Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design Play

Nokia X10

Smartphones
Nokia X10

Visualiser din forretningsidéer med colorgrading, og del dem ved hjælp af 5G¹.

2.199,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
6 GB RAM , 64 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Plant 40 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi under Black Friday. Få mere at vide

Nokia X10

Det kræver energi, ydeevne og innovation at drive din virksomhed – du finder det hele i Nokia X10. Superhurtig 5G¹ og fuld HD+-skærm giver dig styrke til dit arbejde. Samtidig vil 48 MP quad-kameraet med ZEISS Optics opfange alt det, der er vigtigt for dig. Derudover hjælper de professionelle colorgrading-værktøjer hjælpe dig med at præsentere dine ideer med stil. Du får også den nyeste Android™ 11 og op til 3 års softwareopgraderinger og sikkerhedsopdateringer hver måned, så du kan nyde godt af nye funktioner nu og i fremtiden.

Komplette specifikationer

5G-hastigheder

Download og upload filer med lynets hast med hurtig, pålidelig 5G-tilslutningsmulighed¹.

6,67” Full HD+-display

Del dine ideer over en kop kaffe, og vis dem, hvad du mener med det store display.

48 MP quad-kamera

Med ZEISS Optics har du ingen problemer med at optage det, du ser.

Redigering og colorgrading

Brug det fulde udvalg af værktøjer til at gøre dine skud til billeder, som du kan bruge til at præsentere dine ideer.

Få fart på livet, og slap af. Med 5G.

Se nu

Lynhurtig 5G

Arbejd og slap af med 5G-lynhastighed

5G kan styrke din virksomhed og give dig mulighed for at mere på kortere tid. Tænk videokonferencer, sende filer, downloade store præsentationer og skabe forbindelser, alt sammen op til 20 gange hurtigere.² Og når produktiviteten øges, gør din tid til afslapning det samme. Win-win.

Sikkerhed

Sikkerhed, der bliver mere og mere sikker

Med sikkerhedsopdateringer hver måned i op til 3 år er alle dine største og vigtigste filer, videoer, fotos og data i sikre hænder.

Android™ One

Software, der bliver bedre og bedre

Android 11 giver din telefon en række innovative funktioner som at kunne se, reagere på og kontrollere dine samtaler på tværs af flere apps til beskeder, alt sammen på ét sted. Så uanset hvor efterspurgt du bliver, går du aldrig glip af noget. Og med regelmæssige softwareopdateringer vil du være på forkant med konkurrenterne og nyde nye funktioner i år fremover.

6,67” Full HD+-display

Fordyb dig i mere end blot arbejde

Skærmen i Full HD+ er perfekt til at arbejde, når du er på farten, videoopkald, præsentationer eller at fortabe dig fuldstændig i en storslået film efter en storslået dag.

48 MP quad-kamera

Del dit arbejde med verden

Vores nyeste 48 MP quad-kamera med ZEISS Optics kombineret med et komplet udvalg af redigerings- og colorgrading-værktøjer betyder, at du har alt, hvad du behøver for at skabe fotos og videoer af ekstra høj standard. Og med 5G¹ kan du dele inspirationen med det samme. Hvor kunst møder produktivitet.

Design

Fantastisk pålidelig

Nokia X10 fås i to farver inspireret af det skandinaviske landskab. Og den er robust nok til at klare hverdagens stød og se godt ud samtidig.

batteri

Forbliver kølig under pres

Vores avancerede kølesystem gør, at din telefon forbliver kølig, selv når du er under pres. Og med en batterilevetid på op til to dage³ er dens arbejdsmoral lige så høj som din.

Produktivitet

Hvor arbejde møder weekenden

Fokustilstand giver dig mulighed for at arbejde uden afbrydelser, og sengetidstilstand hjælper dig med at slappe af. Fordi en god morgendag begynder med en god nats søvn.

Processor

Gør dig klar til seriens bedste ydeevne

Om det gælder livet eller din enhed, så handler det om ydeevnen. Qualcomm® Snapdragon™ 480-mobilplatformen gør, at du kan glæde dig til nogle meget høje hastigheder. Multitask med dine apps: Få de seneste nyheder, og nyd dine yndlingsprogrammer på samme tid.

E-waste

Vi ændrer det, der er i kassen, for at reducere e-affald

Telefonopladere udgør tusinder af tons e-affald hvert år i EU. Da mange af os allerede har en oplader, erstatter vi den medfølgende oplader med et komposterbart etui for at hjælpe med at reducere e-affald og for at hjælpe din telefon med at holde længere. Har du brug for en oplader? Du kan stadig købe en, og vi donerer overskuddet til en miljøsag.

Få mere at vide

love it, trust it, keep it

I Finland er vores tilgang til livet og lykken simpel – hold fast i de ting, du elsker og har tillid til. Når vi anvender denne filosofi i designet af en telefon, er resultatet tydeligt: En hverdagspartner, du kan stole på, og som vil modstå tidens tand. Det nyeste udvalg af Nokia-telefoner er ingen undtagelse. Med deres innovative funktioner, holdbare konstruktion og løbende software- og sikkerhedsopdateringer vil de følge dig i gennem mange, mange morgendage.

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner. Der er ingen binding eller behov for angivelse af en betalingsmetode – du er oppe og køre på under et minut.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

15G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

2Ifølge intern test foretaget af HMD Global har en kompatibel telefon i 4G-netværk en gennemsnitlig dataoverførselshastighed på 60 Mbps. I live 5G-netværk kan Nokia X10 opnå dataoverførselshastigheder på op til 1,2 Gbps.

3Den 2-dages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.