‌‌
Kontakta support

Kontakta oss

Chatta med oss

Innan du startar en chatt med vår kundsupport, ber vi dig att uppge dina kontaktuppgifter.

Skicka oss ett e-postmeddelande

Berätta om ditt problem så återkommer vi via e-post.

Förvalta dina beställningar

Bruksanvisningar
Användarhandböcker

De senaste användarhandböckerna för Nokia-telefoner

Se alla användarhandböcker
Frågor och svar

De mest lästa artiklarna och ämnena

Varför upphör min telefon ibland att laddas innan den når 100 %?

Laddningsskydd är aktiverat under låga eller höga temperaturer - det är för att säkerställa att batteriet fungerar optimalt och säkert. För att fortsätta ladda vid normala hastigheter, vänligen flytta telefonen till en miljö med rumstemperatur.

>

Min telefon laddas inte. Vad ska jag göra?

Kontrollera först att det inte är problem med strömkällan eller kontakten du använder - du kan snabbt kolla detta genom att ansluta telefonen till ett annat uttag och kontrollera om den laddas. Om kontakten inte är problemet, försök ta en närmare titt på strömkabeln eller laddningsporten på telefonen, så att allt ser ut att vara som det ska. Försök sedan stänga av telefonen helt och sätt i den i uttaget - tänk på att om batteriet är helt urladdat, kan det ta upp till 2 eller 3 minuter att starta laddningen.

>

Hur gör jag en hård återställning och återställer fullständigt till de ursprungliga fabriksinställningarna?

Observera: en hård återställning raderar alla data, inställningar och innehåll på smarttelefonen fullständigt och återställer de ursprungliga fabriksinställningarna. Vi rekommenderar starkt att du säkerhetskopierar din enhet före hård återställning. Besök den här sidan och lär dig mer om säkerhetskopiering av en smarttelefon på distans.

För att återställa din smarttelefon och radera allt innehåll, sk du först kontrollera att telefonen är ansluten till en strömkälla. Vi rekommenderar också att ditt batteri är laddat till minst 50 % när du gör en hård återställning.

Tryck samtidigt på knappen för högre volym och på strömbrytaren i ca 30 sekunder eller tills rotmenyn visas. Välj sedan vad du vill göra från rotmenyn, i det här faller "Ta bort data/fabriksåterställning".

Alternativt kan du också göra en hård återställning genom att trycka på Inställningar > Säkerhetskopiera och återställ > Fabriksdataåterställning > Återställ telefon > Radera allt.

>
Service och reparationer

Service och reparationer

Nokias reparationstjänster på nätet

Har du problem med din telefon? Vår onlinetjänst låter dig enkelt beställa reparation av din Nokia-smartphone.

Reparationstjänst på nätet
Garanti och försäkring

Garanti

Kontrollera garantin

Ange enhetens IMEI-kod för att kontrollera om garantin fortfarande gäller.

Var hittar jag IMEI-koden?

Android-telefoner Gå till Inställningar > Om telefonen > Status > IMEI-information för att hitta IMEI-koden på din telefon. Om din telefon har två IMEI-koder, ange IMEI1.

Klassiska telefoner För att hitta IMEI-koden på din telefon, tryck *#06# när du är på huvudskärmen.

Välj din ort
Kontrollera garantin

Försäkra din Nokia mot skador

Du kan köpa Nokia-telefonförsäkring inom de första 14 dagarna efter att ha köpt din Android-telefon. Försäkringen finns för en 12- eller 24-månadersperiod och skyddar vid skärmsprickor, fuktskador, med mera.

Skaffa Nokia telefonförsäkring