Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Говорете повече. Играйте повече.

Регистрация

Музика

Саундтрак всеки момент

Можете да носите със себе си хиляди песни, благодарение на вградения MP3 плейър и слота за MicroSD карта за до 32 GB допълнително място за съхранение1. Освен това издръжливата батерия означава, че можете да слушате музика от изгрев до залез.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Игри

Подобрете рекорда си

Откраднете си няколко минути да поиграете на Змията. А ако можете да се откъснете от класиката, има още четири също толкова пристрастяващи игри, които можете да изпробвате и да купите - като Doodle Jump и Football Cup.

Камера

Снимайте света около себе си

Видели сте нещо прекрасно? Запишете го. Превърнете моментите в трайни спомени със снимки и видео, заснети с основната камера.

Дизайн

Солиден телефон. Солиден стил.

Проектиран да издържа на ежедневните предизвикателства, Nokia 110 е изработен от здрав поликарбонат, а контурът му пасва идеално в дланта ви. Можете да изберете един от три цвята, за да сте сигурни, че ще пасне и на стила ви.

батерия

Кажете всичко, което искате

Поддържайте разговора по-дълго. Можете да говорите до 14 часа с едно зареждане, а когато разговорът приключи, просто заредете със стандартно зарядно с Micro USB.

Функции

Nokia 110

Забавлявайте се през целия ден с MP3 плейър, FM радио2 , Змията и други вълнуващи игри. Издръжливата батерия няма да прекъсне забавлението или разговора. Освен това можете да снимате света наоколо с основната камера. Телефон, който наистина е в хармония с вашия начин на живот.

Музика

Музика

Слушайте своя музика или местни радиостанции2 .

Игри

Игри

Предварително инсталирана пълна версия на Змията, плюс пробни версии на други игри.

Устойчивост

Устойчивост

Изработен от здрав поликарбонат и с форма, която приляга удобно в ръката.

батерия

батерия

До 14 часа разговори с едно зареждане.

Пълни спецификации

Nokia 110

Вече е наличен на пазара

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Картата с памет се закупува отделно.

2За слушане на FM са необходими съвместими слушалки, които може да се продават отделно.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

4 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.