Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Kom foran med AI-innovationer

Software

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar

Google Assistent

Få hjælp med bare et enkelt tryk, når du er på farten, eller når du er derhjemme.

Lev livet i et højt tempo med Google Assistent-knappen1. Stil spørgsmål, tjek din kalender, eller dæmp lyset. Den lærer endda under arbejdet og jo mere, du bruger den. Så kan du bruge mere tid på at leve livet og mindre på din telefon.

Få flere oplysninger

Xpress-on-cover

Xpress yourself

Find din egen stil med udskiftelige Nokia Xpress-on-covere. De fremstilles med samme præcision og sans for detaljer som telefonens originale dele og kan nemt skiftes ud, så du kan tilpasse dit cover til dit humør.

Design

Høj kvalitet. Fantastisk design.

Din telefon, der er designet i Europa, er bygget til at leve op til de højeste kvalitetsstandarder. Med sin robuste konstruktion af polycarbonat og sin højglansoverflade er det skønhed og styrke, der arbejder sammen i perfekt harmoni.

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Nokia 2.2

Tilmeld dig
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

Google, Android, Google Lens, de relaterede logoer og andre mærker er varemærker tilhørende Google LLC.

1 Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

2 Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

3 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

*Xpress-on covers sold separately.

4 Gælder for køb fra mobileshop.nokia.com i Danmark fra 19/09/2019 - 31/12/2019, så længe lager haves. HMD har ret til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid.

5Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år under producentens begrænsede garanti til enhver kunde, der har købt en Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus, Nokia 2720 Flip eller Nokia 800 Tough fra Nokias onlinemobilbutik mellem den 19.09.2019 og den 31.12.2019 og er bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Frankrig eller Østrig. Kampagnen gælder så længe lager haves. Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år, der føjes til de 2 års standard for producentens begrænsede garanti, som starter på leveringsdatoen for telefonen. Kunden skal være 18 år eller ældre og acceptere kampagnereglerne for at deltage. Anvendelse af tjenesten kan kræve et gyldigt købsbevis, såsom ordrebekræftelsen fra Nokias onlinebutik, som viser datoen for købet af den kvalificerede Nokia-smartphone. De fulde vilkår og betingelser kan findes her. Dine personlige oplysninger vil blive brugt i henhold til HMD Global privatlivspolitik. HMD har ret til at trække tilbuddet tilbage når som helst.

6Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.

(