Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Mastercard Klarna Bothie Quad camera Watermarking Front camera Arrow right

Nokia X20

Nokia X20
Nokia X20
Nokia X20

Fota ur flera vinklar med flerkameraläget Dual Sight och dela resultatet med 5G.

3 990,00 kr

Nokia X20
Nokia X20
Nokia X20
Färg
Modell
8 GB RAM, 128 GB Extern lagring, Dual SIM
I lager, redo att skickas

Nokia X20

Nokia X20 är en telefon som känns bra. Den levereras med ett fodral som är 100 % komposterbart, designat för att hålla längre men sedan försvinna. Eftersom du kommer att ha den under lång tid visste vi att den måste vara bra. Nokia X20 har det innovativa flerkameraläget Dual Sight som låter dig fota ur olika vinklar samtidigt och med 5G¹ så delar du dina videor på ett ögonblick. Tre års program- och säkerhetsuppdateringar ser till att telefonen imorgon är ännu bättre än den är idag.

Fullständiga specifikationer

Flerkameraläget Dual Sight

Fånga hela berättelsen med multikamerainnovationen.

64 MP quad-kamera

Skruva upp kvaliteten på dina videor hemma eller på jobbet med ZEISS Optics.

Vattenstämpel

Gör dina idéer personliga med en unik signatur.

32 MP frontkamera

Njut av en kamera som alltid är redo, dygnet runt.

Byt perspektiv

Se nu

Flerkameraläget Dual Sight

Få fler perspektiv på livet

Med Nokia X20 kan du ta med dig ett nytt perspektiv till jobbet. Dual Sight flerkameran gör att du kan fota videor från olika vinklar samtidigt. Och med 5G¹-hastigheter kan du ladda upp och dela dem på ett ögonblick.

Säkerhet

Säkerhet som blir bättre hela tiden

När det handlar om att skydda alla dina arbetsfiler och dina uppgifter på sociala medier, videor och foton så finns det inget som heter ”för säkert”. Det är därför vi erbjuder säkerhetsuppdateringar varje månad i upp till tre år. En sak mindre att oroa sig för.

Hållbarhet

Känn ännu mer för din telefon

En utökad treårig garanti innebär att du kan hålla fast vid det du älskar ännu längre. Det följer inte med någon plastig väggladdare, och med ett fodral som är 100 % komposterbart har vi minskat det ekologiska avtrycket av Nokia X20. Vi vet nämligen att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

64 MP quad-kamera med ZEISS optics

ZEISS Optics gör varje film till ett mästerverk

Med quad-kameran på 64 MP med ZEISS Optics och AI-stöd kan du spela in videor av storslagna landskap i biokvalitet, ta fantastiska närbilder och levande porträtt. Det finns även verktyg för färggradering och lägesinställningar som hjälper dig förbättra din berättelse. Grattis – du blev just en filmregissör!

Vattenstämpel

Stick ut

Delar du en prototypvideo eller nöjesfotar du? Lägg till en unik signatur och gör resultatet till ditt.

32 MP frontkamera

Mörkret är nu din vän

Ibland försvinner inte behovet av att göra ett videosamtal samtidigt som dagsljuset. Med Nokia X20 kan du lita på att den högkvalitativa frontkameran är redo, dag som natt.

6,67" skärm i Full HD+

Se den stora bilden

Slipp anstränga ögonen när du kollar e-post, tittar på presentationer och håller kontakt med kollegorna tack vare skärmen i Full HD+. Och när du har lämnat ekorrhjulet för dagen är den 6,67 tum stora skärmen perfekt för att se på film eller spela spel. Är inte det en lockande bild?

Vackra, tåliga färger

En kombination av styrka och stil

Redan en snabb blick avslöjar att Nokia X20 är en snygg mobil med skandinaviskt utseende. Titta lite närmre så uppskattar du den tuffa uthålligheten hos nordisk kvalitet, byggd för att hålla. Och huruvida du ska ha den i färgen Midnattssol eller Nordisk blå – det väljer du själv.

Batteritid på två dygn

Från dagens gryning till morgondagens skymning

När det är på allvar är det sista du behöver att din telefon ger upp. Nokia X20 har en batteritid på upp till två dygn², så det kan hända att du behöver ladda upp dig före telefonen.

Processor

Säg hejdå till frustrerande, frysta ansikten

Dags att slippa buffring. Använd dina appar, kolla de senaste nyheterna och njut av dina favoritprogram precis som de var tänkta att upplevas. Utan frustration.

Ren Android™ 11

Håll dig uppdaterad om det senaste

Android 11 ger din telefon en mängd innovativa funktioner, som möjligheten att hantera alla dina konversationer från alla olika meddelandeappar från en och samma plats. Så oavsett hur populär du blir så missar du ingenting. Och med tre års uppdateringar av operativsystemet är du alltid uppdaterad.

E-waste

Vi ändrar lådans innehåll för att minska e-avfall

Telefonladdare orsakar flera tusen ton e-avfall inom EU varje år. Eftersom många av oss redan har en laddare så ersätter vi den inkluderade laddaren med ett komposterbart fodral, för att bidra till mindre e-avfall och till en mer hållbar telefon. Behöver du en laddare? Du kan fortfarande köpa en, så donerar vi intäkterna till ett miljöprojekt.

Läs mer

love it, trust it, keep it

I Finland har vi en enkel metod för ett lyckligt liv: håll hårt i det som du älskar och litar på. När vi använder den filosofin för att designa en telefon blir resultatet tydligt: en vardagskompis du kan lita på, en som hänger med i vått och torrt. Det senaste utbudet av Nokia-telefoner är inget undantag. Med innovativa funktioner, hållbara konstruktioner och löpande uppdateringar av programvara och säkerhet kommer de att följa med dig i många, många morgondagar.

Inget att förlora, massor att vinna. Få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

15G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer.

2 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.