Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Restore Bothie Quad camera Front camera

Nokia X20

Skip to main content

This product is no longer available to purchase from the Nokia phones online store.

С Dual Sight снимате едновременно с няколко камери от различни ъгли, а след това можете да споделите резултата с 5G.

Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Back
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Front and Back
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Front
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Back
Enlarge Midnight Sun Nokia X20 from Front and Back
ЦвятMidnight Sun
Модел
6 GB RAM, 128 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia X20

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Yettel
  • Technopolis
  • Ozone

Променете гледната точка

Nokia X20

Телефоните рядко дават усещане за топлота и мекота, но от този ще го получите. Не само защото е подходящият за вас, а и защото се грижи за околната среда. Предлага се с 3-годишна гаранция и 100% биоразградим кейс, проектиран да издържа по-дълго и след това да изчезне. И тъй като ще прекарате доста време заедно, помислихме за всичко, което ви е нужно. Затова включихме иновативен режим Dual Sight, с който снимате едновременно с няколко камери от различни ъгли, а също и 5G¹, за да споделите видеото със светкавична скорост. Актуализациите на софтуера и сигурността за период от 3 години ще се погрижат утре телефонът ви да е по-добър от днес.

Пълни спецификации

Устойчивост 3 + 3 + 3

Запазете устройството си по-дълго благодарение на 3 години гаранция, 3 години актуализации на сигурността и 3 години актуализации на операционната система.

Режим Dual Sight за заснемане с няколко камери

Уловете цялата картина с иновацията за едновременно заснемане с няколко камери.

64 MP четворна камера

Вдигнете качеството на видеото, заснето у дома или на работа, с ZEISS.

32 MP предна камера

Убедете се в предимствата на камера, която е готова винаги, по всяко време.

Режим Dual Sight за заснемане с няколко камери

Снимайте живота от различни перспективи

Nokia X20 ще внесе свежа нотка във всичко, което правите. С Dual Sight можете да снимате видео от различни ъгли, едновременно с няколко камери. А с 5G¹ можете да качвате и споделяте видеото със светкавична скорост.

Защита

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Когато става въпрос за сигурност на служебните файлове, данните в социалните мрежи, видеоклиповете и снимките, не можем да говорим за излишна защита. Затова предлагаме ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години. Една грижа по-малко.

Устойчивост

Почувствайте се още по-добре със своя телефон

Удължената 3-годишна гаранция означава сигурност за още по-дълго време. Без включено пластмасово зарядно за контакт, но със 100% биоразградим кейс, Nokia X20 има по-малко въздействие върху околната среда. Защото знаем, че голямата промяна се постига с малки стъпки.

64 MP четворна камера с оптика ZEISS

С оптика ZEISS всеки филм се превръща в шедьовър

Разполагате с 64 MP четворна камера с оптика ZEISS и изкуствен интелект, с която да заснемате достойни за киното пейзажи, феноменални близки планове и изпълнени с живот портрети. Инструментите за цветова корекция и настройки на режима ще ви помогнат да направите историята още по-забележителна. Поздравления, току що се превърнахте във филмов режисьор.

32 MP предна камера

Тъмнината вече ви е приятел

Понякога се налага да проведем видео разговор след залез слънце. Можете да разчитате на висококачествената предна камера на Nokia X20, която винаги е готова за действие - и през деня, и през нощта.

6,67” Full HD+ дисплей

Вижте цялата картина

На Full HD+ екран преглеждането на имейли, презентации и съобщения от колеги вече не е толкова напрягащо. А след края на работното време същият голям 6,67” екран ще е перфектен за филми и игри. Само си го представете.

Прекрасни, устойчиви цветове

Перфектната комбинация от сила и стил

Един поглед е достатъчен да разберете, че Nokia X20 е елегантен телефон със скандинавски дизайн. Ако се вгледате по-внимателно, със сигурност ще оцените неизменните скандинавски качество и стабилност. А дали ще изберете Midnight Sun или Nordic Blue… ще ви оставим да решите сами.

2 дни живот на батерията

От тази сутрин до утре вечер

Когато сте лице в лице с предизвикателството, не бихте искали телефонът да ви предаде. Nokia X20 има до два дни живот на батерията² и няма да се изтощи, преди вие да почувствате нужда от презареждане.

Процесор

Кажете сбогом на замръзналата картина и на напрежението

По-бърза работа. Можете да използвате своите приложения, да следите новините и да гледате любимите си предавания. Без никакви разочарования.

Чист Android™ 11

Винаги на върха на вълната

Android 11 предлага много иновативни функции за телефона, като например удобството да управлявате разговорите си във всички приложения за съобщения от едно място. Затова, колкото и да сте търсени, няма опасност да пропуснете нещо. А с актуализациите на операционната система за 3 години винаги ще бъдете в крак с най-новото.

E-waste

Променяме съдържанието на кутията, за да намалим отпадъците от електронно оборудване

Всяка година в Европейския съюз се изхвърлят хиляди тонове отпадъци от електронно оборудване, включително зарядни устройства за телефони. Тъй като много от нас вече имат поне едно зарядно, решихме вместо включеното в комплекта зарядно да предложим биоразградим кейс, за да намалим отпадъците от електронно оборудване и да удължим живота на телефона. Необходимо ви е зарядно? Можете да си купите от магазина, а ние ще дарим приходите за екологична кауза.
Научете повече

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори. 2 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.