Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

En tidløs klassiker, der er blevet moderniseret.

Køb nu

Design

Førsteklasses håndværk

Android™ 9 Pie

Spar tid og batterilevetid med Android 9 Pie

Android 9 Pie bruger kunstig intelligens på en effektiv måde, så du får mere ud af din Nokia 5.1-smartphone. Den tilpasses til dig og den måde, du bruger din telefon på, lærer dine præferencer og forbedres med tiden, så ting kører bedre længere.

  • Selvjusterende batteri
  • Intuitiv brugergrænseflade baseret på gestikulering

Skærm

Større skærm, højere opløsning

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Skærm

Større skærm, højere opløsning

Den Nokia 5.1 har en stor Full HD+ 5,5" IPS-skærm med 18:9-format, hvilket er perfekt til at se film, browse og spille spil. Og den høje opløsning sikrer, at indholdet også står skarpere og ser større ud.

  • 5,5" Fuld HD + IPS skærm
  • 18:9 format

Kameraer

Gruppe selfies gjort nemt

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Kameraer

Gruppe selfies gjort nemt

Den Nokia 5.1 har et 16 MP kamera med faseregistrering og automatisk fokus samt et hurtigere og mere pålideligt autofokussystem, så du kan fange alle detaljer. Frontkameraet på 8 MP har et 84,6 grader bredt synsfelt, så hele selskabet kan være på samme billede.

  • 16 MP bagkamera
  • 8 MP frontkamera

Hardware

Tilpasset ydeevne

Den 2.0 GHz otte-kernet-processor i den Nokia 5.1 kører problemfrit, uanset om du chatter, browser, spiller eller skifter mellem alle tre funktioner. Du kan også vælge den RAM-, hukommelses- og MicroSD kortstørrelse, der passer dig bedst.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB lager¹

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Nokia 5.1

Den nye Nokia 5 er designet med øje for detaljer og er definitionen på førsteklasses håndværk. Den leverer en skarpere og større visningsoplevelse takket være Full HD+ 5,5" IPS-skærmen med 18:9-format. Bagkameraet med 16 MP faseregistrering og automatisk fokus tager detaljerede billeder, mens frontkameraet på 8 MP med et synsfelt på 84,6 grader er perfekt til gruppeselfies.

DKK 960

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Google, Android, Android One og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC. Oreo er et varemærke, som tilhører Mondelez International, Inc.-gruppen Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en stor del af hukommelsen. 2Google Fotos tilbyder gratis ubegrænset fotoopbevaring i høj kvalitet. Det kræver en Google-konto og en internetforbindelse. 3Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes. 4Test udført under laboratorieforhold uden kørende baggrundsapps.

5Hvis enheden er leveret med Android Oreo, kan der opgraderes til Android 9 Pie. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata

(