv på världen omkring dig. Multikameraläget Dual Sight gör att du kan filma från flera olika vinklar samtidigt. Och med blixtsnabb 5G¹-uppkoppling kan du ladda upp och dela resultatet på ett ögonblick.

Säkerhet

Känn dig lugn och trygg

När hela livet finns i din telefon vill du vara säker på att det privata förblir privat. Med Nokia X20 får du säkerhetsuppdateringar varje månad under tre år så att dina fotografier, meddelanden och filer förblir säkra även i framtiden.

Hållbarhet

Hållbarhet på riktigt

Med vår generösa garanti på tre år kan du vara säker på att din telefon hänger med i det långa loppet. För att minska det miljömässiga fotavtrycket skickar vi inte med ännu en plastig väggladdare, men däremot medföljer ett skyddsfodral som är 100% biologiskt nedbrytbart. Allt enligt vår devis att ingen kan göra allt, men att alla kan göra något.

64 MP quad-kamera med ZEISS optics

Optik från ZEISS gör varje film till ett mästerverk

Med quad-kameran på 64 MP med ZEISS Optics och AI-stöd kan du spela in videor av storslagna landskap i biokvalitet, ta fantastiska närbilder och levande porträtt. Det finns även verktyg för färggradering och lägesinställningar som hjälper dig förbättra din berättelse. Grattis – du blev just en filmregissör!

32 MP frontkamera

Mörkret är nu din vän

Det är inte alltid solen är uppe när du vill ringa ett videosamtal. Nokia X20 har en högkvalitativ, ljuskänslig frontkamera som är redo, dag som natt.

6,67" skärm i Full HD+

Se den stora bilden

Undvik trötta ögon när du kollar e-post och tittar på presentationer tack vare den högupplösta skärmen med Full HD+. Och när du har lämnat ekorrhjulet för dagen är den 6,67 tum stora skärmen perfekt för att se på film eller spela spel.

Vackra, tåliga färger

En kombination av styrka och stil

Nokia X20 är på ytan en tidlöst vacker telefon med omisskänligt skandinavisk design. Titta lite närmare och du finner en tålig enhet av nordisk kvalitet som byggts för att hålla. Och huruvida den är som snyggast i färgutförandet Midnattssol eller Midnattsblå – det låter vi dig avgöra.

Batteritid på två dygn

Från dagens gryning till morgondagens skymning

Vi vet, det absolut sista du behöver är en telefon som ger upp när du behöver den som mest. Med Nokia X20 får du en telefon med en otrolig batteritid på upp till två dygn². Det är finsk sisu på riktigt.

Processor

Förpassa buffring till historieböckerna

Dags att slippa buffring och laddningstider. Använd dina favoritappar, kolla de senaste nyheterna och njut av dina favoritserier precis som de var tänkta att upplevas. Med Nokia X20 finns gott om kraft under huven.

Ren Android™ 11

Håll dig uppdaterad

Android 11 ger din telefon en mängd innovativa funktioner, som möjligheten att hantera alla dina konversationer från alla olika meddelandeappar från en och samma plats. Dessutom ingår tre års uppdateringar av operativsystemet, så att du alltid är uppdaterad.

E-waste

Vi ändrar lådans innehåll för att minska e-avfall

Telefonladdare orsakar flera tusen ton e-avfall inom EU varje år. Onödigt tycker vi, för de flesta av oss har som bekant redan en laddare i vår ägo. Istället för att bidra till plastberget skickar vi istället med ett komposterbart skyddsfodral till din telefon. Behöver du ändå en laddare? Du kan fortfarande köpa en, så donerar vi intäkterna till ett miljöprojekt.
Läs mer

Älska den, lita på den, behåll den

I Finland har vi en enkel metod för ett lyckligt liv: håll hårt i det som du älskar och litar på. När vi använder den filosofin för att designa telefoner blir resultatet tydligt: en vardagskompis du kan lita på, en som hänger med i vått och torrt. Det senaste utbudet av Nokia-telefoner är inget undantag. Med innovativa funktioner, hållbar konstruktion och löpande uppdateringar av både operativsystem och säkerhetsskydd är de byggda för att hänga med dig på din livsresa under många år framöver.

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

15G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer. 2 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.