Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Add Plant Camera Display 6.43 inches 6.43 Shield
Skip to main content

Byggd för att göra bättre, längre

Plantera 20 träd med denna enhet
5 999,00 kr
Enlarge Molnig blå Nokia X30 5G from Back
Enlarge Molnig blå Nokia X30 5G from Front and Back
Enlarge Molnig blå Nokia X30 5G from Front
Enlarge Molnig blå Nokia X30 5G from Back
Enlarge Molnig blå Nokia X30 5G from Front and Back
FärgMolnig blå
Modell
8 GB RAM, 256 GB Intern lagring, Dual SIM
I lager, redo att skickas
Meddela mig

Meddela mig när Nokia X30 5G kan köpas

Fyll i din e-postadress nedan så meddelar vi dig när denna produkt blir tillgänglig.

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information
Nokia X30 5G smartphone
Nokia X30 5G smartphone

Nokia X30 5G

Play the long game

Byggd för mångsidig prestanda

Nokia X30 5G är tillverkad av 100 % återvunnen aluminium och 65 % återvunnen plast och levererar vårt minsta miljöavtryck hittills och har förstklassiga funktioner – som vår bästa PureView-fotograferingsupplevelse någonsin.

Trygghet inifrån och ut

Vi uppskattar att smartphones ofta lagrar vår mest privata information och är oumbärliga verktyg för vår vardag. Det är därför Nokia X30 5G levereras med 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar1 – så att du kan använda alla dess senaste funktioner med sinnesfrid.

Designad för långvarig användning

Nokia X30 5G har byggts för att driva gränserna för smarttelefonens livslängd. Den skyddas av 3 års garanti2 och levererar 3 års OS-uppgraderingar.1 Dessutom är den utformad för vardaglig användning, med en robust metallram och en tuff skärm.

Nokia X30 5G

Vår mest hållbara smartphone hittills – med vår bästa PureView-fotoupplevelse hittills. Höljet är tillverkad av 100 % återvunnet aluminium och 65 % återvunnen plast – och med 3 års garanti, 3 års OS-uppgraderingar och 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar är Nokia X30 5G byggd för att driva gränserna för smarttelefonens livslängd. Ta fantastiska ultravidvinkelbilder och livfulla nattbilder och beundra dem på vår bästa 6,43-tums 90 Hz PureDisplay hittills med ljusa färger och smidig visning.

Fullständiga specifikationer

Skydda planeten

Vår mest raffinerade smartphone hittills.

Den bästa PureView-fotoupplevelsen hittills

Levererar fantastiska ultravidvinkelbilder och skarpa, livfulla nattbilder.

Ljusare färger, jämnare visning

Tack vare en 6,43-tums FHD+ AMOLED PureDisplay med 90 Hz uppdateringsfrekvens.

Tryggt och säkert längre

3 års garanti, 3 års OS-uppgraderingar och 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Hållbarhet

Vårt minsta miljöavtryck i en smartphone

Vi är stolta över att Nokia X30 5G har en ram tillverkad av 100 % återvunnet aluminium och baksida av 65 % återvunnen plast – utan kompromiss med prestanda.

Our best PureView photo experience yet

Kamera

Den bästa PureView-fotoupplevelsen hittills

Capture Fusion ger kraften i huvudkameran till dina ultravidvinkelbilder för verkligt fantastiska landskap. Dark Vision och Night Selfie levererar skarpa foton och selfies långt efter solnedgången. Kameran är skyddad av reptåligt Corning® Gorilla® Glass med DX+ som möjliggör 98 % ljusöverföring till objektivet.

Nattläge 2.0

Avancerat nattläge för att fånga en ren, naturlig och balanserad nattvy med hisnande detaljer.

Stativläge

Aktiveras automatiskt när enheten är stadig eller monterad på ett stativ för att fånga lång exponering och nattbild av bästa kvalitet.

Dark Vision

Aktiveras automatiskt i den extremt mörka miljön för att fånga fantastiska detaljer som blotta ögat knappt kan se.

AI-porträtt

Förbättra ansiktsdetaljer med AI-teknik.

Skärm

Vår bästa skärm – i perfekt storlek

Det betyder bättre färger, ljusare skärm och mjukare visning – perfekt för bläddring, streaming eller surfning. Och allt på en smartphone som är dimensionerad för att passa bättre i handen och fickan, skyddad av det tuffaste Corning® Gorilla® Glass Victus®.

6.43” FHD+ AMOLED PureDisplay on Nokia X30 5G
6.43” FHD+ AMOLED PureDisplay on Nokia X30 5G

Nokia-enheter inkluderar nu GoPro Quik-appen.

Gör dig redo att släpp loss din kreativitet var du än befinner dig. Nu kan du filma, redigera och dela på utvalda Nokia-telefoner med GoPro Quik-appen.

Läs mer
The GoPro Quik app on a Nokia device

Alla dina favoritlåtar och mer

Alla spår och poddar du älskar och känner till – plus tusentals du kan upptäcka. Nokia-smartphones kommer nu förinstallerade med Spotify. Enkel tillgång till de största låtarna från världens största artister.

Läs mer
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Kryptera din anslutning – överallt

Vi erbjuder dig mer integritet och mer säkerhet. Med exklusiv ExpressVPN-åtkomst gratis – i 30 dagar. Så att du kan kryptera din anslutning var du än är och arbeta med sinnesfrid.

Läs mer
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

1 Från det globala lanseringsdatumet för Nokia X30 5G. 2 Se information om täckning på tillverkarens begränsade garanti.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.