Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Restore Bothie Quad camera Front camera

Nokia X20

С Dual Sight снимате едновременно с няколко камери от различни ъгли, а след това можете да споделите резултата с 5G.

Цвят
Модел
6 GB RAM, 128 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Telenor
  • Technopolis
  • Ozone

Променете гледната точка

Nokia X20

Телефоните рядко дават усещане за топлота и мекота, но от този ще го получите. Не само защото е подходящият за вас, а и защото се грижи за околната среда. Предлага се с 3-годишна гаранция и 100% биоразградим кейс, проектиран да издържа по-дълго и след това да изчезне. И тъй като ще прекарате доста време заедно, помислихме за всичко, което ви е нужно. Затова включихме иновативен режим Dual Sight, с който снимате едновременно с няколко камери от различни ъгли, а също и 5G¹, за да споделите видеото със светкавична скорост. Актуализациите на софтуера и сигурността за период от 3 години ще се погрижат утре телефонът ви да е по-добър от днес.

Пълни спецификации

Устойчивост 3 + 3 + 3

Запазете устройството си по-дълго благодарение на 3 години гаранция, 3 години актуализации на сигурността и 3 години актуализации на операционната система.

Режим Dual Sight за заснемане с няколко камери

Уловете цялата картина с иновацията за едновременно заснемане с няколко камери.

64 MP четворна камера

Вдигнете качеството на видеото, заснето у дома или на работа, с ZEISS.

32 MP предна камера

Убедете се в предимствата на камера, която е готова винаги, по всяко време.

Режим Dual Sight за заснемане с няколко камери

Снимайте живота от различни перспективи

Nokia X20 ще внесе свежа нотка във всичко, което правите. С Dual Sight можете да снимате видео от различни ъгли, едновременно с няколко камери. А с 5G¹ можете да качвате и споделяте видеото със светкавична скорост.

Защита

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Когато става въпрос за сигурност на служебните файлове, данните в социалните мрежи, видеоклиповете и снимките, не можем да говорим за излишна защита. Затова предлагаме ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години. Една грижа по-малко.

Устойчивост

Почувствайте се още по-добре със своя телефон

Удължената 3-годишна гаранция означава сигурност за още по-дълго време. Без включено пластмасово зарядно за контакт, но със 100% биоразградим кейс, Nokia X20 има по-малко въздействие върху околната среда. Защото знаем, че голямата промяна се постига с малки стъпки.

64 MP четворна камера с оптика ZEISS

С оптика ZEISS всеки филм се превръща в шедьовър

Разполагате с 64 MP четворна камера с оптика ZEISS и изкуствен интелект, с която да заснемате достойни за киното пейзажи, феноменални близки планове и изпълнени с живот портрети. Инструментите за цветова корекция и настройки на режима ще ви помогнат да направите историята още по-забележителна. Поздравления, току що се превърнахте във филмов режисьор.

32 MP предна камера

Тъмнината вече ви е приятел

Понякога се налага да проведем видео разговор след залез слънце. Можете да разчитате на висококачествената предна камера на Nokia X20, която винаги е готова за действие - и през деня, и през нощта.

6,67” Full HD+ дисплей

Вижте цялата картина

На Full HD+ екран преглеждането на имейли, презентации и съобщения от колеги вече не е толкова напрягащо. А след края на работното време същият голям 6,67” екран ще е перфектен за филми и игри. Само си го представете.

Прекрасни, устойчиви цветове

Перфектната комбинация от сила и стил

Един поглед е достатъчен да разберете, че Nokia X20 е елегантен телефон със скандинавски дизайн. Ако се вгледате по-внимателно, със сигурност ще оцените неизменните скандинавски качество и стабилност. А дали ще изберете Midnight Sun или Nordic Blue… ще ви оставим да решите сами.

2 дни живот на батерията

От тази сутрин до утре вечер

Когато сте лице в лице с предизвикателството, не бихте искали телефонът да ви предаде. Nokia X20 има до два дни живот на батерията² и няма да се изтощи, преди вие да почувствате нужда от презареждане.

Процесор

Кажете сбогом на замръзналата картина и на напрежението

По-бърза работа. Можете да използвате своите приложения, да следите новините и да гледате любимите си предавания. Без никакви разочарования.

Чист Android™ 11

Винаги на върха на вълната

Android 11 предлага много иновативни функции за телефона, като например удобството да управлявате разговорите си във всички приложения за съобщения от едно място. Затова, колкото и да сте търсени, няма опасност да пропуснете нещо. А с актуализациите на операционната система за 3 години винаги ще бъдете в крак с най-новото.

E-waste

Променяме съдържанието на кутията, за да намалим отпадъците от електронно оборудване

Всяка година в Европейския съюз се изхвърлят хиляди тонове отпадъци от електронно оборудване, включително зарядни устройства за телефони. Тъй като много от нас вече имат поне едно зарядно, решихме вместо включеното в комплекта зарядно да предложим биоразградим кейс, за да намалим отпадъците от електронно оборудване и да удължим живота на телефона. Необходимо ви е зарядно? Можете да си купите от магазина, а ние ще дарим приходите за екологична кауза.
Научете повече

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори. 2 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.