Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G

Nokia 8000 4G feature phone

Skip to main content

Социален живот, 4G свързаност и нотка изтънченост.

Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Front
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Front
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Черен Nokia 8000 4G from Front and Back
ЦвятЧерен
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 8000 4G

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • A1
  • Technopolis

Добавете малко колорит

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G е лесен за употреба и радва окото с прецизната изработка на стъкловидния корпус и впечатляващия си висококачествен дизайн. Добавете нотка елегантност към своя стил с цветове, вдъхновени от скъпоценните камъни, и изискано хромирано покритие на средната рамка. Възползвайте се от предимствата на 2,8-инчовия екран и заоблената 3D клавиатура, създадена за допълнително удобство. Те правят чатовете в WhatsApp и Facebook, видео стрийминга в YouTube и планирането на пътешествия с Google Maps още по-приятни. И всичко върви гладко с 4G. А надеждността и дълготрайната батерия осигуряват стабилност и изискан стил.

Пълни спецификации

Дизайн

Ще се влюбите в блестящия дизайн, вдъхновен от скъпоценните камъни, и в удобната заоблена 3D клавиатура.

Дисплей

Насладете се на любимите си приложения и предавания с по-чиста картина, благодарение на 2,8” екран.

Основни функции

Влезте в WhatsApp, Facebook и YouTube, и планирайте нови приключения с Google Maps.

4G с WiFi точка за достъп

Животът с 4G е много по-лесен, благодарение на по-доброто качество на обажданията, по-бързия трансфер на данни и функцията WiFi точка за достъп.

Дизайн

Изискан стил

С първокласния си стъкловиден корпус и вдъхновени от скъпоценните камъни цветове, като Черен оникс, Nokia 8000 4G е създаден да блести. Стилното хромирано покритие на средната рамка допълва елегантния дизайн.

Отражение на вашата същност

Стилът не е мода – той е увереност да бъдеш себе си. Той е уникален за вас и вашето искрящо сияние – отвътре и отвън. Nokia 8000 4G е перфектното допълнение към вашия блясък.

4G с WiFi точка за достъп

Кристално чиста връзка

Увеличете скоростта за стрийминг, чат и сърфиране с бърза 4G връзка. Можете също да споделяте интернет връзката с приятели и семейство чрез функцията WiFi точка за достъп.

2,8” екран и 3D клавиатура

Прекрасен на външен вид и по душа

Големият 2,8” екран осигурява по-чиста картина на предаванията и чатовете. А устойчивата на износване 3D клавиатура е заоблена по ръбовете за по-удобен захват.

Страхотни приложения

Много скъпоценни камъчета

С Nokia 8000 4G никога няма да скучаете. Поддържайте връзка с приятелите си чрез WhatsApp и Facebook, гледайте любимите си предавания и слушайте любимата си музика в YouTube, и планирайте нови пътешествия с Google Maps.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Google, YouTube и Google Maps са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.