Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21-smartphone

Gå til hovedindholdet
Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Support i årevis og batteri i dagevis

3 dages batterilevetid¹

Hurtig, effektiv processorkraft og en lang batterilevetid holder dig kørende hele weekenden.

Sikkerhedsopdateringer

Med 2x flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne2 er alle dine data sikre.

OS-opgraderinger

Alle de nyeste funktioner med 2 års OS-opdateringer³. Klar til Android 12.⁴

Nokia G21

Nyd mere af det, du elsker, i længere tid, på en større og lysere skærm. Nokia G21 kombinerer en utrolig 3-dages batterilevetid med problemfri ydeevne – plus et betagende 50 MP-kamera med AI-billedteknologi. Den er også superrobust, indefra og ud, med en elegant skal af polykarbonat, 2x flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne², 2 års OS-opdateringer og en 30 dages prøveversion af ExpressVPN.

Komplette specifikationer

3-dages batteri

Op til 3 dages batterilevetid holder dig kørende i weekenden.

OS-opgraderinger og sikkerhedsopdateringer

2 års OS-opgraderinger³. 2x flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne².

Tredobbelt kamera med AI-billeddannelse.

50 MP tredobbelt kamera med avanceret AI-billedbehandling.

90 Hz opdateringshastighed

Mere behagelig betjening af skærmen. En mere flydende oplevelse.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

batteri

3 dage er lang tid. Især for et batteri

Livet er et langt eventyr, og hvem ved, hvor du befinder dig om tre dage? Heldigvis har Nokia G21 en imponerende 3-dages batterilevetid – så hvis du ender med at være langt fra en telefonoplader, fordi du lever livet fuldt ud – så er du heldig. Den har også mulighed for 18 W hurtigopladning, så du hurtigere kan fylde strøm på batteriet, når du mangler⁵.

Nokia G21 installing an update

Opdateringer

Vær opdateret og sikker

Hold dig opdateret med 2 års OS-opgraderinger³, og vær sikker med 2x flere sikkerhedsopdateringer end konkurrenterne².

The triple camera on Nokia G21

Kamera

50 MP tredobbelt kamera med AI-billedbehandling.

Det er svært at tage gode billeder. Eller, det er sådan det var før. Med Nokia G21s 50 MP tredobbelte kamera med hoved-, dybde og makroobjektiv er det nemt at tage kvalitetsbilleder. Den er også udstyret med avanceret billedbehandling til svagt lys, så du kan give liv til alle dine fantastiske ideer.

The 6.5” screen on Nokia G21

Skærm

En hurtigere opdateringshastighed på en stor skærm

Vi har givet Nokia G21 en stor 6,5" skærm. Så kan du bruge den til at vise din seneste videoer frem eller kravle ind under tæppet og se andres. Den har også 90 Hz opdateringshastighed, så det ser utroligt behageligt ud at bladre rundt i sociale medier og billeder.

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner.

Få flere oplysninger

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger

Skab forbindelser, opdag nye muligheder

Smartphones fra Nokia leveres nu forudinstalleret med LinkedIn – verdens største professionelle netværk. Med nogle få klik får du forbindelse med medlemmer med alle baggrunde og erfaringer, opdager nye muligheder og hjælper med at fremme din karriere.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg.

¹ Den tredages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

² Nokia G21 modtager i alt 36 sikkerhedsopdateringer fra den globale lancering af enheden. Andre smartphones i samme prisklasse modtager i gennemsnit op til 16 sikkerhedsopdateringer i løbet af deres livscyklus.

³ Fra den globale lanceringsdato for Nokia G21.

⁴ Android er et varemærke tilhørende Google LLC.

⁵ Understøtter 18 W Power Delivery 3.0-kompatibel hurtigopladning. Hurtigoplader skal købes separat. Kassen indeholder en 10 W oplader.