Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Arrow right

Nokia 2.4

Смартфони
Nokia 2.4

Интелигентните изображения и умната батерия се срещат с големия екран.

Цвят

Nokia 2.4

Nokia 2.4 e готов за вас. Батерията издържа до 2 дни с технологията Адаптивна батерия, изкуственият интелект прави нощните снимки много по-констрастни, а отключването с пръстов отпечатък или с един поглед е изключително лесно. Прекрасните истории оживяват на впечатляващия 6,5” HD+ екран със съотношение 20:9. Освен това Nokia 2.4 е готов за Android 11 и следващи версии, затова очаквайте актуализации на Android за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Пълни спецификации

С нощен режим можете да снимате по тъмно, а с потретен режим селфитата са невероятни.

Дисплей

Всичко, което правите, е по-впечатляващо на 6,5” HD+ екран.

Android One

Получавате най-новите функции за сигурност и Android за години напред.

батерия

По-умната батерия означава по-рядко зареждане и до 2 дни живот.

По-голям, по умен, създаден специално за вас

Гледайте сега

Нощен режим

Контрастни нощни снимки

Моментите, които си заслужава да се запечатат, не винаги са през деня. Режимът за нощни снимки комбинира усъвършенствано сливане на изображението и наслагване на експозицията - така детайлите оживяват дори при слаба осветеност.

Портретен режим

Заемете поза

Придайте художествен привкус на своя свят с персонализирани форми и замъглен фон в портретен режим. А в новия портретен редактор можете да префокусирате и да редактирате снимките, след като вече сте ги заснели.

2 дни живот на батерията

Нестихваща енергия...

Nokia 2.4 ви дава до 2 дни живот на батерията с едно зареждане1. Адаптивната батерия с изкуствен интелект и капацитет 4500 mAh2 захранва с предимство приложенията, които използвате най-много, за да се наслаждавате по-дълго на любимите си неща.

6,5” HD+

Мислете мащабно

Гледайте, учете се и творете на 6,5” HD+ и с вдлъбнатина за селфи за още по-добро визуално изживяване.

сензор за пръстов отпечатък

Безпроблемен достъп

Отключвайте лесно и бързо устройството с удобния сензор за пръстов отпечатък или просто използвайте изкуствения интелект за лицево разпознаване – така телефонът е единствено и само ваш.

Дизайн

Здрави финландски корени

Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката и има впечатляващ скандинавски стил. А корпусът от лят метал с поликарбонатна обвивка придава на телефона усещане за комфорт и здравина.

Android One

Подгответе се за бъдещето

Насладете се на чистото софтуерно изживяване с лесен за употреба интерфейс и без допълнителни приложения. Освен това сте винаги в крак с най-новите функции на Android™, тъй като получавате ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години и актуализации на софтуера за период от 2 години.

Бутон Google Assistant³

Малко помощ, където и да отидете

Мобилният Google Assistant е винаги с вас и ви помага да действате бързо и само с гласа си. Управлявате задачите си, създавате списъци и получавате упътвания в движение, само с натискане на един бутон.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година⁵

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px

Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google, Android и други свързани марки са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. Животът на батерията зависи много от настройките, начина на употреба и други фактори.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността в https://support.google.com/assistant.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.