Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Gå aldrig glip af noget

FM-radio og MP3-afspiller

Den er musik for ørerne

Lav dit eget mix når som helst og hvor som helst takket være MP3-afspillere1 og den trådløse FM-radio med dedikerede musikknapper og kraftige dobbelte frontvendte højttalere.

Få flere oplysninger
Få flere oplysninger
Få flere oplysninger

Design

En klassiker vender tilbage

Med sine brugervenlige knapper, glatte kurver og behagelige greb er Nokia 5310 et nyt bud på en gammel kending – et ikonisk design med et nyt ansigt.

Musik

Den har musik i blodet

Se, hvad der spilles med et kig på det klare, kurvede display. Skift beatet når som helst med de dedikerede musiktaster. Lad sangene flyde med en telefon, der er designet til at følge med rytmerne i din dag.

Holdbarhed

Bring it on

Føl dig spændt og klar til afgang med Nokia 5310. Med et langtidsholdbart batteri, robust design og pålidelig teknologi er dette en telefon, der ikke svigter.

Tilslutningsmuligheder

Hold kontakten 24/7

Hold kontakten med et batteri, der holder i ugevis i standbytilstand eller til timevis af opkald uden opladning. Plus, med de dobbelte kraftfulde frontvendte højttalere hører du alle opkald højt og tydeligt.

Funktioner

Nokia 5310

Hold rytmen med Nokia 5310. Lad musikken flyde med MP3-adfspilleren1 og FM-radioen, og hør alle opkald med de kraftfulde dobbelte frontvendte højttalere. Hold kontakten med en batterilevetid, der er der for dig dag efter dag. Og føl dig ung med et opfrisket design af en gammelt favorit.

FM-radio og MP3-afspiller

FM-radio og MP3-afspiller

Trådløs FM-radio med dedikerede musiktaster.

Dobbelte front-højttalere

Dobbelte front-højttalere

Hør alle opkald højt og tydeligt.

 Forlænget batterilevetid

Forlænget batterilevetid

Batteriet kan holde i ugevis på standby.

Design

Design

Retroklassikeren er blevet opfrisket til 2020.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation.

Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1 MicroSD-kort kræves, sælges separat.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

(