Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Longevity Globe Camera Zeiss Security

Nokia XR20

Solid design. Byggd för att tåla det mesta – och passa in överallt.

Plantera 50 träd med denna enhet
Spara 300,00 kr
5 990,00 kr6 290,00 kr
Färg
Inställningar
6 GB RAM, 128 GB Intern lagring, Dual SIM
I lager, redo att skickas

Plantera 50 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

4 års

Säkerhetsuppdateringar

Gratis säkerhetsuppdateringar varje månad i fyra år skyddar dig mot de senaste spionprogrammen, skadlig kod och andra digitala hot.

3 års

Garanti och Android™ OS-uppgraderingar

När vi säger att Nokia XR20 är byggd för att hålla menar vi det. Du får tre års garanti och tre större uppgraderingar av operativsystemet Android™ ingår.

1 års

Skärmbyte¹

Om något oväntat skulle hända behöver du inte oroa dig. Under det första året ingår ett kostnadsfritt skärmbyte om olyckan är framme.

The durable Nokia XR20 enduring a spill
The durable Nokia XR20 enduring a spill

Hållbar design, på riktigt

Se nu

Nokia XR20

Nokia XR20 är byggd för att hålla länge. Det är en telefon som tål det mesta som livet slänger i dess väg, utat att kompromissa med vare sig funktionalitet eller design. Med ett rejält skal och det starkaste glaset vi kunde hitta på marknaden är står den rakryggad mot både repor, fall, extrema temperaturer och vatten. Och ja, den är också tålig mot husdjurs och barns nyfikna behandling. För att den ska kännas lika modern imorgon som idag ingår tre års OS-uppgraderingar och fyra års månatliga säkerhetsuppdateringar - så din telefon hålls uppdaterad ända till 2025. Sist men inte minst, skulle olyckan vara framme ingår ett gratis skärmbyte¹ under det första året och telefonen i sig täcks av vår generösa garanti under tre år².

Fullständiga specifikationer

Lika slitstark som snygg

Snygg design som håller för det mesta.

Bättre för planeten

En telefon som håller längre är bättre för miljön.

SpeedWarp-kameraläge

Fotografera och se dina foton på ett helt nytt sätt.

Säkerhet att räkna med

Månatliga säkerhetsuppdateringar i upp till fyra år ingår.

The robust Nokia XR20 having taken a kick

Design

Hållbar design, på riktigt

Nokia XR20 är en snygg, tålig och hållbar smartphone. Det snygga höljet uppfyller militärstandard MIL-STD-810H och skärmen är av vårt starkaste glas hittills. Så du kan tappa den, blöta ner den – och till och med spela in barnens fotbollsmatch i ösregn. Om den blir smutsig är det bara att tvätta den med tvål och vatten. Nokia XR20 har även en rejäl treårig garanti². Allt det här betyder att du kan använda den längre, vilket också är bättre för vår planet.

Using the robust Nokia XR20 outdoors

Säkerhet

Känn dig lugn och trygg

När hela livet finns i din telefon vill du vara säker på att det privata förblir privat. Med Nokia XR20 får du säkerhetsuppdateringar varje månad under fyra år så du kan hålla dina hopp, drömmar, idéer, bilder, anteckningar, scheman och e-postmeddelanden säkra till 2025.

The Nokia XR20 screen with Corning® Gorilla™ Glass Victus™

Rejäl kvalitet

Den tuffaste av tuffa skärmar

Detta är vår tåligaste skärm hittills – Corning® Gorilla® Glass Victus™ är stark nog för att stå emot allt från lekande barn och välmenande husdjur till tapp och repor. Den är även ljustark och lättläst i solsken samt känslig nog för att reagera vid beröring med våta händer och handskar.

Dessutom ingår ett gratis skärmbyte under det första året¹ om något oväntat skulle inträffa.

Nokia XR20 running bloat-free Android™

Android™

Håll dig uppdaterad i åratal

Nokia XR20 är byggd för att överleva – och det gäller även det som finns på insidan. Så även om den levereras med den senaste, snabbaste och säkraste Android™ 11 så ingår även tre års OS-uppgraderingar och fyra års månatliga säkerhetsuppdateringar, så din telefon är uppdaterad till 2025. Den har även ett års gratis skärmbyte¹ och en enorm treårig garanti² om det oväntade skulle inträffa.

A Nokia XR20 shooting with SpeedWarp

Kamera

Fånga livet i minsta detalj

Livet är fantastiskt och förtjänar att bevaras. Nokia XR20 har två bakre kameror, med en sensor på 48 megapixel samt en ultrabred sensor på 13 megapixel och en ljusstark blixt som hjälper dig fånga alla viktiga ögonblick med fantastisk detaljrikedom – oavsett ljusförhållanden. Det nya SpeedWarp-läget med superstabilisering låter dig spola fram till de viktiga ögonblicken och vår avancerade ljudmjukvara OZO garanterar kristallklar ljudinspelning.

A Nokia XR20 with OZO Playback and stereo speakers

Ljud

Förhöj ljudbilden med OZO Playback och starka stereohögtalare.

Nokia XR20 förstärker ljudet med OZO Playback-teknik vilket låter dig njuta av en mer dynamisk ljudbild förmedlat via de extra starka sterehögtalarna. Oavsett om du lyssnar på en podcast, din favoritlåt eller använder högtalarfunktionen i en stimmig miljö ser Nokia XR20 till att du får bästa tänkbara ljudupplevelse.

5G-anslutning³

Unna dig själv blixtsnabb 5G.

I en värld där hastighet och pålitlighet är allt levererar Nokia XR20 på alla punkter. Svindlande snabb 5G-teknik erbjuder upp till 20 gånger högre hastigheter och en allmänt stabilare anslutning än 4G. Här går det undan!

The programable button and accessory loop on Nokia XR20

Fler funktioner

Smart värre

Nokia XR20 har många användbara funktioner som gör livet lite enklare. Trådlös laddning och 18 W snabbladdning gör att du kan skippa sladdarna och ladda din telefon snabbare. På ovansidan hittar du en smart knappt som kan programmeras så att du enkelt når din favoritfunktion snabbare. Eller varför inte styra telefonen med rösten? Nokia XR20 har Google Assistant⁴ som låter dig uträtta storverk utan att lyfta ett finger. Det finns även en tillbehörsögla där du kan fästa ett nyckelband, så din telefon alltid är inom räckhåll.

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Det ingår ett gratis skärmbyte om skärmen går sönder under det första året efter inköp. [Läs de fullständiga villkoren.](https://www.nokia.com/phones/sv_se/screen-replacement-promo-terms) 2 Se information om täckning på tillverkarens begränsade garanti. 3 5G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer. 4 Google Assistant finns endast tillgänglig på vissa utvalda språk. Kontrollera tillgängligheten på [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).