Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

SAP kører på Nokia smartphones

Gå til hovedindholdet
Tilbage

SAP kører på Nokia smartphones

"Sikkerheden var en af hovedårsagerne til, at vi valgte Nokia-telefoner"

Jarmo Akkanen
SAP

HMD Global – hvor Nokia-telefonerne kommer fra – tilbyder attraktive priser og forpligter sig til op til tre års månedlige sikkerhedsopdateringer. De var begge vigtige faktorer i SAPs valg.

Jarmo Akkanen, SAP Global Service Owner – Mobile Operations, forklarer: ”Med vores ældre EMM-løsning var vi fastlåst hos en enkelt Android-smartphone-leverandør. Vi ønskede presserende at ændre dette for at give kollegerne flere valgmuligheder. Vi fandt, at det Google-ledede Android Enterprise Recommended-program giver en god mulighed for at udvide vores portefølje af administrerede virksomhedsejede smartphones.”

Akkanen var også imponeret over Nokia-smartphones: ”Sikkerhed var en af de vigtigste grunde til, at vi valgte HMD Global som leverandør af Android-smartphones.”

HMD Globals omdømme for sikkerhed er velfortjent, siger Andrej Sonkin, HMD Global General Manager for Enterprise Business. ”Vi lover at levere månedlige sikkerhedsopdateringer i op til tre år fra lanceringen plus to større systemopdateringer. Dette opfylder ikke kun Android Enterprise Recommendeds krav, det overstiger dem.”

SAP ejer omkring 100.000 administrerede enheder, så IT-teamet er altid på udkig efter muligheder for at skære ned på de samlede omkostninger. Med Nokia smartphones kan SAP nu tilbyde medarbejdere i alle afdelinger et udvalg af kraftfulde mobilenheder til lavere omkostninger.

Dette har fordele, der rækker ud over bundlinjen. Akkanen forklarer: ”Som en global virksomhed er vi nødt til at overveje socioøkonomiske aspekter, såsom leveomkostninger i lande, hvor vi opererer. I udviklingslande kan det være svært at forklare, hvorfor vi kun tilbyder medarbejdere smartphones, der koster over 1.000 dollars.”

I denne situation var kraftfulde Nokia smartphones til overkommelige priser den perfekte løsning.

Akkanen værdsætter også, at Nokia smartphones er en del af Android One-programmet og siger: "Disse enheder leverer varen med løftet om en frisk og sikker oplevelse med beskyttelse integreret i hvert lag, løbende opdateringer og en simpel grænseflade uden app-gengangere."

Android One-telefoner er fri for enhver form for bloatware og kører i stedet et rent, umodificeret Android-operativsystem med kun et lille, udvalgt sæt nyttige apps tilføjet.