Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Arrow right Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G

Социален живот, 4G свързаност и нотка изтънченост.

Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G
Цвят
  • A1
  • Technopolis
  • A1
  • Technopolis

Добавете малко колорит

Гледайте сега

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G е лесен за употреба и радва окото с прецизната изработка на стъкловидния корпус и впечатляващия си висококачествен дизайн. Добавете нотка на елегантност към своя стил с цветове, вдъхновени от скъпоценните камъни, и изискано хромирано покритие на средната рамка. Възползвайте се от предимствата на 2,8” екран и заоблената 3D клавиатура, създадена за допълнително удобство. Те правят чатовете в WhatsApp и Facebook, стрийминга на видео в YouTube и планирането на пътешествия с Google Maps още по-приятни. И всичко върви гладко с 4G. А основните предимства, като Google Assistant, надеждност и дълготрайна батерия, ви осигуряват стабилност и изискан стил.

Пълни спецификации

Дизайн

Ще се влюбите в блестящия дизайн, вдъхновен от скъпоценните камъни, и в удобната заоблена 3D клавиатура.

Дисплей

Насладете се на любимите си приложения и предавания с по-чиста картина, благодарение на 2,8” екран.

Основни функции

Влезте в WhatsApp, Facebook и YouTube, и планирайте нови приключения с Google Maps.

4G с WiFi точка за достъп

Животът с 4G е много по-лесен, благодарение на по-доброто качество на обажданията, по-бързия трансфер на данни и функцията WiFi точка за достъп.

Дизайн

Изискан стил

С първокласния си стъкловиден корпус и вдъхновени от скъпоценните камъни цветове, като Черен оникс, Nokia 8000 4G е създаден да блести. Стилното хромирано покритие на средната рамка допълва елегантния дизайн.

Отражение на вашата същност

Стилът не е мода – той е увереност да бъдеш себе си. Той е уникален за вас и вашето искрящо сияние – отвътре и отвън. Nokia 8000 4G е перфектното допълнение към вашия блясък.

Google Assistant

Обслужване по златен стандарт

Получавате отговори на въпроси и помощ от Google Assistant. Независимо дали търсите нови рецепти или се обаждате по телефона, с виртуалния помощник всичко става бързо и лесно.

4G с WiFi точка за достъп

Кристално чиста връзка

Увеличете скоростта за стрийминг, чат и сърфиране с бърза 4G връзка. Можете също да споделяте интернет връзката с приятели и семейство чрез функцията WiFi точка за достъп.

2,8” екран и 3D клавиатура

Прекрасен на външен вид и по душа

Големият 2,8” екран осигурява по-чиста картина на предаванията и чатовете. А устойчивата на износване 3D клавиатура е заоблена по ръбовете за по-удобен захват.

Страхотни приложения

Много скъпоценни камъчета

С Nokia 8000 4G никога няма да скучаете. Поддържайте връзка с приятелите си чрез WhatsApp и Facebook, гледайте любимите си предавания и слушайте любимата си музика в YouTube, и планирайте нови пътешествия с Google Maps.

Няма какво да губите, можете само да спечелите. Получавате последните новини и оферти за телефоните Nokia.

Google, YouTube и Google Maps са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant не е наличен на определени езици и в определени държави. Проверете наличността в https://support.google.com/assistant.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.