Facebook Instagram YouTube Twitter 90Hz

Смартфон Nokia G11

Skip to main content

3 дни живот на батерията¹, двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони² и 2 години актуализации на софтуера

Enlarge Charcoal Nokia G11 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Front
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Back
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Back
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Front
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Back
Enlarge Charcoal Nokia G11 from Front and Back
ЦвятCharcoal
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia G11

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Ozone
  • Plesio
  • Technomarket
  • Technopolis
  • Ofisite
  • Vivacom
The front of the Nokia G11
The front of the Nokia G11

По-сигурно и по-пълно изживяване за още по-дълго време.

3 дни живот на батерията¹

Дълготрайна батерия и повече процесорна мощност, за да имате заряд за целия уикенд.

Актуализации за сигурност

Месечни актуализации на сигурността за 3 години³ за по-добра защита на Вашите данни.

Актуализации на Android™

Всички най-нови функции с актуализации на операционната система за 2 години. Готов за Android 12.⁴

Nokia G11

Повече заряд за по-дълго време. Nokia G11 комбинира 3 дни живот на батерията¹ с много добра производителност, за да осигури неспирни целодневни развлечения на по-голям и по-ярък екран. С тройната камера можете да правите зашеметяващи снимки - и през деня, и през нощта. Получавате също и двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони², 2 години актуализации на операционната система и технология за отключване с пръстов отпечатък и лицево разпознаване, за да сте сигурни, че устройството Ви е защитено и отвътре, и отвън.

Пълни спецификации

3 дни живот на батерията

Батерия, която издържа цял уикенд.

Актуализации на операционната система и сигурността

Актуализации на операционната система за 2 години. Месечни актуализации на сигурността за 3 години.

Честота на опресняване 90 Hz

По-плавно превъртане на екрана. По-елегантно изживяване.

Тройна камера

Универсална камера. Невероятни снимки през деня и през нощта.

Friends using the Nokia G11 smartphone

Battery

Повече време за семейството

С Nokia G11 получавате 3 дни живот на батерията - дори при постоянна работа на пълни обороти можете да се насладите на още повече филми, игри и качествено време със семейството. Има също и възможност за бързо зареждане на 18W⁵, за да не се ядосвате, ако зарядът свърши на най-интересното място.

A Nokia G11 updating over night

Актуализации

Винаги актуални и защитени

Винаги в крак с времето с актуализации на операционната система за 2 години и винаги защитени с редовните актуализации на сигурността за 3 години.

The 6.5” 90Hz screen on Nokia G11

Дисплей

Достатъчно голям екран, за да могат всички да го виждат

Нека си признаем – всички искаме да гледаме на голям екран. Затова Nokia G11 има 6,5” екран, който е достатъчно голям, за да могат всички да се скупчат около него. А сърфирането в социалните мрежи и разглеждането на снимки е изключително плавно благодарение на 90 Hz честота на опресняване.

The triple rear camera on Nokia G11

Camera

Камери за всяка ситуация

Nokia G11 има фантастична тройна основна камера за прекрасни снимки по всяко време на деня и нощта, както и селфи камера. Независимо дали ще снимате семеен портрет, невероятни кадри в близък план или пък само едно селфи, вече имате всичко необходимо.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече

Създайте връзки, открийте нови възможности

Смартфоните Nokia вече се предлагат с инсталирано приложение LinkedIn – най-голямата професионална мрежа в света. Само с няколко клика можете да се свържете с членове с всякакво образование и опит, да откриете нови възможности и да издигнете кариерата си на ново ниво.

Научете повече

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Nokia G11 получава общо 36 актуализации на сигурността, считано от пускането на устройството на пазара в целия свят. Други смартфони от същия ценови диапазон получават средно до 16 актуализации на сигурността за целия си жизнен цикъл. 3 От датата на представяне на Nokia G11 на световния пазар. 4 Android е търговска марка на Google LLC. 5 Съвместим с 18 W USB Power Delivery 3.0, поддържа бързо зареждане. Зарядното устройство за бързо зареждане се закупува отделно. Пакетът съдържа зарядно устройство 10 W.