Why Android and Nokia make the perfect match

От Финландия с любов

Android™, който непрекъснато се усъвършенства

Научете повече

Нашата история

От Финландия с любов.

Нашата история

От Финландия с любов.

Нашата история започва във Финландия, където телефоните Nokia се проектират със стил и издръжливост, които устояват на изпитанията на времето – също както и нашата версия на Android.

Всеки от ръбовете се скицира прецизно, всичко ненужно се премахва – също както и при нашата версия на Android.

Няма ненужни неща. Няма допълнително инсталирани приложения. Само чисто изживяване, което винаги е сигурно и се подобрява с времето – и това важи за всеки смартфон Nokia, който предлагаме. Толкова е просто.

Чист Android

Понякога по-малко означава повече. Много, много повече.

Чист Android

Понякога по-малко означава повече. Много, много повече.

В ежедневието на всеки има малки неща, които го задържат: трафикът; времето; покупките, които е забравил да направи. Затова, когато потърсите отговори от своя телефон, последното, което ви трябва, е още нещо, което да ви забавя.

Ние не инсталираме допълнителни приложения, които да изразходват батерията. Ние не добавяме ненужни неща, които да отнемат от мощността на процесора. Смартфоните Nokia използват Android. Единствено чист Android. Нищо, което не искате, и нищо, което да ви пречи.

актуализации и надграждане

И непрекъснато се усъвършенства

актуализации и надграждане

И непрекъснато се усъвършенства

Вашият телефон Nokia е във върхова форма още от кутията. Използвате го няколко години и познайте какво? Все още е във върхова форма. Това е така, защото осигуряваме ежемесечни актуализации за цели три години.

Ако вече мислите за новата версия на Android, не се притеснявайте – ние също. В продължение на две години вашият смартфон Nokia ще получава актуализации на платформата, които осигуряват най-новата и най-добрата версия на операционната система Android, а с нея идват и всички нови функции на Google. Затова не се изненадвайте, ако след една-две години все още говорите за вашия "нов" телефон.

Android 9 Pie

Силата на изкуствения интелект

С вашия смартфон Nokia и с Android 9 Pie можете наистина да освободите силата на изкуствения интелект. Колкото повече го използвате, толкова по-добър става. С функции като Адаптивна батерия и Адаптивна яркост той научава вашите предпочитания и спомага нещата да се случват по-гладко за по-дълго.

Телефоните Nokia и Google One

Включен план Google One за 3 месеца¹

Недостатъчното място за съхранение вече е в миналото. С членството в Google One получавате 100 GB хранилище в облак за Google Drive, Gmail и Google Photos, както и автоматично архивиране на снимки, контакти и други файлове от вашия телефон. Освен това можете да споделите своя план със семейството си и да осигурите на всички лесен начин за съхранение. Всичко това е валидно за 3 месеца с избрани смартфони Nokia

* According to 2020 study by Counterpoint Research.