Ремонт или подмяна

Знаем, че изпращането на продукта за ремонт представлява неудобство. Затова, за да сте спокойни, сме събрали на едно място отговорите на някои често задавани въпроси.

Въпреки че решения на повечето проблеми можете да намерите в нашия център за помощ, ако е необходим ремонт на вашия продукт, ще направим всичко възможно да ви го изпратим обратно в срок от няколко дни.

Изпращане на продукт за ремонт

Къде се предлага онлайн услугата за ремонт?

Нашите онлайн услуги за ремонт се предлагат в Европейския съюз, САЩ, Индия и Русия.

Какви продукти се поддържат?

Чрез тази услуга се осигурява ремонт на всички смартфони Nokia и малък брой (смарт) обикновени телефони.

Заплаща ли се такса за изпращане на продукта за ремонт?

Не, при изпращане на продукта за ремонт не се заплащат пощенски разходи.

Колко време е необходимо за ремонт на продукта?

Въпреки че времето за ремонт може да е различно в различните държави, ние се стремим да връщаме продуктите в срок от 1 седмица от вземането им.

Моят телефон вече не е в гаранция, мога ли въпреки това да го изпратя за ремонт?

Да, ако вашият телефон вече не се покрива от нашата ограничена гаранция на производителя, можем да ви изпратим оферта в процеса на резервация (за Индия и Русия офертите се предоставят след получаване и преглед на телефона).

Как да заплатя за извънгаранционен ремонт?

В момента плащанията се извършват с кредитна карта в процеса на резервация, което осигурява прозрачност на цените за ремонт и гарантира, че по-късно няма да има допълнителни изненади.

Какво се случва, ако не можете да ремонтирате моя продукт?

Ако вашият продукт е все още в гаранция, тогава ще го подменим със същия или подобен продукт. Ако гаранцията е изтекла, ще ви върнем продукта и ще възстановим всички разходи за ремонт, които сте заплатили.

Как мога да следя статуса на ремонта?

Можете да следите статуса чрез онлайн инструмента за ремонт (достъп до който имате от своя компютър или мобилен телефон), като използвате номера на поръчката и имейл адрес.

Къде се ремонтира моят продукт?

Ремонтите се извършват от нашите упълномощени сервизни центрове в различни региони с цел осигуряване на най-високо качество на ремонта.

Има ли възможност телефонът да бъде ремонтиран без да се премахва дисплеят?

С изключение на софтуерните повреди, в повечето случаи за ремонт на телефона е необходимо дисплеят да бъде свален. Поради тази причина всички счупени или повредени дисплеи се сменят при сглобяването на продукта. В такъв случай ще получите оферта за смяна на екрана, преди ремонтът да бъде извършен.

Как трябва да подготвя продукта за изпращане до вашия сервизен център?

След като регистрирате своя продукт за ремонт, ще получите по имейл потвърждение и инструкции за подготовка на телефона за безопасно транспортиране. Важно е да следвате стриктно инструкциите и да отпечатате и прикрепите към опаковката предоставената въздушна товарителница (AWB).

С кого да се свържа за помощ при проследяване на изпратен за ремонт продукт?

Можете да следите статуса на ремонта чрез онлайн инструмента за ремонт. Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с екипа за поддръжка .

Свържете се с екипа по поддръжка

Видео уроци

Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter