Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Tal mere. Spil mere.

Musik

Soundtrack når du vil

Få tusindvis af sange i din lomme med den indbyggede MP3-afspiller og MicroSD-kortlæseren, der kan udvides med op til 32 GB hukommelse1. Plus, det langtidsholdbare batteri betyder, at du kan lytte dagen lang.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Spil

Slå din high-score

Få nogle sjove spil med Snake. Og hvis du kan rive dig væk fra spilklassikeren, er der fire lige så vanedannende prøv-og-køb-spil at vælge imellem, inklusive Doodle Jump og Football Cup.

Kamera

Indfang verden omkring dig

Kan du lide hvad du ser? Optag det. Gør øjeblikke til varige minder med et billede eller en video taget med bagkameraet.

Design

Solid telefon. Klasse stil.

Nokia 110 er designet til at modstå hverdagens slid, og er lavet af hård polycarbonat, der er formet, så den passer perfekt i håndfladen. Med tre farver at vælge imellem kan du være sikker på, at den også passer til din stil.

batteri

Tal så meget du lyster

Hold samtalen kørende længere. Tal i op til 14 timer på en enkelt opladning – og når du er færdig med at tale, skal du blot lade op med en standard Micro USB-oplader.

Funktioner

Nokia 110

Bliv underholdt hele dagen med MP3-afspilleren, FM-radio2, Snake og andre spændende spil. Hold morskaben og samtalen i gang med det stærke batteri. Og fang verden omkring dig med bagkameraet. En telefon, der virkelig matcher din livsstil.

Musik

Musik

Lyt til din egen musik, eller stil ind på de lokale radiostationer2.

Spil

Spil

Den har et komplet Snake-spil installeret plus flere prøv-og-køb-spil.

Holdbarhed

Holdbarhed

Fremstillet af hårdt polycarbonat og formet til at ligge behageligt i din hånd.

batteri

batteri

Op til 14 timers taletid på en enkelt opladning.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Hukommelseskort køber du separat.

2Anvendelse af FM-radioen kræver et kompatibelt headset, som muligvis sælges separat.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

4Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

(