Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Play Plant Error Hexagon Phone with notch Durability 4G 4G Battery Keypad

Nokia 800 Tough

Gå til hovedindholdet

En hårdfør telefon

Regn eller sol, slud eller sne – tag din Nokia 800 Tough med dig i al slags vejr.

Forstør Sort Nokia 800 Tough  fra Tilbage
Forstør Sort Nokia 800 Tough  fra For- og bagside
Forstør Sort Nokia 800 Tough  fra Forside
Forstør Sort Nokia 800 Tough  fra Tilbage
Forstør Sort Nokia 800 Tough  fra For- og bagside
FarveSort

Model

Dual SIM

Giv mig besked

Giv mig besked, når jeg kan købe Nokia 800 Tough

Indtast din e-mailadresse herunder, så giver vi dig besked, når du kan købe dette produkt.

Gratis levering på to dage og 14 dages returret*

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Plant 1 træ med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Få mere at vide

Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough-telefonen til arbejdsbrug kan modstå barske forhold¹. Den leveres med et super stærkt batteri, 4G LTE-internetforbindelse såvel som alt det nødvendige: kamera, lommelygte og understøtter apps som Google Maps og WhatsApp.

Komplette specifikationer

Holdbarhed

Vandtæt og støvtæt (IP68), faldbeskyttelse og MIL-STD-810G-kompatibel1.

4G

Facebook og WhatsApp er allerede instaleret Wi-fi hotspot-funktionalitet.

batteri

Op til 43 dages standbytid på en enkelt opladning.

Taster

Robuste, gummierede taster, der er nemme at bruge med handsker på.

Holdbarhed

Vandtæt, støvtæt, faldbeskyttet

Med IP68-klassificeringen er Nokia 800 Tough designet til at modstå at blive tabt, samt støv, sand, vand og ekstreme temperaturer1. Destination: Anywhere..

Vandtæt

Mere end bare vandafvisende

Den er bygget til at modstå ekstremt våde forhold, og Nokia 800 Tough kan tåle at være nedsænket i vand ned til 1,5 meter i op til en halv time – det er den ultimative telefon at have med hvor som helst.

Støvtæt

Ikke bange for lidt snavs

Støv? Sand? Intet problem. Nokia 800 Tough er beskyttet mod det hele – så har du større tillid til at medbringe din telefon, når du skal på arbejde eller ud og more dig.

Faldbeskyttelse

Tab-på-beton-sikker

Nokia 800 Tough er beskyttet mod utilsigtede fald på de hårdeste overflader som cement fra højder op til 1,8 meter1.

Yderst holdbar

Lavet til at modstå elementerne

Nokia 800 Tough er MIL-STD-810G-kompatibel, så den er bygget og testet til at opfylde militære standarder – hvilket betyder, at den kan klare de hårdeste miljøer, endda temperaturer fra -20 °C op til 55 °C1.

Væsentlige værktøjer

Få arbejdet gjort med 4G

Med større taster, skridsikkert greb, forudinstallerede apps og 4G LTE er Nokia 800 Tough klar til at hjælpe – den perfekte mobil, som du kan bruge, ved krævende arbejde.

Store taster

Større taster. Bedre fornemmelse.

Kraftige, gummi knappere giver Nokia 800 Tough en stærkere, mere tæt fornemmelse – så den er nem at anvende med handsker på.

WhatsApp, Facebook og mere

Hold kontakten

Nokia 800 Tough leveres med WhatsApp og Facebook ombord – det betyder, at du altid har kontakt til familie og arbejde. Vil du have flere apps? Du skal blot downloade dem fra den altid voksende appbutik.

4G LTE

Nem forbindelse

Med 4G LTE har du det hurtige net, du har brug for. Desuden er det nemt at starte og dele et Wi-Fi-hotspot med andre enheder i nærheden, og at holde din bærbare eller tablet tilsluttet.

Skridsikkert cover

Mist aldrig grebet

Den skridsikre belægning og de gummibelagte kanter hjælper Nokia 800 Tough med at ligge sikkert i hånden – dermed nedsættes risikoen for, at du taber telefonen.

Batteri og udstyr

Enestående batteri. Det bedste udstyr.

En lommelygte, et kamera, højttaler med mere – det hele får strøm fra det stærke batteri. Nokia 800 Tough er propfyldt med alle de værktøjer, du har behov for, uanset hvad dagen – eller natten – udsætter dig for.

Nokia 800 Tough er altid klar til at hjælpe. Med op til 43 dages standbytid på en enkelt opladning er dette et af vores stærkeste batterier.

Sikkerhedsøje

Altid med dig

Det specialbyggede sikkerhedsøje er designet til en håndledsstrop eller halssnor, så du kan fastgøre din Nokia 800 Tough til næsten alt.

Kamera

Tag billeder af det du gør

Med sit indbyggede 2 megapixel bagkamera og LED-flash til de mørkere øjeblikke, er Nokia 800 Tough fremstillet til at få det med , du vil, når du vil.

Lommelygte

Lad der være lys

Gør ethvert eventyr lysere med Nokia 800 Tough og dens dedikerede lommelygte.

Nokia 800 Tough

Vinder: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 800 Tough blev for nylig udpeget som vinder af den verdenskendte designpris iF DESIGN AWARD, tildelt af iF International Forum Design GmbH i Hannover.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Google, Google Maps og andre relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1 Test foretaget under laboratorieforhold. 3Tilgængeligheden af VoLTE HD-opkald er afhængig af lokale operatørers tjenester. 4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen. 5Anvendelse af FM-radioen kræver et kompatibelt headset, som muligvis sælges separat. 5Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Med tiden skal batteriet muligvis udskiftes.