Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Play Arrow right

Nokia 2.4

Интелигентните изображения и умната батерия се срещат с големия екран.

Цвят
Модел
2 GB RAM, 32 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • A1
  • Technomarket
  • Technopolis
  • Telenor
  • Vivacom
  • Zora

Nokia 2.4

Nokia 2.4 e готов за вас. Батерията издържа до 2 дни с технологията Адаптивна батерия, изкуственият интелект прави нощните снимки много по-констрастни, а отключването с пръстов отпечатък или с един поглед е изключително лесно. Прекрасните истории оживяват на впечатляващия 6,5” HD+ екран със съотношение 20:9. Освен това Nokia 2.4 е готов за Android 11 и следващи версии, затова очаквайте актуализации на Android за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Пълни спецификации

С нощен режим можете да снимате по тъмно, а с потретен режим селфитата са невероятни.

Дисплей

Всичко, което правите, е по-впечатляващо на 6,5” HD+ екран.

Android One

Получавате най-новите функции за сигурност и Android за години напред.

Батерия

По-умната батерия означава по-рядко зареждане и до 2 дни живот.

По-голям, по умен, създаден специално за вас

Нощен режим

Контрастни нощни снимки

Моментите, които си заслужава да се запечатат, не винаги са през деня. Режимът за нощни снимки комбинира усъвършенствано сливане на изображението и наслагване на експозицията - така детайлите оживяват дори при слаба осветеност.

Портретен режим

Заемете поза

Придайте художествен привкус на своя свят с персонализирани форми и замъглен фон в портретен режим. А в новия портретен редактор можете да префокусирате и да редактирате снимките, след като вече сте ги заснели.

2 дни живот на батерията

Нестихваща енергия...

Nokia 2.4 ви дава до 2 дни живот на батерията с едно зареждане1. Адаптивната батерия с изкуствен интелект и капацитет 4500 mAh2 захранва с предимство приложенията, които използвате най-много, за да се наслаждавате по-дълго на любимите си неща.

6,5” HD+

Мислете мащабно

Гледайте, учете се и творете на 6,5” HD+ и с вдлъбнатина за селфи за още по-добро визуално изживяване.

Сензор за пръстов отпечатък

Безпроблемен достъп

Отключвайте лесно и бързо устройството с удобния сензор за пръстов отпечатък или просто използвайте изкуствения интелект за лицево разпознаване – така телефонът е единствено и само ваш.

Дизайн

Здрави финландски корени

Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката и има впечатляващ скандинавски стил. А корпусът от лят метал с поликарбонатна обвивка придава на телефона усещане за комфорт и здравина.

Android One

Подгответе се за бъдещето

Насладете се на чистото софтуерно изживяване с лесен за употреба интерфейс и без допълнителни приложения. Освен това сте винаги в крак с най-новите функции на Android™, тъй като получавате ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години и актуализации на софтуера за период от 2 години.

Бутон Google Assistant³

Малко помощ, където и да отидете

Мобилният Google Assistant е винаги с вас и ви помага да действате бързо и само с гласа си. Управлявате задачите си, създавате списъци и получавате упътвания в движение, само с натискане на един бутон.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година⁵

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google, Android и други свързани марки са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. Животът на батерията зависи много от настройките, начина на употреба и други фактори. 2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността в https://support.google.com/assistant. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.