Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Arrow right Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Мобилни телефони
Nokia 8000 4G

Социален живот, 4G свързаност и нотка изтънченост.

Цвят

Добавете малко колорит

Гледайте сега

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G е лесен за употреба и радва окото с прецизната изработка на стъкловидния корпус и впечатляващия си висококачествен дизайн. Добавете нотка на елегантност към своя стил с цветове, вдъхновени от скъпоценните камъни, и изискано хромирано покритие на средната рамка. Възползвайте се от предимствата на 2,8” екран и заоблената 3D клавиатура, създадена за допълнително удобство. Те правят чатовете в WhatsApp и Facebook, стрийминга на видео в YouTube и планирането на пътешествия с Google Maps още по-приятни. И всичко върви гладко с 4G. А основните предимства, като Google Assistant, надеждност и дълготрайна батерия, ви осигуряват стабилност и изискан стил.

Пълни спецификации

Дизайн

Ще се влюбите в блестящия дизайн, вдъхновен от скъпоценните камъни, и в удобната заоблена 3D клавиатура.

Дисплей

Насладете се на любимите си приложения и предавания с по-чиста картина, благодарение на 2,8” екран.

Основни функции

Влезте в WhatsApp, Facebook и YouTube, и планирайте нови приключения с Google Maps.

4G с WiFi точка за достъп

Животът с 4G е много по-лесен, благодарение на по-доброто качество на обажданията, по-бързия трансфер на данни и функцията WiFi точка за достъп.

Дизайн

Изискан стил

С първокласния си стъкловиден корпус и вдъхновени от скъпоценните камъни цветове, като Черен оникс, Nokia 8000 4G е създаден да блести. Стилното хромирано покритие на средната рамка допълва елегантния дизайн.

Отражение на вашата същност

Стилът не е мода – той е увереност да бъдеш себе си. Той е уникален за вас и вашето искрящо сияние – отвътре и отвън. Nokia 8000 4G е перфектното допълнение към вашия блясък.

4G с WiFi точка за достъп

Кристално чиста връзка

Увеличете скоростта за стрийминг, чат и сърфиране с бърза 4G връзка. Можете също да споделяте интернет връзката с приятели и семейство чрез функцията WiFi точка за достъп.

2,8” екран и 3D клавиатура

Прекрасен на външен вид и по душа

Големият 2,8” екран осигурява по-чиста картина на предаванията и чатовете. А устойчивата на износване 3D клавиатура е заоблена по ръбовете за по-удобен захват.

Страхотни приложения

Много скъпоценни камъчета

С Nokia 8000 4G никога няма да скучаете. Поддържайте връзка с приятелите си чрез WhatsApp и Facebook, гледайте любимите си предавания и слушайте любимата си музика в YouTube, и планирайте нови пътешествия с Google Maps.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, YouTube и Google Maps са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant не е наличен на определени езици и в определени държави. Проверете наличността в https://support.google.com/assistant.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.