‌‌

Nokia 7.1

Skil dig ud, og fortæl din historie

Køb nu

Kamera

Billeder, der er værd at dele

Med Nokia 7.1 handler det om at tage billeder, der ser så godt ud, at du bare bliver nødt til at dele dem. De dobbelte bagkameraer med ZEISS optik leverer forbløffende billeder, og med telefonens teknologi med kunstig intelligens kan du give ethvert billede et kunstnerisk strejf med 3D-karakterer, masker og filtre.

Udforsk kamera
Udforsk kamera
Udforsk kamera

PureDisplay

Få alle detaljerne med

Uanset om du er udendørs i stærkt sollys eller i et svagt oplyst rum, vil Nokia 7.1's skærm automatisk tilpasse sig miljøet, så du får en spektakulær oplevelse, uanset om du er inde eller ude.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Design

Et luksuriøst look

Hardware

Fortsæt hele dagen uden at oplade

Med Nokia 7.1 kan du se, spille og surfe længere uden at lade op. Og takket være den kraftfulde Qualcomm® Snapdragon™ 636-mobilplatform har du rigeligt med ydeevne til alt fra AR-spil til streaming.

Op til

  • 400 GB MicroSD-kort understøttes
  • 3 GB/4 GB RAM

Software

Det bedste fra Android

Android One er en række telefoner, der opfylder forhøjede softwarekrav, som er fastsat af Google. Som Android One-telefon leverer Nokia 7.1 alt det, som du ønsker dig, og intet overflødigt.

Oplev Android
Oplev Android
Oplev Android

Nokia 7.1

DKK 2299

Vælg forhandler

Prisen inkluderer eventuelt ikke forsendelses- og andre udgifter.

Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies Inc. og/eller dets datterselskaber. USB Type-C™ er et varemærke tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Google Fotos tilbyder gratis, ubegrænset fotoopbevaring i høj kvalitet. Det kræver en Google-konto og en internetforbindelse

2 Nokia True Wireless-hovedtelefoner kommer med en bærbar opladeræske, der indeholder tre ekstra opladninger for op til 16 timers taletid og op til 14 timers musikafspilningstid. Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Test foretaget under laboratorieforhold.

3 Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

4 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes. Test foretaget under laboratorieforhold.

5Hvis enheden er leveret med Android Oreo, kan der opgraderes til Android 9 Pie. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata