‌‌

Nokia 8.1

Очаквайте още

Купи сега

Камера

Прекрасни селфита през деня и през нощта

Научете повече

Превъзходно визуално изживяване

Адаптивният 6,18’’ Full-HD+ PureDisplay показва реални цветове и съдържание – дори при ярка слънчева светлина. Благодарение на поддръжката на HDR10, 96% цветова палитра и съотношение на контраста 1:1500, можете да се наслаждавате на видео с по-ярки детайли и по-богати цветове. Освен това новата функция „Адаптивна яркост" на Android 9 Pie научава Вашите предпочитания за яркост на екрана и автоматично регулира настройките.

  • 6,18’’ Full-HD+ дисплей
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Дизайн

Изтънченост на дизайна

Хардуер

Заряд за няколко дни

Високоефективният процесор Qualcomm™ Snapdragon® 710 със силата на изкуствения интелект Ви дава скоростта, от която се нуждаете, а новата функция Адаптивна батерия на Android 9 Pie осигурява двудневна издържливост на батерията1.

  • Android 9 Pie Адаптивна батерия
  • 18 W бързо зареждане

Android 9 Pie

Спестете време и удължете живота на батерията с Android 9 Pie

Android 9 Pie освобождава силата на изкуствения интелект, за да извлечете максимума от Вашия смартфон Nokia 8.1 Plus. Той се адаптира към Вас и начина, по който използвате телефона, научава Вашите предпочитания в движение и непрекъснато се усъвършенства, за да не губи бързата си реакция.

  • Адаптивна батерия
  • Интуитивен интерфейс базиран на жестове

Android One

Най-доброто от Android

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 8.1 е устройство с Android One, което ви дава всичко необходимо и нищо излишно: удобен и лесен за употреба интерфейс, внимателно подбрани предварително инсталирани приложения, плюс безплатно хранилище за висококачествени снимки с Google Photos2. Редовните актуализации за сигурност и софтуерните надстройки за две години означават, че Nokia 8.1 с Android One винаги ще бъде защитен и ще разчита на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.

Nokia 8.1

Избери магазин

Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android и други търговски марки са собственост на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании. USB Type-C™ е търговска марка на USB Implementers Forum. Офертите може да се различават. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

4 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

5Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни