‌‌

Nokia 1 Plus

Направете крачката към по-умен телефон

Регистрация

Екран

Екран, който не можете да оставите

Насладете се на незабравимо визуално изживяване. Независимо дали играете или гледате любимите си предавания, 5,45-инчовият екран ще ви впечатли с напълно ново изживяване. А с невероятното съотношение между корпус и екран няма какво да ви пречи, когато гледате любимото си съдържание.

Дизайн

Направете крачка към по-добрия дизайн

Технологията за 3D нано-моделиране среща авангардния дизайн. Добавете към това и гладкия корпус от поликарбонат с безупречно покритие в различни цветове и ще получите перфектния телефон, който ще ви издигне на друго ниво.

Камера

Обърнали сме внимание на всеки детайл, за да можете вие да уловите всеки детайл

Основната камера е с оптимизиран автофокус за по-детайлни изображения. А предната 5 MP камера е с функция за разкрасяване, с която можете уверено и да снимате, и да позирате. А специално проектирания процесор улавя всеки детайл, и можете да сте сигурни, че ще запечатате момента точно както искате да го запомните.

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 1 Plus е снабден с Android 9 Pie (Go edition), за да се насладите на най-новата система на Android. Тя е оптимизирана за достъпни смартфони с цел по-бързо и по-гладко действие чрез използване на по-малко данни, батерия и памет. Освен това безплатните месечни актуализации за сигурност и актуализациите на Android превръщат Nokia 1 Plus в перфектен ежедневен телефон, който веднага е готов за употреба.

Nokia 1 Plus

Влезте в света на смартфоните със стил - с гладък 3D нано-моделиран корпус от поликарбонат, плюс 5,45" дисплей и голямо съотношение на екрана спрямо корпуса - голям екран, който е страхотен за преглед на невероятни снимки, направени със специално проектираните камери. И всичко това в изчистената, сигурна и актуална операционна система на Android - Android 9 Pie (Go edition). Тя е по-бърза, по-ефективна и се предлага с безплатни месечни актуализации за сигурност. Перфектният ежедневен телефон, готов за работа веднага.

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2 Предварително инсталираният софтуер и приложения използват значителна част от паметта.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.