Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

Nokia 5310

Gå til hovedindholdet

Gå aldrig glip af noget

Nokia 5310

Hold rytmen med Nokia 5310. Lad musikken flyde med MP3-adfspilleren1 og FM-radioen, og hør alle opkald med de kraftfulde dobbelte frontvendte højttalere. Hold kontakten med en batterilevetid, der er der for dig dag efter dag. Og føl dig ung med et opfrisket design af en gammelt favorit.
Komplette specifikationer

FM-radio og MP3-afspiller

Trådløs FM-radio med dedikerede musiktaster.

Dobbelte front-højttalere

Hør alle opkald højt og tydeligt.

Forlænget batterilevetid

Batteriet kan holde i ugevis på standby.

Design

Retroklassikeren er blevet opfrisket til 2020.

FM-radio og MP3-afspiller

Den er musik for ørerne

Lav dit eget mix når som helst og hvor som helst takket være MP3-afspillere1 og den trådløse FM-radio med dedikerede musikknapper og kraftige dobbelte frontvendte højttalere.
FM-radio

Følg med hele dagen

Slap af til lyden af dine yndlingsradiostationer med den indbyggede FM-radio. Hovedtelefoner er ikke nødvendige – tænd blot for den, og lyt direkte fra de kraftige frontvendte højttalere.

MP3-afspiller

Start festen hvor som helst

Hold rytmen i gang med den indbyggede MP3-afspiller1 og dedikerede musikknapper. Læg dine yndlingssange på et 32 GB-hukommelseskort, og nyd din musik overalt – alting er bedre med et soundtrack.
Dobbelte front-højttalere

Loud and proud

Nyd høj, fed musik og radio – hele dagen – takket være de dobbelte frontvendte højttalere.

Dedikerede musiktaster

Vælg. Afspil. Gentag

Skift mellem dine yndlingsradiostationer, sange, eller juster lydstyrken med de dedikerede musikknapper – s¨å kan du altid holde takten.

Musik

Den har musik i blodet

Se, hvad der spilles med et kig på det klare, kurvede display. Skift beatet når som helst med de dedikerede musiktaster. Lad sangene flyde med en telefon, der er designet til at følge med rytmerne i din dag.

Design

En klassiker vender tilbage

Med sine brugervenlige knapper, glatte kurver og behagelige greb er Nokia 5310 et nyt bud på en gammel kending – et ikonisk design med et nyt ansigt.

Holdbarhed

Bring it on

Føl dig spændt og klar til afgang med Nokia 5310. Med et langtidsholdbart batteri, robust design og pålidelig teknologi er dette en telefon, der ikke svigter.

Tilslutningsmuligheder

Hold kontakten 24/7

Hold kontakten med et batteri, der holder i ugevis i standbytilstand eller til timevis af opkald uden opladning. Plus, med de dobbelte kraftfulde frontvendte højttalere hører du alle opkald højt og tydeligt.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

¹ MicroSD-kort kræves, sælges separat.