Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Play Longevity Globe Camera Zeiss Security

Nokia XR20

Smartphones
Nokia XR20

Designet til det lange løb. Bygget til at se godt ud gennem livets strabadser.

3.899,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
4 GB RAM , 64 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Plant 100 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi under Black Friday. Få mere at vide

4 år

Sikkerhedsopdateringer

Forbliv beskyttet med månedlige sikkerhedsopdateringer i op til 4 år, hvilket hjælper til at sikre dig mod de nyeste spyware, malware og digitale trusler.

3 years

Garanti og Android™ OS-opgraderinger

Få ro i sindet med 3 års garanti. Du kan også nyde alle de nyeste AndroidTM-funktioner nu og i fremtiden med op til 3 års OS-versionsopgraderinger.

1 år

Skærmudskiftning¹

Skulle det uventede ske, er der ingen grund til bekymring. Med en gratis skærmudskiftning til rådighed i et år, er du helt dækket ind. Få flere oplysninger

The durable Nokia XR20 enduring a spill
The durable Nokia XR20 enduring a spill

En telefon designet til det lange løb

Se nu

Nokia XR20

Nokia XR20 er designet til det lange løb. En telefon der kan tåle alt, hvad livet udsætter den for – og samtidig se godt ud. Med et ultra robust cover og det hårdeste displayglas, vi kunne finde, er den ridsefast, modstandsdyg mod tab, temperatursikker, vandafvisende og tåler både børn og kæledyr. Den leveres også med op til 3 års OS-opgraderinger og 4 års månedlige sikkerhedsopdateringer, så din telefon er opdateret helt ind i 2025. Og fordi du bruger den længere, er den bedre for miljøet. Den leveres også med 1 års gratis udskiftning af skærmen¹ og hele tre års garanti² – hvis det uventede skulle ske.

Komplette specifikationer

Hvor skønhed møder råstyrke

Militær robusthed, kunstnerisk udformet.

Bedre for planeten

En telefon der holder længere er bedre for miljøet.

SpeedWarp-kameratilstand

Optag og genoplev dine oplevelser på en helt ny måde.

Sikker og beskyttet

Månedlige sikkerhedsopdateringer i op til 4 år.

The robust Nokia XR20 having taken a kick

Design

En telefon designet til det lange løb

Nokia XR20 er en flot, robust, langtidsholdbar smartphone. Det slanke kabinet er skabt til den militære standard MIL-STD-810H, og skærmen er af vores hidtil hårdeste glas. Så du kan tabe den, gøre den våd og endda optage dit barns fodboldkamp i det dårligste vejr. Hvis den bliver snavset, kan du bare rengøre den med sæbe og vand. Nokia XR20 leveres også med hele 3 års garanti². Alt dette betyder, at du kan bruge den endnu længere, hvilket også er bedre for planeten.

Using the robust Nokia XR20 outdoors

Sikkerhed

Sikker og beskyttet

Vi opbevarer vores liv på vores telefoner. Så vi vil gerne kunne stole på, at alt, hvad der ligger der, forbliver privat. Nokia XR20 leveres med månedlige sikkerhedsopdateringer i 4 år, så du kan holde dine håb, drømme, ideer, billeder, noter, tidsplaner og e-mails sikre i 2025. Undskyld hackere.

The Nokia XR20 screen with Corning® Gorilla™ Glass Victus™

Byg kvalitet

Den mest robuste af de robuste skærme

Dette er vores hidtil mest robuste skærm – Corning® Gorilla® Glass Victus™ er stærk nok til at modstå børns pludselige indfald, kæledyrs savl samt dråber og ridser. Den fremstår også skarp i sollys og er følsom nok til at reagere på berøring med våde hænder og handsker.

Derudover leveres den med 1 års gratis udskiftning af skærmen¹, hvis det uventede skulle ske.

Nokia XR20 running bloat-free Android™

Android™

Hold dig opdateret i årevis

Nokia XR20 er bygget til at overleve – og det gælder også det, der er indeni. Så selvom den leveres med den nyeste, hurtigste og mest sikre AndroidTM 11, får du også op til 3 års OS-opgraderinger og 4 år med månedlige sikkerhedsopdateringer, så din telefon også vil være opdateret i 2025. Den leveres også med 1 års gratis udskiftning af skærmen¹ og hele tre års garanti² – hvis det uventede skulle ske.

A Nokia XR20 shooting with SpeedWarp

Kamera

Fang livet i overhalingsbanen

En smartphone, der er robust nok til at klare livets strabadser, har brug for et seriøst godt kamera for at indfange dem. Den dobbelte bagkame hos Nokia XR20 har en 48 MP-sensor, en 13 MP ultrabred sensor og dedikeret blitz til virkelig detaljerede billeder, uanset lysforholdene. Den nye SpeedWarp-tilstand med superstabilisering giver dig mulighed for at spole frem til de vigtigste øjeblikke, mens OZO rumlig lydoptagelse med vindstøjdæmpning sørger for, at du kun optager de lyde, du ønsker.

A Nokia XR20 with OZO Playback and stereo speakers

Lydoptagelse

Bliv imponeret med OZO Playback og stereohøjttalere med høj lydstyrke.

Nokia XR20 skruer op for lyden med OZO Playback-teknologi, så du kan opleve alle de dundrende detaljer gennem de ekstra høje stereohøjttalere. Så du kan omgive dig med lydunderholdning af en anden verden.

5G-forbindelse³

Del dine aktiviteter med superhurtig 5G

Fejlfri streaming og hurtigere uploading er ikke længere bare gode at have – de er nødvendige kvaliteter. 5G er den hurtigste og mest pålidelige forbindelse nogensinde og tilbyder op til 20 × hurtigere forbindelser end 4G. Så uanset hvor livet fører dig hen, er det ikke et problem, at lade verden se dine eventyr.

The programable button and accessory loop on Nokia XR20

Yderligere funktioner

Hvor nyttigt

Nokia XR20 leveres med masser af nyttige funktioner, der gør livet lidt lettere. Trådløs opladning og 18 W hurtig opladning betyder, at du kan droppe ledningerne og lade op hurtigere. Der er en programmerbar knap på toppen, så du kan gøre dine hyppigste opgaver mere tilgængelige. Og hvis du godt kan lide at være håndfri, har du heldet med dig, for Nokia XR20 leveres med Google Assistant⁴, der hjælper dig med at få mere gjort, når du er på farten. Den er også udstyret med en løkke, der gør det muligt at fastgøre en snor, så din telefon er altid inden for rækkevidde.

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner. Der er ingen binding eller behov for angivelse af en betalingsmetode – du er oppe og køre på under et minut.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 Leveres med en gratis skærmudskiftning, hvis den går i stykker i løbet af det første år fra købsdatoen. Se alle vilkår og betingelser.

2 Se dækningen under den begrænsede fabriksgaranti.

3 5G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

4 Google Assistant er ikke tilgængelig på visse sprog og i visse lande. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.