Facebook Instagram YouTube Twitter 5.8

Nokia 7.1

Skip to main content

Takes great pictures and looks great while doing it.

Enlarge Син Nokia 7.1 from Front and Back
Enlarge Син Nokia 7.1 from Front
Enlarge Син Nokia 7.1 from Back
Enlarge Син Nokia 7.1 from Back
Enlarge Син Nokia 7.1 from Front and Back
Enlarge Син Nokia 7.1 from Front
Enlarge Син Nokia 7.1 from Back
Enlarge Син Nokia 7.1 from Front and Back
ЦвятСин
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 7.1

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 7.1

Камерите на Nokia 7.1 отчитат дълбочина и заедно с изкуствения интелект от последно поколение Ви дават възможност да правите снимки, перфектни за споделяне. HDR гарантира по-ярки и контрастни изображения, независимо от осветлението. Яркият екран Full HD+ 5,8" PureDisplay със съотношение 19:9 Ви позволява да изживеете всичко в по-големи размери, без да е необходим по-голям телефон. Мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 636 осигурява целодневен живот на батерията, а Android 9 Pie⁵ се грижи Вашия телефон да е винаги защитен и актуален.

Пълни спецификации

Камера

Dual rear camera with ZEISS optics

Дисплей

5.84" HD+ with PureDisplay technology

Дизайн

Refined details for a premium look and feel

Хардуер

Powerful performance with the Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobile

Изпъкнете и разкажете своята история

Камера

Снимки, заслужаващи споделяне

Nokia 7.1 прави снимки, които изглеждат толкова добре, че няма как да не ги споделите. Двойната основна камера с оптика ZEISS прави невероятни снимки, а с технологията AI можете да добавяте към всяка снимка артистични детайли с 3D персонажи, маски и филтри.

Професионални снимки с невероятна дълбочина

Най-добрата камера е тази, която е винаги с Вас. Благодарение на усъвършенстваните основни камери с оптика ZEISS, които отчитат дълбочината, можете лесно да заснемате професионални снимки с боке ефект.

Повече контрол с режим на камерата Pro UI

Направете снимката точно така, както искате, с ръчно задаване на баланс на бялото, ISO, бленда и скорост на затвора.

Двойно по-голямо забавление с Dual-Sight

Можете да добавите закачлива нотка към снимки и видео, като използвате 3D персонажи, маски и филтри в режим Dual-Sight. След това пуснете на живо своите #bothies в YouTube или Facebook направо от приложението на камерата.

PureDisplay

Изживейте всеки детайл

Независимо дали сте навън на ярка слънчева светлина или в слабо осветена стая, дисплеят на Nokia 7.1 се адаптира динамично към средата и Ви осигурява великолепно визуално изживяване и на открито, и на закрито.

  • Конвертиране от SDR в HDR Можете да конвертирате видео от SDR в HDR в реално време, за да получите истинско HDR качество

  • Гледайте HDR видео С HDR филмите имат по-голям контраст, по-реалистични цветове и ярки детайли, точно както си ги представяте

  • Стрийминг на HDR филми Насладете се на HDR съдържание с невероятно качество от водещи онлайн доставчици

Дизайн

Стил и лукс

Premium

покритие с дизайнерски детайли

Ergonomic

сензор за пръстов отпечатък на гърба

Full HD+ 5.84"

PureDisplay със съотношение 19:9

Хардуер

Цял ден без зареждане

С Nokia 7.1 можете да гледате, да играете и да сърфирате по-дълго без зареждане. Разполагате с достатъчно мощност за всичко, от игри до стрийминг, благодарение на мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 636.

До

  • Поддържа 400 GB MicroSD карта
  • 3 GB / 4 GB RAM

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Android е търговска марка Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании. USB Type-C™ е търговска марка на USB Implementers Forum. Предложенията може да варират. Проверете местната наличност. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

² Nokia True Wireless се доставя с калъф, който съдържа 4 допълнителни заряда за до 15 часа живот на батерията. Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. Изпитано в лабораторни условия.

³ Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

⁴ Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. Изпитано в лабораторни условия.

⁵ Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни