Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark HD+ HD+ Camera

Nokia C21

Skip to main content

Изключителна издържливост и ненадмината сигурност

Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front and Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front and Back
ЦвятDark Blue
Модел
2 GB RAM, 32 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia C21

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Vivacom
  • Amco
  • Citytel
  • Ardes

Живейте с размах

Още по-близо. И много по-напред.

Nokia C21 съчетава нашия отличителен ангажимент за сигурност и качество на изработката с многобройни нови функции.

Еволюция в сигурността

Актуализациите на сигурността за 2 години, отключването с пръстов отпечатък и технологията за лицево разпознаване с AI Ви дават абсолютна увереност при стрийминг, сърфиране, пазаруване или онлайн банкиране.

Изглежда добре. Издържа повече.

С изключително здрав вътрешен метален корпус и панел от закалено стъкло. Всеки телефон Nokia C21 е преминал сериозни тестове, които гарантират, че отговаря на нашите строги стандарти за издържливост.

Nokia C21

Nokia C21 има за цел да Ви сближава и да Ви води напред. Комбинацията от стандартни тримесечни актуализации за период 2 години и отличителната за нашите смартфони издържливост го прави идеалният избор за несравнима производителност. Епичният целодневен живот на батерията само с едно зареждане означава, че можете да се наслаждавате по-дълго на любимите си занимания. А големият 6,5” HD+ дисплей е перфектен за стрийминг, сърфиране, разглеждане и споделяне - навсякъде и по всяко време.

Пълни спецификации

Батерия, която издържа цял ден¹

Останете свързани за по-дълго време, без да се притеснявате, че трябва да зареждате.

Сигурност, която се непрекъснато се подобрява

Актуализациите на всеки три месеца за период от 2 години² защитават Вашия телефон от най-новите заплахи.

Голям и ярък HD+ дисплей

Дисплеят с висока резолюция и размер 6,5” ще Ви впечатли със зашеметяващо качество на картината и пленителни развлечения.

Повече от камера

Камерата с автофокус и 8 MP разчита QR кодове без никакъв проблем, а предната камера със светкавица е идеална за селфита.

Батерия, която издържа цял ден

Изберете телефон, на който да разчитате и който Ви дава свобода на действие през целия ден с едно единствено зареждане.

Интелигентна сигурност, която непрекъснато се развива

Актуализациите на всеки три месеца за период от 2 години защитават Вашето устройство от най-новите заплахи. А технологията за отключване с пръстов отпечатък и лицево разпознаване с AI гарантират, че достъпът до Вашия телефон Nokia C21 принадлежи единствено на Вас.

HD+ дисплей за блокбастъри

На големия и ярък 6,5” HD+ дисплей можете да гледате филмите в целия им блясък, а издържливата батерия ще се погрижи да не пропуснете края.

Правите всичко още по-бързо

Използвайте максимално 4G възможностите на Nokia C21 за стрийминг, споделяне и изтегляне на файлове с висока скорост. Осемядреният процесор и усъвършенстваната операционна система ускоряват навигацията между любимите функции.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

1 Батерията на Nokia C21 издържа цял ден, установено въз основа на тестове в реални условия. Повече информация ще намерите на [https://www.nokia.com/phones/nokia-c21](https://www.nokia.com/phones/nokia-c21). Реалните резултати може да са различни в зависимост от типа свързаност, условията на околната среда и други променливи. 2 От датата на представяне на световния пазар

Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион.