Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Arrow right Longevity Environment Camera Zeiss Security

Nokia XR20

Смартфони
Nokia XR20

Проектиран да устои на времето. Създаден да изглежда добре, докато поема ударите на живота.

Цвят

4 години

Актуализации за сигурност

Винаги в безопасност с ежемесечни актуализации на сигурността за период от 4 години, които предлагат защита от най-новия шпионски софтуер, злонамерен софтуер и електронни заплахи.

3 years

Гаранция и актуализации на Android™ OS

Осигурете си спокойствие с 3-годишна гаранция. Освен това можете да се насладите на най-новите функции на AndroidTM още сега и в бъдеще с актуализации на операционната система за 3 години.

1 година

Подмяна на екрана¹

Ако се случи нещо неочаквано, не се притеснявайте. Ние ви осигуряваме спокойствие с безплатна подмяна на екрана през първата година.

The durable Nokia XR20 smartphone enduring a coffee spill.
The durable Nokia XR20 smartphone enduring a coffee spill.

Телефон, проектиран да устои на времето

Гледайте сега

Nokia XR20

Nokia XR20 е проектиран да устои на времето. Телефон, който може да се изправи пред всякакви предизвикателства и винаги да изглежда прекрасно. Изключително солидният корпус и най-здравото стъкло за екран, което успяхме да открием, го правят устойчив на надраскване, удари, екстремни температури, вода, деца и домашни любимци. Освен това се предлага с актуализации на операционната система до 3 години и ежемесечни актуализации на сигурността за 4 години - така телефонът ви ще бъде актуален чак до 2025 година. И тъй като ще го използвате дълго време, той се грижи за околната среда. Освен това се предлага с едногодишен период за безплатна смяна на екрана¹ и огромна тригодишна гаранция² – ако се случи нещо неочаквано.

Пълни спецификации

Здрав дух в здраво тяло

Военна мощ с артистичен дизайн.

По-добър за планетата

По-дългият живот на телефоните означава повече грижа за околната среда.

Режим на камерата SpeedWarp

Запишете и преживейте отново вълнуващите моменти по изцяло нов начин.

Безопасен и сигурен

Месечни актуализации за сигурност за срок до 4 години.

A football and a robust Nokia XR20 smartphone on the grass.

Дизайн

Телефон, проектиран да устои на времето

Nokia XR20 е елегантен, здрав, дълготраен смартфон. Изчистеният корпус е изработен по военен стандарт MIL-STD-810H, а екранът е най-здравият, който сме произвеждали до сега. Затова можете да го изпускате, да го мокрите и дори да запишете футболния мач на детето си в най-проливния дъжд. А ако се изцапа, можете просто да го измиете със сапун и вода. Nokia XR20 се предлага също и с огромна тригодишна гаранция². Това означава, че можете да го използвате още по-дълго, а това е добре за планетата.

A cyclist stops to use the robust Nokia XR20 smartphone.

Защита

Безопасен и сигурен

Съхраняваме голяма част от важните неща в живота си на телефона. Затова искаме да сме сигурни, че те ще останат поверителни. Nokia XR20 се предлага с ежемесечни актуализации на сигурността за период от 4 години, за сте сигурни, че вашите надежди, мечти, идеи, снимки, бележки, графици и имейли ще бъдат в безопасност чак до 2025 година. Съжаляваме, хакери.

The display of the Nokia XR20 featuring Corning® Gorilla™ Glass Victus™.

Качество на изработката

Най-здравият от здравите екрани

Това е нашият най-устойчив екран към момента – Corning® Gorilla® Glass Victus™. Той е достатъчно здрав за да издържи изобретателността на децата, ежедневието с домашните любимци, както и на капки и надраскване. Издържа на директна слънчева светлина и е достатъчно чувствителен, за да реагира на докосване с мокри ръце и ръкавици.

Освен това се предлага с едногодишен период за безплатна подмяна на екрана¹, ако се случи нещо неочаквано.

A Nokia XR20 running on bloat-free Android, displaying a range of Google apps.

Android™

Актуализации за години наред

Nokia XR20 е проектиран да оцелява, а това включва и сърцевината му. Затова, освен че е с най-новия, най-бързия и най-сигурния AndroidTM 11, включени са също и актуализации на операционната система за период от 3 години и ежемесечни актуализации на сигурността за 4 години – така телефонът ви ще бъде актуален чак до 2025 година. Предлага се с едногодишен период за безплатна подмяна на екрана¹ и огромна тригодишна гаранция² – ако се случи нещо неочаквано.

A Nokia XR20 taking a video of a mountain landscape using the SpeedWarp feature.

Камера

Уловете живота в скоростната лента

Смартфон, който е достатъчно здрав да се изправи пред предизвикателствата, има нужда от добра камера, за да ги заснеме. Двойната основна камера на Nokia XR20 има 48 MP сензор, 13 MP ултра широкоъгълен сензор и специална светкавица, с които улавя всеки детайл, независимо от светлината. Новият режим SpeedWarp предлага супер стабилизация на образа и осигурява бързо превъртане на ключови моменти, а записът на пространствен звук с OZO и заглушаването на шума от вятъра гарантират, че ще уловите само звуците, които искате.

A Nokia XR20 playing a video of a concert with a visualization of audio from the stereo speakers.

Запис на звук

Ще се изумите от OZO Playback и мощните високоговорители.

Nokia XR20 работи с аудио технологията OZO Playback, която ви дава възможност да чуете всеки вълнуващ детайл през изключително мощни стерео високоговорители. Така можете да се потопите в едно неземно аудио развлечение.

5G свързаност³

Споделете събитията със светкавичната скорост на 5G

Стриймигът без прекъсване и бързото качване на файлове вече не са екстри – те са необходимост. 5G е най-бързият и най-надежден начин на свързване до сега и предлага 20 пъти по-бърза връзка от 4G. Затова, независимо в какви приключения ще се впуснете, ще можете без никакъв проблем да ги споделите със света.

Two Nokia XR20 images side-by-side highlighting the programable button and accessory loop.

Допълнителни функции

Е, това е доста полезно

Nokia XR20 има множество полезни функции, които ще улеснят живота ви. Безжичното зареждане и бързото зареждане с 18W означават, че можете да изхвърлите всички кабели и да зареждате още по-бързо. Има специален горен бутон, който може да бъде програмиран за достъп до най-често използваните функции. А ако обичате ръцете ви да са винаги свободни, имате късмет, защото Nokia XR20 има Google Assistant⁴, който ще ви помага да вършите повече неща в движение. С допълнителния отвор за закачане на връзка държите телефона си винаги подръка.

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia. Не поемате ангажименти и не е необходимо въвеждане на начин на плащане — готови сте за работа за по-малко от минута.

Научете повече
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 С гаранция за подмяна на екрана, ако се счупи през първата година от датата на покупка. Вижте пълния текст на общите условия.

2 Вижте покритието на Ограничената гаранция на производителя.

3 5G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори.

4 Google Assistant не е наличен на определени езици и в определени държави. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.