Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

imei-checker

Skip to main content
Начална страница за поддръжка

Теми за поддръжка

Обслужване и ремонтУстройство
Проверете, дали вашата гаранция е валидна
Кои устройства Nokia могат да бъдат ремонтирани с части и инструкции от iFixit? В кои държави се предлагат комплекти за ремонт iFixit? Колко струват комплектите за ремонт iFixit? Какви комплекти за ремонт се предлагат от iFixit? Как да поръчам комплект за ремонт iFixit? Какво е приблизителното време за доставка на комплект за ремонт? Възникна проблем с доставката на поръчания от мен комплект за ремонт. С кого трябва да се свържа? Как да разбера кой модел телефон имам? Какво ще стане, ако устройството се повреди, след като бъде ремонтирано? Закупих комплект за ремонт, но нямам нужда от него. Мога ли да го върна? Поръчах комплект за ремонт от iFixit, но не получих частите, които исках. Какво да направя? Поръчах комплект за ремонт от iFixit, но резервните части не работят. Какво да направя? Ако ремонтирам устройството самостоятелно, това ще се отрази ли на неговата гаранция?

Намерете гаранцията си

За да проверите дали гаранцията ви още е валидна, въведете IMEI кода на устройството ви.
Къде да намеря IMEI кода?

Телефони с Android За да намерите IMEI кода на вашия телефон, отидете в Настройки > За телефона > Състояние > Информация за IMEI. Ако телефонът ви има два IMEI кода, моля, посочете IMEI1.

Класически телефони За да намерите IMEI кода на вашия телефон, наберете *#06# на клавиатурата, докато сте на главния екран.