Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Forvent mere

Uovertruffen visning

Det selvjusterende 6,18" Full HD+ PureDisplay sikrer en nøjagtig farvegengivelse og tydeligt indhold – selv i skarpt sollys. Takket være HDR10-understøttelse, en farveskala på 96 % og et 1:1500-kontrastformat kan du nyde klarere videoer med skarpere detaljer og dybere farver. Den nye funktion med selvjusterende lysstyrke i Android 9 Pie lærer desuden dine foretrukne indstillinger for skærmens lysstyrke at kende og justerer automatisk indstillingerne.

  • 6,18" Full HD+ skærm
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Design

Sofistikeret design

Hardware

Strøm til flere dage

Den højtydende og AI-drevne Qualcomm™ Snapdragon® 710-processor giver dig den hastighed, som du har brug for, mens det nye selvjusterende batteri i Android 9 Pie leverer to dages1 batterilevetid.

  • Android 9 Pie Selvjusterende batteri
  • 18 W hurtig opladning

Software

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar

Android One

Det bedste fra Android

Android One er en række telefoner, der opfylder forhøjede softwarekrav, som er fastsat af Google. Som Android One-telefon leverer Nokia 8.1 alt det, du ønsker dig, og intet overflødigt: en strømlinet og brugervenlig grænseflade og et udvalgt sæt af forudinstallerede apps samt gratis, ubegrænset fotoopbevaring i høj kvalitet med Google Fotos2. Jævnlige sikkerhedsopdateringer og to års softwareopgraderinger betyder, at Nokia 8.1 med Android One forbliver sikker og indeholder de nyeste Google-innovationer, så den bl.a. er optimeret til Google Assistent.

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Funktioner

Nokia 8.1

Forvent mere af din telefon. Tag imponerende billeder med dobbeltkameraet på 12 MP og 13 MP eller selfiekameraet på 20 MP, alle med ZEISS Optics. Og med 2 dages batterilevetid1 vil din prisvindende Nokia 8.1 holde hele vejen.

Kameraer

Kameraer

Dobbelt bagkamera med ZEISS Optics og et 20 MP selfiekamera.

Skærm

Skærm

6,18" Full-HD+ skærm med PureDisplay og HDR10-support.

batteri

batteri

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 710-processor. Op til to dages batterilevetid1.

Kreative værktøjer

Kreative værktøjer

Portrætter med studie-belysning Tilføj blur-effekter med live bokeh-funktionen.

Komplette specifikationer

Nokia 8.1

Tag flotte fotos under svære lysforhold med de AI-drevne kameraer, der er optimeret til præcis lysregistrering. Et Full HD+ PureDisplay på 6,18" giver dig en uovertruffen visningsoplevelse under forhold med dæmpet belysning såvel som i sollys, mens HDR10-understøttelse giver dine videoer skarpere detaljer og dybere farver. Enkel, sikker og opdateret Android 9 Pie.

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Google, Android og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies Inc. og/eller dets datterselskaber. USB Type-C™ er et varemærke tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2 Gratis fotoopbevaring i høj kvalitet kræver en Google-konto og en internetforbindelse.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

4Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

5Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.

(